1 személy találta hasznosnak ezt az értékelést
Ajánlott
0.0 óra az elmúlt két hétben / 17.0 óra a nyilvántartásban (7.6 óra az értékeléskor)
Közzétéve: 2014. júl. 18., 13:34

Velmi dobře odvedená práce. Jak vidno s gely je možné se vyblbnout zrovna jako s portály. Zejména si cením zachování struktury puzzlů tak jak jsme zvyklí od Valve. Fajn nášup pro fandy Portálu.
Hasznos volt ez az értékelés? Igen Nem Vicces Díjazás
4 megjegyzés
Savage 2014. júl. 20., 7:57 
Halfe, zaprvé jsem mody které zmiňuješ hrál (za lepší je napovažuji) a za druhé, poznámku o tom, že máš horkou hlavu by za pomluvu nejspíš nepovažoval ani paranoik. Pokud "pubertálním dabingem" míníš výšku hlasu dabera té Core, je načase si seštelovat reproduktory.Toť vše.
HλLF-LIFEBLλZEN 2014. júl. 20., 6:52 
Savage: Když jsi nikdy nehrál lepší mody typu Portal Prelude a Cry of Fear které jsou zdarma tak se nediv že za 5€ vyžaduji kvalitu a větší herní dobu než 6 hodin s pubertálním dabingem primitivním příběhem bez zvratů a odfláklým klišovitým koncem z Portal 1 bugy v hlavním menu a s přístupem autorů co tvrdili že to bude free tak se nediv a ač jsem klady hledal tak zápory prostě převažovali, nechtěl jsem vyvolat hádku ale vidím že mě pomlouváš takže jsem musel napsat. Kdyby to byl mod zadara neřeknu ale když to chce prachy tak to prostě nevyrovná modům které jsou zdarma a nabídnou lepší zábavu.
Savage 2014. júl. 18., 23:34 
Má horkou hlavu, tohle je fakt dobré.:orangegel:
๖ۣۜMirek 2014. júl. 18., 22:38 
Tak mám věřit Jirkovi,nebo tobě..:D