Produk
yang dimiliki akun ini

Ulasan terkini oleh Oxy

Menampilkan1-9 dari 9 kiriman
1 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 217.0 jam (Telah dimainkan 217.0 jam saat ulasan ditulis)
Oyun görsel anlamda gerek araç detayları gerek açık dünya detayı olarak yine üst seviyede, araç çeşitliliği muazzam ve önceki oyunda olmayan motor swap seçenekleri de eklenmesiyle daha zevkli. Fakat bir önceki oyuna nazaran açık dünyası çok fazla sarı hissettirdi. Tabi ki bunda oyunun geçtiği Meksika ülkesinin etkisi maalesef mevcut. Onun dışında saatlerinizi harcamaktan çekinmeyeceğiniz bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Diposting pada 25 November.
1 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 231.0 jam (Telah dimainkan 137.4 jam saat ulasan ditulis)
Offroad severleri tatmin edebilecek tek oyun serisi olduğunu ve eski oyunlarda bulunan kamera sistemini şükür bu oyunda en azından oyuncuya eziyet etmeyen bir hale getirmişler. Oynanışa gelecek olursak gerek araç fizikleri, gerek zorlu arazi şartları ve bu şartlara göre kullandığınız aracı o yönde özelleştirmek ve bunun gerçekten işe yaradığını görmek ise ayrı bir zevk.
Diposting pada 1 Maret.
2 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 537.0 jam (Telah dimainkan 151.8 jam saat ulasan ditulis)
Vahşi batı temasını daha iyi yansıtan bir oyun olduğunu sanmam. Ben hikaye modunu oynamadım online modu için yorum yapıyorum. İçinde saatler harcayacağınız haritanın her yerini gezmek isteyeceğiniz ve gezdikçe daha çok seveceğiniz bir oyun meslekler ve o mesleklere özel eşyalar, alınan eşyaların süs değil gerçekten işlevsel olduğunu görmek ve bunları keşfetmek insana güzel bir his veriyor deneyim edilmesi gerekilen bir oyun..
Diposting pada 11 November 2023. Terakhir diedit pada 22 November 2023.
2 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 280.6 jam (Telah dimainkan 95.0 jam saat ulasan ditulis)
Bir yandan gamepad'i yada klavye'yi parçalamak istiyeceğiniz ama diğer yandan da başına oturduğunuzda atmosferiyle ve oynanışıyla uzun saatler başından kalkamıyacağınız bi oyun.
Diposting pada 25 Juni 2021.
3 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 96.8 jam (Telah dimainkan 84.7 jam saat ulasan ditulis)
Arkadaşlarla farklı bir eğlence arıyorsanız tam size göre bi oyun. Öyle günümüz standartları gibi koş öl yada öldür değilde biraz daha sakin, soft, yeri gelince heyecanlı bir eğlence türü. Tavsiye ederim
Diposting pada 1 Desember 2020.
5 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 6.9 jam (Telah dimainkan 5.2 jam saat ulasan ditulis)
Oyun olarak bahsetmek biraz haksızlık olurdu bence journey hakkında daha çok bir sanat eseri, canlı bir tablo olarak bahsetmek daha doğru olur.
Diposting pada 23 Juli 2020.
2 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 15.0 jam (Telah dimainkan 7.0 jam saat ulasan ditulis)
Dövüş mekanikleri ve atmosfer açısından göz ardı edilmeyecek bir oyun.
Diposting pada 30 April 2020. Terakhir diedit pada 30 April 2020.
2 orang menganggap ulasan ini membantu
Tercatat 988.5 jam (Telah dimainkan 158.3 jam saat ulasan ditulis)
Ulasan CS:GO
Nice
Diposting pada 2 Desember 2019.
Menampilkan1-9 dari 9 kiriman