已评测

Hikari 最近的评测

< 1  2  3  4  5  6  7 >
正在显示第 1 - 10 项,共 63 项条目
尚未有人觉得这篇评测有价值
总时数 75.2 小时 (评测时 40.5 小时)
Saatlerce çıkmadan oynayabildiğim bir oyun. Başlarda biraz önyargılıydım "kim başlayacak şimdi", "kim öğrenmeye çalışacak" gibi yorumlar yapıyordum fakat oyun sizi sürüklüyor ve gayet basit. Oyunun wikileri gayet anlaşılabilir ve güzel yazılmış İngilizce biliyorsanız eğer zorlanmazsınız. Bilmiyorsanız bile oyunun Türkçe dil desteği olması ise ekstrası. Alınabilecek nadir oyunlardan bir tanesi.
发布于 2022 年 12 月 22 日。 最后编辑于 2023 年 4 月 19 日。
总时数 9.8 小时 (评测时 7.0 小时)
4-5 saatinizi verebileceğiniz tatlı bir oyun. 50TL'ye alınmaz indirimi bekleyin :)

Güvenlik almayı unutmayınız.
发布于 2022 年 11 月 3 日。
尚未有人觉得这篇评测有价值
总时数 40.5 小时 (评测时 33.0 小时)
Bu oyunu alsam mı diye düşünmenize gerek bile yok. Parasını kesinlikle hak eden bir oyun.
发布于 2022 年 10 月 20 日。
总时数 20.2 小时 (评测时 3.1 小时)
Arkadaşlarla oynanılacak eğlenceli (korku diyemeyeceğim) bir gerilim oyunu
7/10
发布于 2022 年 3 月 28 日。 最后编辑于 2022 年 4 月 15 日。
有 1 人觉得这篇评测很欢乐
总时数 24.8 小时 (评测时 4.2 小时)
aq oyunu 3 saat sıra sonunda crash verdi
发布于 2022 年 2 月 12 日。
总时数 85.2 小时
MMORPG'ye yeni bir kalıp getirdiler açıkcası. Crafting sistemi çok güzel biraz daha content gerekli sadece çok tekrar ediyor ve PVP'sinin devamlılığı yok insanları PVP'ye teşvik etmiyor.
发布于 2021 年 11 月 24 日。
总时数 1.9 小时
wasting time nothing interested
发布于 2021 年 10 月 24 日。
尚未有人觉得这篇评测有价值
总时数 20.2 小时 (评测时 15.7 小时)
Roguelike başarılı bir oyun 8/10
发布于 2021 年 5 月 29 日。
总时数 0.1 小时
抢先体验版本评测
5 dakika oynayabildim. Çok çok yolu var şu anda oynanılabilecek durumda değil satın almanızı tavsiye etmem. Refundluyorum.
发布于 2021 年 2 月 25 日。
总时数 4.0 小时 (评测时 2.5 小时)
Oyun genel olarak başarılı ve keyifli. Yaptığınız seçimler farklı yönlere götürebiliyor sizi. Tekrar oynadığınızda bazı konuları kendini tekrar edebiliyor fakat o kadar da olsun.

Eksi yönleri
-Şu papaz abimiz ninni söylüyor bayağı bayık göz kararıyor falan.
-Çalan hırsız kız geldiğinde fare de çıkınca ortam karmaşa oluyor.
-Fare'yi balyoz ile spamlayarak öldürüyoruz onun yerine güzel bir bar çıkabilir aslında onun dışında da benim açımdan eksi bir yönü yok kafa dağıtmalık tatlı bir oyun sarıyor da.
发布于 2021 年 2 月 25 日。
< 1  2  3  4  5  6  7 >