Products

Showing 1-8 of 8 entries
1 person found this review funny
45.5 hrs on record
Tabi efendim
Posted November 21, 2023.
85 people found this review helpful
58 people found this review funny
242.4 hrs on record (45.8 hrs at review time)
Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella, Malenia, Blade of Miquella
SENİN GİBİ BOSSUN BEN O ANASINI AVRADINI SİKEYİM
Posted January 18, 2023.
2 people found this review helpful
157.8 hrs on record (135.9 hrs at review time)
5-10 saat oynayıp inceleme yapanları görünce bıçaklayasım geliyor.

AC oyunlarına çok benzemiyor, daha çok RPG Open World gibi düşünebilirsiniz. Oyun baya iyi. Oynayın oynattırın.

Bu fiyata değer mi 700 TL'ye ? İmkansız, indirim bekleyin. Open World mü istiyorsunuz ? Bu fiyata değecek tek oyun benim gözümde piyasada şuanda Elden Ring'dir, gidin onu alın neredeyse yarı yarıya daha ucuz zaten.
Posted January 9, 2023.
No one has rated this review as helpful yet
75.8 hrs on record (6.9 hrs at review time)
Early Access Review
idare eder
Posted November 23, 2022.
No one has rated this review as helpful yet
19.2 hrs on record (14.3 hrs at review time)
Güzel oyun, uçuyon kaçıyon kesiyon biçiyon. Tatlı yani.
Posted November 30, 2021.
2 people found this review funny
8.7 hrs on record
Besle büyüt, gözbebeğin yap, yeme yedir, içme içir, herkese tek atacak kıvama gelsin ve bütün kelleleri alsın.

Sonra bir tane çapulcu gelsin seninkine tek atsın kafayı ye ama sakin ol bas ALT + F4ü tekrar gir gladyatörün hala yaşıyor.

Yine kaybet sonra yine ALT + F4 problem yok devam.

Evet insana kafayı yedirttiği doğrudur.
Posted January 3, 2021.
3 people found this review helpful
18.9 hrs on record (12.7 hrs at review time)
Ucuz-Tatlış Oyun
Wizard of Legend

Çok kaliteli çok tatlış bir oyun, çerezlik bir havası olsada öyle bir oyun değil.
Hack 'n' Slash tarzı bir oyun, insanı hızlı oynamaya iten ve zorlayan bir oyun.

Şunu da söyleyeyim ilk 3-4 saat ağır sinir bozabilir, pes etmeyin devam edin. Sonrasında sizde güçleniyorsunuz yeni skiller-kombinasyonlar açıldıkça. Ayrıca oyunu bitirdikçe verdiği skillerle daha da kolaylaşıyor diyebilirim. Yukarıda söylediğim gibi çerezlik oyun tarzına 2-3 kere bitirdikten sonra dönüşüyor.

Tavsiye Ediyorum
Posted December 28, 2020. Last edited December 28, 2020.
1 person found this review helpful
209.9 hrs on record (86.8 hrs at review time)
FAZLA UZATMADAN - FAZLA DETAYA GİRMEDEN

Öncelikle şunu belirteyim, oyunu ilk çıktığı gece aldım ve aralıksız, soluksuz bir şekilde 3-4 gün kadar oynadım ki oyun hakkımdaki fikirlerim taze kalsın. Oyun o kadar vaad edilenlerden uzak ki bunu en son No Man's Sky da görmüştük ama Cyberpunk'un yarattığı hayal kırıklığı o oyunun yarattığı fiyaskonun rahat olarak 10 katı olabilir(Değindiğim olayın ne olduğunu bilmeyenler araştırabilir.) Değinmek istediğim bir başka konu; Oyunun yapımcı şirketi oyunu düzelteceklerini açıkladı ama bu noktada insan haliyle merak ediyor ve şunu soruyor ''Siz 8 senedir ne yapıyordunuz ?'' Böyle olayları çok gördük, oyunları düzelteceğini açıklayan firmalar-projeler zamanında çok geldi geçti, bunların bir çoğu da ''abandoned project'' yani terkedilmiş proje anlamına gelen kategoriye dönüştü fakat şunu da söyleyeyim bu oyunun terkedileceğini kesinlikle düşünmüyorum, ne kadar sürecek bilmem ama oyun düzeltilmeye çalışılacak ve elinde sonunda düzeltilecek bu konuda da %100 olarak eminim. Kısaca bu oyun 8 yıldır insanlara bir şeyler vaad etti. Emin olun ki şuanda piyasaya çıkartılan bu oyun bu kadar bugları olsun, vaadlerin yerine getirilmemesiyle vs.vs. ile değil 5 sene 2-3 senede yapılabilirdi bundan da adım kadar eminim.

SON OLARAK

Bu kadar heyecana ve bu kadar bekleyişe yazık oldu. İnsanlara bir daha hiçbir oyun için bu kadar bekleyişe girmemeleri gerektiğini öğreten de bir deneyim-ders oldu. Yazık ettin CD PROJEKT hem kendine hem de bu kadar seni bekleyip destekleyen insana.

OYUNUN ŞUANKİ HALİ

Sadece main quest ve side questler için alacaksanız alın fakat diyorsanız ki böyle böyle anlatmışlardı bu vardı şu vardı falan diyorsanız ne yazıkki o dediklerinizin neredeyse hiçbiri oyunda yok. Kimseye de tavsiye etmiyorum şuanki durumuyla bu fiyata değmez almayın.

TEŞEKKÜRLER
Posted December 22, 2020. Last edited December 25, 2020.
Showing 1-8 of 8 entries