Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

SiSL's Trailer Pack
SiSL  [developer] Feb 7, 2017 @ 8:12pm
(TR) Sıkça Sorulan Sorular
1. Multide çalışır mı?

Çalışmaz! Multide oyuna yeni bir şey ekleyen hiç bir mod çalışmaz. Artık lütfen sormayın her modun altına.

2. Diğer dorse paketleriyle çalışır mı?

Kısaca, büyük ihtimal. Bu dorse paketi bağımsız çalışacak şekilde yapıldı. Ama başka dorse paketleri kullanıyorsanız yanında, trafikte bu paketten dorseleri görme ihtimaliniz düşer. Sonuçta sadece belli sayıda çekici var trafikte.

3. Ücretsiz mi?

Tabii ki! Tek yapmanız gereken bu moda abone olarak kalmak.

4. Tüm diğer dorseleri nerede görebilirim?

Tüm dorseleri Facebook Albumünde[www.facebook.com] görebilirsiniz. Ayrıca SiSL's Mega Pack[www.facebook.com] beğenirseniz, yeni eklenecek olan dorseleri önceden görebilirsiniz.

5. Moda abone oldum ama oyuna çıkmadı

Oyunda tıpkı diğer modlar gibi Mod Yöneticisine girip, bu modu seçip, sağdaki etkin modlar kısmına koymalısınız, çalışması için

6. İstediğim dorseyi alamıyorum.

Bu birden fazla modun bir arada çalışmasını gerektirir. Özetle kendi dorsenizi kullanmak için Trailer Wizard[radiotrucker.com] adresinden yeni bir mod oluşturmalısınız sevdiğiniz dorselerle. Size bir SCS dosyası gönderecek. Bu dosyayı aşağıdaki klasöre koyup, tıpkı bu mod gibi etkinleştirmelisiniz:
<Belgelerim Klasörü>\Euro Truck Simulator 2\mod

UNUTMAYIN: Bu modu da etkinleştirmelisiniz (Aynı zamanda yani) ayrıca eğer firmada bu dorse tipleri çıkmıyorsa seçemeyebilirsiniz.

7. Ama hala SCS'nin dorselerini görüyorum.

SCS'nin tüm dorselerini değiştirmek için bu mod ARTI SCS Replacement Addon bu modu birlikte kullanmalısınız.

8. Firma binalarını ve isimlerini de değiştiriyor mu?

Hayır. Bu sadece dorse paketi. Zaten çoğu üretici firma kendi lojistiğini sağlamak yerine, diğer lojistik firmalarından hizmet alır. Yani böylesi daha gerçekçi aslında.

9. Schwarzmüller DLC'm var, kullanabilir miyim bu dorseleri?

Evet ama bu modla birlikte Schwarzmüller DLC addon modunu aynı anda etkinleştirmelisiniz.

10. Dorseler Gelişmiş Dorse Bağlantısını destekliyor mu?

Evet, tüm dorselere gelişmiş dorse bağlantısı ile bağlanabilirsiniz.

11. Dorselerde dingili kaldırma özelliği var mı?

Evet, ETS2 1.27 sürümü ve üstü, tüm dorselerde tek dingili kaldırılabiliyor.

12. Sihirbazda neden 100 sınırı uyarıs veriyor?

Tam sayısını kesin olarak bilemesek de, belirli bir sayıdaki özel dorseden sonra oyun çakılıyor. Bilgisayarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun bu oluyor. Sonuçta tüm dorseler trafikte geziniyor, trafiktekiler için bu şart değil. 100 sınırı sadece Sihirbazdan oluşturacağınız ve Serbest Çalış'ta sizin seçebileceğiniz dorseler için geçerli. O yüzden tavsiyem, Facebook albümünden bakıp, kullanmak istediğiniz dorseleri 100 sınırında tutmanız.
Last edited by SiSL; Mar 21, 2017 @ 2:04am
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Merhaba Öncelikle Mod için teşekkürler emeğinize sağlık ancak söylediklerinizi bir bir yapıyorum oyunda bütün dorseler beyaz düz renk çıkıyor neden olabilir ?
Poine Poison Sep 6, 2024 @ 3:26pm 
Trafikteki yapay zeka kamyon dorseleri de bu firmalar olacak değil mi
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50