7
Products
reviewed
230
Products
in account

Recent reviews by Wilderago

Showing 1-7 of 7 entries
No one has rated this review as helpful yet
49.4 hrs on record (19.4 hrs at review time)
Výborné pokračování Assassinské série, které nás zavede do doby Amerického boje za nezávislost. Celá hra pracuje na novém enginu Anvil který by měl podle vyjádření Ubisoftu dokázat vytvořit kolem 1000 NPC a každé by mohlo provádět různé akce. Ve finále to bohužel nefunguje jak by mělo. Jdu městem a v dálce vidím dav lidí. Jak se přibližuji, polovina lidí přede mnou zničeho nic zmizí. Celá hra je založena na dobrém příběhu, první 3 sequence hrajete za Heythema Kenwaye, Britského "Assassina" který je pověřen řádem, aby se vydal do kolonií a nalezl chrám předků. Toto hledání ovšem skončí neúspěšně. Poté se dostáváme do role Heythemova syna Connora, který se dostane k řádu Assassinů a bude hrát klíčovou roli v boji za nezávislost. Všechny Animace postav a jejich mimika působí strašně. Vypadají úplně bez emocí, člověk neví, co si o tom má myslet, často se stává že Connor stojí v dialogu zády k NPC se kterým hovoříte a podobně. Nově Ubisoft přidal možnost šplhat po stromech, což není vůbec špatné, kdyby to fungovalo tak jak by mělo. Občas se stane že skočíte na jinou větev, něž jste chtěli, nebo že neskočíte vůbec. Do hry taky přibila možnost lovit zvířata, což samo o sobě funguje dobře, bohužel to je lehce bezvýznamné a slouží to jenom jako doplněk k celé hře.

Celá hra je plná nedostatků ale je to úctyhodné pokračování série, pokud jste zarytými fanoušky celé ságy, doporučuji si tuto hru zakoupit.

7/10
Posted October 20, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
203.2 hrs on record (34.8 hrs at review time)
Early Access Review
Skvělá Snadboxová hra od českého studia, která je schopná zabavit vás na hodně, hodně dlouhou dobu. Na začátku je trochu těžší ovládání, které by vás mohlo odradit ale jde jen o zvyk. Troufnu si říct že to je jedna z nejlepších, možná i nejlepší sandboxová hra co jsem kdy viděl.

Já dávám 10/10
Posted October 12, 2014. Last edited October 12, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
7 people found this review helpful
7.3 hrs on record (4.6 hrs at review time)
Skvělé RPG s úžasným interaktivním příběhem, který hráč může každou svou činností ovlivnit. Spousta vedlejších úkolů a tolik možností. Pokud jste milovníci příběhu tak se vám bude hra na 100% líbit.

Dobrý bojový systém, založený na taktizování hráče.
Spousta společníků, každý z nich má svůj vlastní charakter který buď budete milovat, nebo nenávidět.
Pěkný a promyšlený fantasy svět Ferelden.
Několik rozdílných počátečních příběhů které každým coulem ovlivní celkový příběh ve hře.

Posted July 28, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
7 people found this review helpful
22.3 hrs on record (20.7 hrs at review time)
Skvělé pokračování předchozýho dílu které prošlo mnohými inovacemi. Hráč se ujme role 2 jezdce apokalypsy Smrti, který se snaží osvobodit jeho bratra válku, aby toho dosáhl, tak musí přijít na způsob, jak oživit celé lidstvo které padlo při apokalypse. Ve hře se o mnoho rozšířil RPG systém který se v prvním díle omezoval jen na vylepšování zbraně, v Darksiders II je dostupný celý strom schopností rozdělených na dva proudy zaměřené na vylepšení hlavního hrdiny a na povolávání mrtvých spolubojovníků. Hráč může nově také pro svého hrdinu hledat a kupovat vybavení a zbraně a lek tvary které jsou vážně potřeba. Pokud jste již hráli Darksiders I, tak určitě ve hře narazíte na postavy z prvního dílu. Jen škoda že se nejspíše nedočkáme dalšího dílu. :(

Hra Darksiders II je výborné Hack-n-slash RPG které opravdu stojí za zahrání a dohrání, lehce pokulhává kamera pokud hru hrajete na klávesnici ale dá se na to zvyknout, ovšem doporučuji hru hrát na ovladači.
Posted March 21, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
86.8 hrs on record (11.4 hrs at review time)
Pokračování veleúspěšné hry Grand Theft Auto: San Andreas v jistých ohledech trochu pokulhává. Hra působí velmi temným dojmem a má velký problém s optimalizací hry, hra se i na dostatečně výkonných strojích může lehce sekat a né každýmu může sednout veterán ruské armády jako hlavní hrdina. Hra ovšem zýskala i mnoho funkcí navíc, jako například mobilní telefón přes který máte přístup ke všem svým přátelům a příběhovým úkolům. Ve hře narazíte na stejné auta jako ve všech minulých dílech, jediné co se na nich změnilo jsou jejich modely a fyzika, což může pro někoho působit stereotypně. Avšak hráč si hru může velmi dobře užít i přes všechny možné nedostatky.

GTA IV svou hratelností nepřekonává jeho předchůdce ale i přes všechny nedostatky je to velmi dobrá hra.
Posted March 21, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
2 people found this review funny
15.9 hrs on record (12.4 hrs at review time)
Skvělé pokračování dílu Assassin's Creed II, ale pokud jste nehráli ACII, v příběhu se vůbec nezorientujete.
Posted January 15, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
193.8 hrs on record (151.1 hrs at review time)
Skvělá sandbox platformovka z vesmírného prostředí. Spousta různých materiálů ke stavění budov. Gigantické množství planet které jsou plné různých ras a náhodně generovaných nestvůr. Každá nestvůra vypadá jinak, dělá jiné zvuky a má jiné útoky. Ve hře je stále co dělat, ať už stavět obrovský základnový komplex na ledové planetě, nebo těžení minerálů na poli asteroidů, nenudíte se. Bohužel to vypadá že vývojáři ztratili o hru zájem, což se může zdát kvůli tomu, že už strašně dlouhou dobu nevydaly žádný Update. Ovšem, kdo by se koukl na stránky hry http://playstarbound.com/ zjistil by, že se na hře stále usilovně pracuje a že koupě stojí za to.

9/10

UPDATE: Stále je to jedna z nejlepších indie her které jsem kdy hrál
Posted December 10, 2013. Last edited November 26, 2016.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Showing 1-7 of 7 entries