Bemutatkozik a
A Steam Játékkártyák virtuális kártyák, melyek Steames játékok játszásával érdemelhetők ki. Az összegyűjtött kártyaszettek játékkitűzőkké és cserélhető Steam közösségi tárgyakká alakíthatók.
Gyűjts kártyákat
Hogy kártyákat kaphass, játssz a Steam Játékkártyákban résztvevő játékok bármelyikével. A kártyaszettek legfeljebb fele szerezhető meg játékkal, a másik felét ügyes gyűjtögetéssel kell beszerezned.
Nézd meg, mely résztvevő játékokkal rendelkezel.
Készíts játékkitűzőket
Miután összegyűjtöttél egy kártyaszettet, játékkitűzőt készíthetsz belőlük. A jelenlegi kitűzőkhöz hasonlóan ezek is fiókodhoz kötődnek, és látszanak a profilodon. A jelenlegi kitűzőktől eltérően játékkitűzők készítésével eladható tárgyakat, például hangulatjeleket, háttereket és kuponokat szerzel. A szett újra összegyűjtésével fejlesztheted kitűződet, és újabb tárgyakat kapsz.
Lépj szintet
Mostantól minden kitűzőhöz tapasztalati pont jár, ami hozzájárul Steam-szintedhez, kitűzőgyűjteményed összegzéséhez. Valaki Steam-szintjét az egérnek az avatárja fölé mozgatásával nézheted meg. A szintlépéssel nem cserélhető tételeket, például profil-vitrineket, plusz barátlista-helyet és sok mást szerezhetsz.
Szerezz jutalmat kitűzők készítéséért
Kitűzőkészítés során a játékhoz kapcsolódó tárgyakból véletlenszerűen választott jutalmat kapsz. Ezek cserélhetők, és csak addig használhatók, míg a birtokodban vannak.
Profilhátterek
Tedd egyedibbé profilodat egy háttérképpel.
Kuponok
Akár játék- vagy DLC-kuponokat is kaphatsz.
Hangulatjelek
A Steam hangulatjelek mindenütt használhatók, ahol szöveget tudsz beírni, például csevegésben, témákban és profilokban.
Profil-vitrinek
Válaszd ki, mit akarsz megmutatni. Mi különleges veled kapcsolatban? Steam-szinted alapján vitrinekkel szabhatod testre profilodat. Mutasd be kedvenc játékaid, cserélhető tárgyaid, műhely-modjaid, Zöld Út beküldéseid, vagy épp kedvenc képernyőmentéseid...
...és sok mást.
Mutasd meg!
Mutasd meg kitűzőidet, Steam-szintedet és játszott játékaidat az új profilban és miniprofilban.
Emelj ki egy kitűzőt
Válassz ki egy kitűzőt, mely a profilod tetején fog megjelenni, valamint miniprofilodban, mikor avatárod fölé viszed az egeret.
Frissített profil
A profil látványfrissítésen esik át, és jobban összpontosít arra, mivel játszol és hogyan veszel részt a Steam közösségben. A vitrinekkel pedig te döntöd el, mit emelsz ki.
Mostanában játszott játékok
A játszott játékok, teljesítmények és tartalom-hozzájárulások blokkokba kerülnek összevonásra a közelmúltbeli játék-aktivitás részeként.

Barátaid egy pillantással láthatják, mivel játszol, és hogyan haladsz.