STEAM GROUP
Rakeservers.net Rakeservers
STEAM GROUP
Rakeservers.net Rakeservers
14
IN-GAME
101
ONLINE
Founded
March 18, 2016
Language
Finnish
Location
Finland 
ABOUT Rakeservers.net

Rakeservers.net

Olemme täysi-ikäisille pelaajilla suunnattu peliyhteisö, mutta emme varsinaisesti rajoita jäsenyyttä iän perusteella. Kaikki ovat tervetulleita liittymään jäseneksi. Asiallinen käytös kuitenkin vaaditaan jokaiselta jäseneltä.

Vaikka olemmekin uusi (2016 vuonna perustettu) peliyhteisö ja suomesta jo monia peliyhteisöjä löytyy ennestään, niin haluamme silti lähteä mukaan tuomaan oman ajatuksemme sen tarkoituksesta ja sisällöstä.

Tarkoituksemme on tarjota julkisia pelipalvelimia ja yhteisöä, jossa pelaajat löytäisivät uutta peliseuraa. Yhteisön periaatteena on, että kaikki saisivat mukavan, rennon ja viihdyttävän pelikokemuksen. Pelipalvelimet koostuvat kaikenlaisista pelipalvelimista ja valikoima kasvaa jatkuvasti.

Aikomuksena on myös järjestää kilpailuja, joissa palkintona mm. pelejä tai vaihtoehtoisesti pieniä summia rahaa. Näistä ilmoitamme myöhemmin lisää.

Ylläpidämme kuitenkin kaikkia palveluita harrastepohjalta omalla vapaa-ajallamme, joten täyttä 24/7 toimintavarmuutta ja tukea ei valitettavasti voida taata. Yritämme kuitenkin aina vastata nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin ja mahdollisiin vikatilanteisiin. Nopeiten saat meidät kiinni discordista, joka löytyy ylläpitäjiltä myös puhelimesta.

Yhteisön jäseneksi pääset, kun vain liityt tähän ryhmään. Yhteisön jäsenenä pääset vaikuttamaan toimintaamme, mm. uusiin palveluihin ja niiden säädöksiin. Myös muita sovelluskohtaisia etuja löytyy myöhemmin.

Kaikki palvelut ja pelipalvelimet löydät sivustoltamme http://www.rakeservers.net

Uutisoimme ja tiedotamme asioista pääsääntöisesti Discordin ja Twitterin kautta. Kisat ja muut tärkeät tiedotukset löytyvät myös tästä steam ryhmästä.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi yhteisöömme!

Twitter
Discord (invite)[discord.gg]
http://www.rakeservers.net
POPULAR DISCUSSIONS
74 Comments
naamakalastaja Aug 1, 2023 @ 8:05am 
moi
Louko Jan 5, 2021 @ 7:05am 
Mites muute arkin aberrationin päiväsykli menee? Pelin kello sanoo keskiyötä ja sinne kuolee. Jossain paikoissa lukee 50/50 päivä/yö mutta joskus lukee 90/10 päivä/yö.
Granddaddy Dec 12, 2020 @ 12:24am 
Onko päivitys menossa kaikki serverit alhaalla?
Bagon Hagrid Jun 3, 2019 @ 6:00am 
Onko tuohon "Palvelin ei vastaa"-vikaan jotain korjausta? Yritän liittyä servulle, mutta ei onnistu. Kokeilin tarkistaa pelitedostojen eheyden jo ja olen ennenkin ollut servulla
Kapatheus Dec 28, 2018 @ 11:56am 
@SlickJones kiitos palautteesta! Tule ihmeessä myös meidän discord palvelimelle!
SlickJones Dec 28, 2018 @ 11:20am 
Hellou! Morjens kaikille täällä olis yks kalkkis 37v casual pelaaja... Pelailen rustia (aika alotteleva oon) kivan tuntunen serveri on!
VIEW ALL (304)
GROUP MEMBERS
Administrators
Moderators