Products

Early Access Review
BU NE BOKTAN Bİ OYUN AQ
5 people found this review helpful
2 people found this review funny
32.6 hrs on record (13.7 hrs at review time)
Açılın Belediye Başkanınız geldi :DDDD
16 people found this review helpful
2 people found this review funny
12.6 hrs on record (4.6 hrs at review time)
Early Access Review
BeamNG Drive' a "hayâlimin oyunu" diyebilirim. Çünkü parçalama, vurma, kırma, yıkma, yakma ve patlatma gibi aksiyon içerikli filmleri çok seviyorum. Küçükken böyle filmler izledikten sonra oyuncak arabalarımı alıp kendi hayâlimdeki senaryonun dışına çıkmadan filmimi çekerdim; tek eksiğim kameraydı :) Hatta bu oyunu ilk gördüğüm zaman çok sevip korsan sürümünü indirmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam bundan 2-3 sene öncesi olması lazım. O zaman oyun bayağı kasıyordu ve hâliyle bu kadar fazla gelişmiş değildi. Bu sebepten ötürü oyunu silmiştim ve bir daha da oynamamıştım, ta ki satın alana dek. Ama sürekli olarak videolarını izlerdim ve hâlâ da izliyorum. Hatta bu oyunu bilmeden önce GTA' nın bütün oyunlarında çarpışma testleri filan yapardım. BeamNG' de çarpışma testi yapmak üzere inşa edilen bir oyun olduğu için çok geçmeden satın aldım.
5.1 hrs on record
Arkadaşlarla birlikte aldığımız ve doğru dügün oynayamadığımız bir oyu benim hoşuma gitmedi.
3.5 hrs on record
Güzel bir fps oyunu. Grafikler pek tatminkar değil. Hikayesi 1. ounun devamı olduğu ve 1. oyun sadece playsitationa çıktığı için hikaye bana kopuk geldi. Ayrıca Türkçe yamayı nerde aradıysam bulamadım. Benim bir oyunu rahat rahat oynayabilmem için o oyunun böyle basık ve karanlık olmaması gerekir. Oyunu almak zaten aptallıktı benim için ounun adı zaten karanlık. Tavsiye etmiyorum...
1 person found this review funny
153.8 hrs on record (62.7 hrs at review time)
Kesinlikle tavsiye ettiğim şu ana kadar oynadığım en iyi strateji oyunu. Gerek diplomasi gerek ordu düzenlemesi gerek ekonomi tarzı olsun oyunu mükemmel yapıyor. Tek beğenmediğim olay ülkelerin durup dururken savaş açması. Tamam sıcak sulara inmek istiyon eyvallahta ekonomik anlaşmazlıktan savaş açmak ne aq.
Posted February 22, 2018.
1.2 hrs on record
Klasik 2. dünya savaşı strateji oyunu. oyunda sürekli aynı şeyleri yapmak can sıkıyo. bomba at destek çeağır askerleri hareket eettir ve adamları öldür. benim canım sıkıldı ama strateji hayranları sevebilir oyunu
Posted December 27, 2017. Last edited February 22, 2018.
1.1 hrs on record
araba sevdalıları için güzel bir oyun ama oyunda hep aynı şeleri yapmamızdan mütevellit (arızayı tespit et vidaları çıkar parçayı çıkar yenisini al yerine koy vidaları tak ve bitti) ben bu oyundan pek hoşlanamadım...
Posted December 24, 2017. Last edited February 22, 2018.
No one has rated this review as helpful yet
26.4 hrs on record (4.5 hrs at review time)
malum oyun zaten ücretsiz. arkadaşlarınızla veye tek başınıza oynayabileceğiniz bir monopoly oyunu.
Posted December 24, 2017. Last edited February 22, 2018.
< 1  2  3 >
Showing 1-10 of 21 entries