18
製品を
レビュー
0
アカウント内に
製品

lukasssko の最近のレビュー

< 1  >
18件中 11-18 を表示
4 人がこのレビューが参考になったと投票しました
記録時間: 0.7 時間
Vcelku zajímavá hra. Více méně naprostá klasika, hlavně v tom nehledat něco složitýho. Jste týpek, který se snaží přežít zombie apokalypsui, jak originální... ale musím uznat, že mě to chvílema i bavilo. Způsob upgradování vaší postavy, nakupování zbraní a nábojů podle toho, kolik jste zabili zombie je krásný nápad. Na to, že tato hra stojí 3€ tak vám toho nabídne docela dost. Takže pokud hledáte nějakou oddechovku v podobě Indieho formátu, tak Dead Pixels je správným příkladem.
投稿日 2014年4月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
11 人がこのレビューが参考になったと投票しました
記録時間: 16.5 時間 (レビュー時に0.5時間)
Nestárnoucí klasika v novém HD kabátku. Strategie u které jsem trávil dětství a ne se od ní odtrhnout. Druhý díl je rozhodně nejpovedenějším dílem celé série, a člověka zabaví na hodně dlouho dobu. Ze začátku se vám může zdát, že se jedná o těžkou strategii, ale pokud se dostanete do hry, tak přijdete více méně na jednotný způsob hraní, který můžete aplikovat v každé hře. Je zde jakási příběhová linie, kde vám jsou určeni nepřátelé a předem dané mapy. Nebo si také můžete vytvořit vlastní hru, vybrat si nepřátelé a přátelé, které můžete rozdělit do různých skupin, takže se může stát, že budete mít vytvořené tři spolky, které budou hrát podle sebe. Dále si vybere mapu, jedná velká výhoda je, že takovou mapu si můžete vytvořit i sám. Tudíž svoji fantazii zde rozhodně uplatníte. Co se týče hraní, vše je krásně přehledné, rozdělené do několika sekcí, takže když něco hledáte tak s tím více méně nebudete mít žádné problémy. Musíte obstarat základní suroviny jako je dřevo na stavu domů a budov, kamení na hradby či železo na zbraně. Tyto suroviny můžete i prodávat a z nich čerpat peníze na stavu vojáku. Samozřejmě, že občané vašeho králoství musí jíst, žakže obstarat jídlo je nesmírně důležité, od toho se odvíjí daně, které vám platí a samozřejmě taky loajalita. Čím větší, tím víc peněz a občanů, tudíž více vojáku apod. Bitevní část hry je tou nejlepší, spousta způsobu jak zdolat hrad. Výborná oldschoolová strategie, která vás zabaví na hodně dlouhou dobu.
投稿日 2014年4月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 2.3 時間
Upřímně co by jste očekávali od hry za 0,99€? Asi nic moc, ale musím uznat že jsem byl mile překvapen. Nápad této hry je vcelku originální, hlavním úkolem je odebírat postupně kousky celé mapy, v tom vám samozřejmě brání nejen draci, ale i věže. Hudba docela chytlavá, zpracování není nějak ohromující ale rozhodně potěší. Obtížnost levelů samozřejmě závisí na vybrané obtížnosti, ale i tak budete mít někdy problémy. Za hoďku dohráno a jako odměnu obdržíte sběratelské kartičky, což je velké plus pro nadšence jako jsem já. Za tak malou cenu dostanete hru, u které strávíte krátkou dobu, ale dokáže vás i tak pobavit. Pokud máte zbylé 1€ tak můžete zakoupit, aspoň dostanete sběratelské karitčky.
投稿日 2014年4月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 9.4 時間 (レビュー時に4.8時間)
Nikdy jsem nevěřil tomu, že bych si mohl za tak malé peníze užít tolik srandy jako u Legend of Dungeon. Tak nápaditá a zábavná hra se jen tak nevidí. Začínáte na uplném vrcholu celého Dugeonu, v malé hospůdce, kde se nachází pár postav, které reprezentují důležitá jména, která stojí za vznikem této hry. Posbíráte pár itemů a hura do prvního levelu. V kazdém levelu potkáváte příšery, či monstra která zabíjíte, z nich padájí XPéčka a Goldy. XPéčka vám slouží k levelování své postavy, za každý level se vám zvýší DMG a Health. Peníze zde plní dva záměry, jeden je pro koupi itemů, protože se může stát, že v náhodném vygenerovaném dungeonu narazíte na tzv. "Item shop" a zde si budete moc něco koupit. Druhý záměr Goldů je skóre, pokud umřete, sesbírané Goldy vás umístit ve světovém žebříčku, takže se může stát, že se dokážete umístit v žebříčku TOP 1000 hráčů. Pokud umřete, hra pro vás končí a musíte začít od znovu.. teď si asi říkáte, koho by bavilo dělat pořád to samý dokola. Tohle se ale neděje, protože každý Dungenon je vygenerován naprosto jinak, takže se nestane, že by jste narazili na samý dungeon např. 10x po sobě. Samozřejmě že zde existuje nějaký drop itemů v podobě klouboků, které zde plní formu obrany, tudíž armor. Čím víc, tím vám budou monstra brát méně HP. Některé klobouky mají různá doplnění v podobě světla apod. Poté se zde nacházejí ruční a magické zbraně. Podle mě jedna z nejlepších Indie her, které jsem měl možnost si zahrát!
投稿日 2014年2月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
3 人がこのレビューが参考になったと投票しました
記録時間: 4.4 時間
O koupi hry FEZ jsem přemýšlel docela dlouho, po pár hodinách jsem se rozhodl a hru si zakoupil, a musím říct že v některých chvílích jsem byl překvapen. Nápad je naprosto úžasný, hrajete si se světem, otáčíte si ho jak chce a hledáte cestu napříc levlem, ano tohle je na hře to úchvatné, ta hrádka s 3D je parádní a osobně si myslí, že tohle musí ohromit každého. Příběh je nic moc, o ten tu pomalu ani nejde, prostě musíte navrátit svět do původní podoby a tak se vydáváte napříč světem a sbíráte takový kravinky... některé levely jsou opravdu zábavné, byl jsem pokaždé ohromen tím, jak si s váma hra hraje a vy jste nuceni vložit do toho krapet své fantazie a představivosti. Ale pak přišly chvíle, kdy jsem byl tak drobet naštván, protože přichází na řadu puzzly, nebo-li skrýše, či tajné mistnosti, levely. Tady totiž přichází na řadu asi ta nejnudnější část, tyto puzzly jsou totiž řešeny pomocí abecedy, kterou vymysleli samotní vývojáři. Jsou to takové znaky, které vám mají říct, jak dané kolo udělat, aby jste si mohli otevřit tajnou místnost. A to mi přišlo na téhle hře asi nejnudnější, a později také otravné. Protože musíte akorát sledovat Wikipedii, která je zaměřena přestě pro tuhle hru a slovo, po slovu překládat dané zanky...nuda! Podle mě si mohli vývojáři taky prohrát s cestováním mezi levely, protože z jednoho levelu vedou například čtyři různé cesty, a pokud si později vzpomenete, že chce daný level udělat musít procházet hromadu dalších levelu a více méně vám to zabere víc, než daný level/puzzel... FEZ je opravdu povedená hra, protože hrátky s 3Dé jsou úžasné, ostatní už krapet ztrácí na kráse.
投稿日 2014年2月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 16.8 時間
Jedna z nejlepších her, kterou jsem mohl zahrát. Rozhodně nečekejte nějaké hrací prvky, tohle je spíše film obohacený minimální aktivitou, kterou hráč musí vykonat. Tahle hra se zaměřuje na příběh, ještě teď nemůžu věři tomu, kolikrát mě hra a samotný příběh překvapil, ohromil, zaskočil ale také i potěšil. O všem, co se ve hře stane odpovídá tomu, jaké odpovědi, či otázky budete volit. Ano, jedná se o hru, kde hovoříte s lidma, zažíváte jejich emoce, strach, ale také i štěstí. Nemohl jsem věřit tomu, že když se např. rozhodnu něco udělat ve druhé epizodě, bude to mít dopad na epizodu čtvrtou, neuvěřitelné! Nikdy jsem se nezažral do hry jako zde, u Walking Dead. Příběh je prostě famózní a nejsou chvilky, kdyby vás neohromil. A když si uvědomíte, že vy vlastně řidíte celý příběh a že vy můžete řídit celou hru. Neskutečná hra, která si našla místečko v mé síni slávy!
投稿日 2014年2月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
2 人がこのレビューが参考になったと投票しました
記録時間: 1,140.1 時間 (レビュー時に147.8時間)
CS:GOレビュー
Podle mě úspěšné pokračování snad nejznámnější střílečky historie. Kdo by neznal sérii Counter-Strike? Podle mě ji zná skoro každý. Po velkém úspěchy prvního dílu přišlo Source, které se podle mě až tak neuchytilo mezi hráči. Ale Global Offensive to naprosto vynahradil. Ja jasné, že třetí díl nemůže nahradit nestárnoucí klasiku v podobě prvního dílu, ale myslím si, že Valve odvedlo skvělou práci a vrátilo Counter-Strike opět na špičku počítačových her. Systém hledání tzv. "kompetitivních zápasů", které slouží s hraní opravdových zápasů 5vs5 se náramně povedl, a hráči si mohou vyzkoušet, jaké je to hrát opravdický zápas. Dále je zde pestrá nabídka skinů, které vlastně mění vzheld vaší zbraně, tyto skiny je možno dostat na každém kole mapy, nebo si je můžete zakoupit. Je to spíš taková blbůstka, ale náramně potěšila. Dále se Valve snaží vydávat update zbraní, map... a to si myslím, že je skvělé. Udržují hru na nějaké slušné úrovni a snaží se o ní starat. Za mě úspěšné pokračování cska.
投稿日 2014年2月16日.
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
このレビューが参考になったと投票した人はまだいません
記録時間: 5,424.6 時間 (レビュー時に3,120.4時間)
I guess It´s pretty OK.
投稿日 2014年2月13日. 最終更新日 2016年7月3日
このレビューは参考になりましたか? はい いいえ 面白い アワード
< 1  >
18件中 11-18 を表示