1 person found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 17.0 hrs on record (7.6 hrs at review time)
Posted: Jul 18, 2014 @ 1:34pm

Velmi dobře odvedená práce. Jak vidno s gely je možné se vyblbnout zrovna jako s portály. Zejména si cením zachování struktury puzzlů tak jak jsme zvyklí od Valve. Fajn nášup pro fandy Portálu.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 Comments
Savage Jul 20, 2014 @ 7:57am 
Halfe, zaprvé jsem mody které zmiňuješ hrál (za lepší je napovažuji) a za druhé, poznámku o tom, že máš horkou hlavu by za pomluvu nejspíš nepovažoval ani paranoik. Pokud "pubertálním dabingem" míníš výšku hlasu dabera té Core, je načase si seštelovat reproduktory.Toť vše.
HλLF-LIFEBLλZEN Jul 20, 2014 @ 6:52am 
Savage: Když jsi nikdy nehrál lepší mody typu Portal Prelude a Cry of Fear které jsou zdarma tak se nediv že za 5€ vyžaduji kvalitu a větší herní dobu než 6 hodin s pubertálním dabingem primitivním příběhem bez zvratů a odfláklým klišovitým koncem z Portal 1 bugy v hlavním menu a s přístupem autorů co tvrdili že to bude free tak se nediv a ač jsem klady hledal tak zápory prostě převažovali, nechtěl jsem vyvolat hádku ale vidím že mě pomlouváš takže jsem musel napsat. Kdyby to byl mod zadara neřeknu ale když to chce prachy tak to prostě nevyrovná modům které jsou zdarma a nabídnou lepší zábavu.
Savage Jul 18, 2014 @ 11:34pm 
Má horkou hlavu, tohle je fakt dobré.:orangegel:
๖ۣۜMirek Jul 18, 2014 @ 10:38pm 
Tak mám věřit Jirkovi,nebo tobě..:D