Introducerer
Steam-byttekort er virtuelle kort, som optjenes ved at spille spil på Steam. Kortsæt kan laves om til spilemblemer og Steam-fællesskabsgenstande, der kan byttes.
Saml kort
Spil et hvilket som helst af de deltagende byttekort-spil for at få byttekort. Op til halvdelen af kortsættet findes ved at spille, den anden halvdel opnås ved hjælp af dine samlerevner.
Vis de deltagende spil, du ejer
Smed spilemblemer
Når du har samlet et sæt kort kan du smede dem om til et spilemblem. Ligesom de nuværende emblemer, er de knyttet til din konto og vises på din profil. I modsætning til de nuværende emblemer, giver smedning af spilemblemer dig salgbare genstande såsom emotikoner, profilbaggrunde og kuponer, som alle kan sælges på Steam-markedet. Få dit emblem til at stige i level ved at samle sættet igen og få flere genstande.
Level op
Alle emblemer har nu XP, som bidrager til dit Steam-level, som er en opsummering af din emblemsamling. Du kan se en persons Steam-level ved at holde musen over deres avatar. Stigning i level giver dig ikke-byttelige emner, såsom genstande der kan vises på din profil, ekstra plads på vennelisten og mere.
Få belønninger for at smede emblemer
Under smedning af emblemer vil du modtage tilfældige belønninger fra et sæt af spilrelaterede genstande. De kan byttes og kan kun bruges, mens du er i besiddelse af dem.
Profilbaggrunde
Tilpas din profil med et baggrundsbillede.
Kuponer
Du får måske DLC- eller spilkuponer.
Emotikoner
Steam-emotikoner kan bruges hvor som helst på Steam, hvor du kan skrive, såsom chats, diskussioner og profiler.
Profilfremvisninger
Vælg hvad du ønsker at vise. Hvad er unikt ved dig? Baseret på dit Steam-level kan du tilpasse din profil med fremvisninger. Vis dine yndlingsspil, genstande du vil bytte, værkstedsgenstande, Greenlight-indsendelser eller måske dine yndlingsskærmbilleder...
og mere.
Fremvis
Fremvis dine emblemer, Steam-level og spilletimer med den nye profil og miniprofil.
Fremhæv et emblem
Vælg et emblem, der skal vises i toppen af din profil, og i den mini-profil, der vises når markøren holdes over din avatar.
Opdateret profil
Profilen får en visuel opfriskning og er mere fokuseret på hvad du spiller, og hvordan du deltager på Steam. Og med fremvisninger bestemmer du, hvad der skal vises.
Nylig spilaktivitet
Spilletid, præstationer og indholdsbidrag bliver alt sammen vist i blokke under nylig spilaktivitet.

Dine venner kan hurtigt se hvad du spiller, og hvordan du klarer det.