33
Products
reviewed
401
Products
in account

Recent reviews by kut'l

< 1  2  3  4 >
Showing 21-30 of 33 entries
8 people found this review helpful
5 people found this review funny
228.6 hrs on record (47.2 hrs at review time)
Melih Gökçek mi olmak istiyorsunuz? Doğru yerdesiniz. İsterseniz Büyükerşen veya Aziz Kocaoğlu'da olabilirsiniz. Size kalmış tabii ki.

Simcity sevenlerin aşık olacağı bir oyun Cities Skylines. Detaylı, beyin yoran, uğraşınız sonunda ise "ya işte benim şehrim" deyip mutlu olacağınız bir oyun. Şehir kurma oyunu isteyip detay istememek saçmalık zaten. Bug neredeyse sıfır ve atölye içeriği aşırı zengin. Zaten steam üzerinden tek rakibi Cities XL(L) ve Simcity 4 -birkaç oyunu saymaya gerek duymadım- olduğu için tercih edilebilecek en iyi şehir kurma oyunu bu olsa gerek. Düşünmeden alın. İndirimsiz bile alabilirsiniz, parasını sonuna kadar hak ediyor.
Posted April 7, 2017.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
1 person found this review funny
9.0 hrs on record (3.8 hrs at review time)
İlk Türkçe inceleme sanırım. Bu mutluluk verici. :)

Oyun muazzam arkadaşlar. This Is The Police oyununu seven varsa aranızda buna emergency oyununu eklediğinizi ve bir şehri yönettiğinizi düşünün. Karşınızda 911 Operator. 911 görevlisi olarak çalışıyorsunuz ve birimleri yönlendiriyorsunuz. Komik veya çok dramatik 911 konuşmalarına şahit oluyor ve buna göre işlem yapıyorsunuz. Kanaması olan bir hasta için telefon üzerinden ambulansı gönderene kadar talimat verip hayatını kurtarabiliyor ve her gün sonunda acil servisinizi kuvvetlendirecek araba veya memurlar alabiliyorsunuz.

İşin en güzel ekstrası şu ki, her şehir var. Örnek veriyorum Ordu'nun minik bir kasabasını ele alın, bunu aramaya yazın ve haritalar üzerinden indirsin ve o şehirde acil yardım servislerini yönetin. Tokat'lı olarak ilçesini yönetmekten aşırıı keyif aldım mesela. :)

Yönetim, strateji ve simülasyon hayranı iseniz, oynamaktan kesinlikle ama kesinlikle zevk alacaksınız. Alanlara iyi oyunlar! :)
Posted February 24, 2017.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 people found this review helpful
4.2 hrs on record (3.4 hrs at review time)
sensible soccer sevenler, bu oyunla azda olsa hasret gidereceklerdir. gerek eğlencesi gerek yapay zekası şahane. online konusunda pek deneyimlenemedim fakat tek oyunculu modda bile zevk veriyor. isterseniz alıp oynayıp iade edin ama kütüphanede durmasının hiçbir zararı yok. yarın bir gün bir ortam olursa şahane maçlar çıkarabilirsiniz. türkiye'de kaleciyi rüştüye benzetmeleri çok hoş olmuş :)
Posted January 21, 2017. Last edited February 6, 2017.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
1 person found this review funny
23.4 hrs on record
Early Access Review
2014 Ocak ayında aldım. Evet atmosfer konusunda başarıya zaten 2014 yılında ulaşmışlardı çıkışıyla beraber. Fakat o günden bugüne değin gelişme hızı o kadar az ki. Siz hayal edin 4. yılına girecek ve halen alpha sürümü. Almayın, bu parayı başka oyunlara verin. Zombi oyunu arıyorsanız ve survival içerikli bir çok alternatifi mevcut. Bundan ucuz hatta ücretsiz. O oyunların oyun içi özelliklerine para yatırmanız bile daha akla yatkın. Benimle beraber binlerce insan dolandırıldı. Ve bir kuruş bile azalma yok fiyatında çıktığı günden beri.


Gereksiz alışveriş.
Posted November 30, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
731.9 hrs on record (314.3 hrs at review time)
CS:GO Review
Eskimiyor, eskimesini bekliyoruz ama eskimiyor. Grafiksel olarak giderek düşüyor ama ne zaman düşer bilmiyorum. Bir de flood yapan veyahut trolleyenlere gerekli cezalar verilse tam olacak.
Posted November 23, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
0.1 hrs on record
Henüz oynayamadım. Kayıtlarımda 0.1 saat duruyor. İndirimde iken satın aldım ve Windows 10 kullanıcısı olarak henüz oynayamadım. Aptal bir ekran sorunu yaşıyorum ve çözemiyorum. Geliştiricilerin yazdığı yardımlar işe yaramıyor. İşin saçma yanı bu sorunu bir çok kullanıcı yaşarken buna uygun bir güncelleme bile getirilmiyor. O kadar öven arkadaşlarım bunu söyleseydi iyiydi. 4-5 gün daha bekleyip iade edeceğim sanırım. Düzelmeden almayın!
Posted November 11, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
65 people found this review helpful
5.6 hrs on record (4.0 hrs at review time)
Güzelim Hitman'i ne hale getirmenize mi kızayım, her bölüm başı para almanıza mı zamanında milleti açık dünya diyerek kandırmanıza mı? Berbat, bunun yerine Absolution'u tekrar oynarım daha iyi. Almayın, aldırmayın ki ders olsun. Yeni oyun için uğraşsınlar. Yazık gerçekten şu grafiğe. En son çıkmış HITMAN oyunu olan Absolution'a Remastered yapsanız bile daha iyiydi.
Posted October 31, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
0.9 hrs on record
Şahane bir oyun. Yorumlarda yer alan spoilerlara bakmayın. 6 liraya tadını alabilirsiniz. Uğraştığınız takdirde ceşitli sürprizler ile karşılaşıyorsunuz. İyi oynamalar. :)
Posted September 10, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
7.2 hrs on record (2.1 hrs at review time)
Early Access Review
Düşünün ki açlık oyunlarını ciddi manada gerçekleştirebilmiş bir oyunun içindesiniz, adada kutunun içinde başlıyorsunuz ve tam anlamıyla kıyasıya bir mücadele yaşamak istiyorsunuz. İşte o zaman almanız gereken oyun budur. Grafik olarak Unreal Engine motorundan faydalandığı için görsel bir zevk yaşanabiliyor ve adaletli bir sisteme sahip olduğu için oyunu biraz daha çözdüğünüz takdirde kendinizi lider olarak oyundan çıkmış görebiliyorsunuz. H1Z1 türevi oyunların fiyatından ve adaletsizliğinden bıkanlar için ideal bir oyun ve erken erişimde olmasına rağmen müthiş bir zevk alıyor fazla bug ile karşılaşmıyorsunuz. Alınır.

Puan
Max 100
Grafik
90
Ses
80
Oynanış
75
Tasarım ve Düşünce
100
Posted March 9, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
71.1 hrs on record (1.2 hrs at review time)
Sıkıldığınızda, grafik ve eğlence ihtiyacınız olduğunda, zaman geçirmeniz için bir oyuna ihtiyacınız olduğunda şahane gidiyor.
Posted January 22, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2  3  4 >
Showing 21-30 of 33 entries