Products
in account

Recent reviews by Klanr

Showing 1-6 of 6 entries
No one has rated this review as helpful yet
160.4 hrs on record (102.1 hrs at review time)
Eğleniyorum utanıyorum ama eğleniyorum. Oyuna yeni başladım sayılır totalde 1-2 aylık bir zaman aralığında 100 saati devirdim. Hızlı ve oyunun temposuna alışması zaman alıyor ama bir şekilde kanıma girdi ve sardı abi. kötü yorumları okuyor anlıyor ve empati kurabiliyorum. Ancak yine de benim şu anda bu oyundan inanılmaz bir keyif alarak oynamamın önünde engel olmuyor. Bazen doğru zaman ve doğru yerde oluyorsun sanırım sadece.

Oyundan bahsetmek gerekirse:

-Kaos
-Koştur
-Eşya topla
-Kay ve koştur
-İt dalaşına gir
-Kaos
-Son

Eşya, çanta dizilimi, hangi eklenti ney, hangi silah nasılları öğrenene kadar biraz zaman geçiyor.

Arayüz ilk girdiğimde karışık gelmişti menü arayüzü. Sonra alıştım. Ücretsiz ya da kolay erişilebilen kostümler uyduruk ama karakterlerrin casual tasarımları fena değil. Eğlenceli ama çeşitlilik az gibi hissetiriyor.
Posted May 31, 2025.
No one has rated this review as helpful yet
17.7 hrs on record (10.6 hrs at review time)
Daha öncesinde Warhammer dünyasına dair çok bir şey bilmeden başladığım bu macera sadece ana oyunla birlikte(online yan görevler, pvp ve co-op hariç olmak üzere) 10 saat kadar sürdü. Benim için tam bir duygu seliydi. Warhammer dünyasına dair her şeyi merak etmeme sebep oldu. Amazon sepetim Warhammer kitaplarıyla doldu, bilgisayarım warhammer wallpaperlarıyla süslendi, hobi dükkanları gezip mini figürlerini aramaya başladım. Benim için gerçekten de heyecan verici bir tutkunun başlangıcı olduğuna inanıyorum bu oyunun. Çok sevdim efendim. Ancak bunların yanında kör cahil yorumlarımı kenara bırakıp objektif bir şekilde araştırdıklarımı sizlere de aktarmak isterim.

Öncelikle oyun dümdüz. Tam anlamıyla dümdüz. Görev al. Göreve uç. Kan gövdeyi götürsün. Görevden dön.

Bir asker mantığıyla oyun bu anlamda çok yerinde ancak bir oyuncu olarak biraz daha derinlik görmek isteyebileceğimi düşünüyordum kiiii bu konuda yalnız olmadığımı şu video ile fark ettim: https://youtu.be/LtqxosFYNzg?si=8O_kBgqxwNSj6mCA

Gerçekten söylenenleri bir oranda mantıklı buluyorum. Çok şey atlanmış çok şey esgeçilmiş gördüğüm kadarıyla.

Bunlara rağmen ilk kısımda söylediğim gibi benim için güzel bir deneyimdi. Oynamaktan mutlu oldum. Ana hikayeyi bitirdiğim için şimdi de online ve pvp taraflarını keşfetmeye başlayacağım.
Posted September 14, 2024.
10 people found this review helpful
4 people found this review funny
515.4 hrs on record (497.3 hrs at review time)
Zindana giriyorsun, sonra bir daha zindan aa event varmış falan... akıyor valla. ben grind pek sevmiyorum ama bir süre oynattı işte. keyifliydi. harcadağım yaklaşık 500 saate değdi mi? değdi. klanıydı arkadaşlarla oynamasıydı, unicorna domuza binip zindan içinde koşmasıydı. güzel bir 500 saat geçirdim. mutluyum pişman değilim. işten fln atılırsam sararım yine muht
Posted December 17, 2022.
1 person found this review helpful
247.5 hrs on record (246.7 hrs at review time)
Önermemiş miyim bu oyunu? Önereyim madem. Güzel oyun bi bakın derim. DLC'de indirimli zamanlarda edinin mutlaka güzel şeyler ekliyor. Kim bir evlat edinmek istemez ki. Sonra işte geniş bir dünya bir sürü yer, görev vsvs her yerde duyabileceğiniz şeyler. Oynayın
Posted August 16, 2020.
2 people found this review helpful
483.9 hrs on record (273.1 hrs at review time)
Wake the ♥♥♥♥ up Tenno! We have a system to grind.
Uzay ninjaları iş başında. Farklı yetenekleri ve şeçtikleri yollarla ön plana çıkan Warframe'lerin eline gönlünüzce silahları dizip koca bir sisteme diz çöktürmek ister misiniz? Defalarca....
Posted January 23, 2020.
No one has rated this review as helpful yet
38.4 hrs on record (23.6 hrs at review time)
kayıtlarda 14 saat var. Bilgisayar yenilenince herşey gitti ve oyunlarımın içinde ilk indirdiğim online oyun oldu.
Arkadaşlarınızla inanılmaz komik eğlenceli ve heyeacanlı dakikalar geçireceksiniz.
Posted May 23, 2015.
Showing 1-6 of 6 entries