Products

Recent reviews by dk

< 1  2  3  4 ... 10 >
Showing 11-20 of 91 entries
1 person found this review helpful
5.1 hrs on record (3.6 hrs at review time)
Early Access Review
Oyun bir çok yönden bize güzel bir sunum yapmakta. Görüntü ve atmosfer olarak fazlasıyla iç açıcı. Evet iç açıcı mideniz açılıyor. Bunun yanı sıra oyunda gördüğüm ya da hissettiğim bazı eksik ve problemlerden bahsetmek isterim.
-AI, sizi kovalayan elemanlar baya salak. Evet baya avel karakterler.
-Oyundaki boss mu diyeyim, sizi kovalayan ana karakterler mi diyeyim. Tasarımları kesinlikle kötü. Özellikle belirtmek isterim outlast 2 oyununda mükemmel bir tasarım sunmuşlardı. Bu sefer biraz daha basit olmuş.
-Sizi kovalayan elemanlar sizi germiyor, korkutmuyor aksine avel olduklarından baya oynaşabiliyorsunuz.
-Atmosfer outlast 2'den daha düşük kalmakta.
-Ele şişe, tuğla verip elemanları yavaşlatma olayı konusunda çok karışıklığım var. Şimdi multiplayer oyun bakımına mantıklı gelmekte. Ancak outlast serisinde sevdiğim kaçmaktan başka hiç bir b*k yapamaz, g*tümü kurtarmak için ter atarak 5 er metre koşardım. Bu oyunda g*tümden ter atmadım. Hatta adama kafa attım.
Bunlara rağmen Outlast adına multiplayer oyun sundukları için teşekkürler ancak puanım 4/10
Fiyat olarak beklentim 400-500 bandında çıkmasıydı. Bu fiyata görünce yapıştım. Fiyatının artacağına garanti verebilirim. Vaziyet almak isteyen alsın.

Güncelleme: Keşke almasaydım. 5 saat oynadım sildim bir daha gözüm aramadı. Ne yalan söyleyeyim hiç sarmamış.
Posted May 19, 2023. Last edited August 12, 2023.
0.5 hrs on record
Gomşu gomşunun külüne muhtaçtır. ayıp evine giriyorsunuz adamın.
Posted May 18, 2023.
4.0 hrs on record
Top 10 korku oyunları listesi oluşturduğumda listeme girecek serilerden biri. Sizi dar koridorlardan yürürken gelen seslerle bir hayli ürpertip 3-5 kilo vererek bitirdiğiniz oyun. Bilmeceleri, yapbozları çok zor olmamakla birlikte oynaması bir hayli korkutucu zevkli. 7/10
Posted May 18, 2023.
1 person found this review helpful
11.3 hrs on record (1.3 hrs at review time)
Oyun iyi güzel grafikler atmosfer sizi içine çekiyor. Ama lakin bir konu var. Kardeşim götümden dolar sıçsam yine singleplayer bir oyun için 1000 tl vermem.

Edit verdim ve oynadım. Dolarda sıçmadım. Naptım ben?...
Posted May 17, 2023. Last edited December 20, 2023.
No one has rated this review as helpful yet
19.5 hrs on record (15.8 hrs at review time)
Early Access Review
Eşyalar ve çeşitlilik
Forest 1 7/10 --- Forest 2 8/10
Kelvin
2/10 Evimi yıktı.

Gelelim bu oyunun neden berbat olduğuna.

Oyuna büyük bir harita yerleştirilmiş ancak bu kadar büyük bir harita içerisinde sadece koşuyorsunuz. Nereye koştuğunuz ne yapacağınız bariz belli. Çok kez savaşmadan sadece koşarak gidebilirsiniz. Hatta tahminen sadece rush yaparak oyunu 2-3 saatte bitirebilirsiniz. Ama şahsen durup savaştığım dolu dolu oynadığımı düşündüğüm ve bitirdiğim süre 20 saat. Harita büyük ama boş.

Gizemli hiç bir yanı yok. Ne hikaye ne süpriz ne canavarlar. Dümdüz yazılmış bir senaryo. Üzerine düşünülmemiş, eski oyuna ekleme felan dahi değil. Amaçsız saçma bir şey. Hikaye bitiyor. Patch gelip düzeltirler diye düşünmüştüm boşuna heveslenmeyelim oyuna gelecek patchler hikayeyi düzeltmez ve kurtarmaz. Hikaye ne anlattı ne oldu hiç bir fikrim yok.

Ev inşası hayatımda oynadığım en kötü survival inşa sistemi. Özgür şekilde ev yapamıyorsunuz kolon ihtiyacı çok fazla fizik mantığı yok. Kolon koy üstüne zemin yap. Her köşeye kolon attığınızda yaptığınız binanın içinde adım başı kolon görünüyor berbat ötesi bir durum.

Canavarlar bir önceki oyun kadar beni germiyor. Tipleri aşırı komik saçma sapan çizimler yapılmış. Kırmızı götlü bebek tiplileri ilk gördüğümde bu dazlak ne dedim.

Silahlar oyunu fazlasıyla kolaylaştırmış. Hiç bir şekilde zorluk hissetmedim. Bu eşyaları bulmakta hiç zorlanmadım aksine aşırı kolaydı.

Eşyalar konusunda hızlı erişim butonları yok saçma sapan bir şekilde savaşta çantayı açarak elle seçiyorsunuz. Kafayı yedim.

100 TL bile etmeyecek oyunu 280 TL ye alarak kazıklandığım için üzgünüm. Almayın aldırmayın.

Forest 1 her türlü bu oyundan daha iyidir.
Posted March 4, 2023. Last edited March 9, 2023.
No one has rated this review as helpful yet
21.5 hrs on record (18.2 hrs at review time)
Atreus hiç bir oyun karakterinden senden nefret ettiğim kadar etmedim. Umarım oyun seni bir gün kesebileceğim bir hale evirir keserim dramatik adı altında son hazırlarlar ben de mutlu olurum. 6/10

-Oyunda en zevk aldığım an atreusun hasta olup peşimde kuyruk gibi gezmediği, ölüler diyarına gidip çatır çatır adam kestiğim andı. Kısa bir maceraydı.
-Hele ki çocuğun benliğini öğrendiği zamandan sonraki konuşmaları kafayı yiyeceğim.
-God of War gibi değilde Father of Son gibi bir hikaye. Bana ne amk, bana tanrı kestirin, çiçek toplatmayın.

Ne tavsiye ediyorum Ne etmiyorum, god of war un eski serilerini oynayın.
Posted February 26, 2023. Last edited September 25, 2023.
No one has rated this review as helpful yet
225.2 hrs on record (111.8 hrs at review time)
Bu oyun size pahalı mı geldi? Neyse oyun güzel değiyor. 9/10
Posted January 20, 2023. Last edited August 11, 2023.
50.0 hrs on record
Üzerimde bir leclerc şanssızlığı vardı. Ferrariyi değiştirince şampiyon olmaya başladım. 7/10
Posted September 17, 2022.
No one has rated this review as helpful yet
89.0 hrs on record (34.2 hrs at review time)
WOLOLO ! 9/10
Posted September 17, 2022.
2 people found this review funny
71.0 hrs on record (36.5 hrs at review time)
Dark Souls'un yandan yemişi. Ama güzel yemiş. Bir kaç tane bug var bossların bir anda olduğu yerde donması gibi. Bazı animasyon hareketleri düzeltilebilir ama bu oynayışı etkilemiyor sürükleyiciliği etkiliyor. Bossların ve canavarların patterni kolaylıkla ezberlenebiliyor çünkü az miktarda hareketleri var ve üzerine gelerek sadece tekrarlıyor ek olarak shell mantığı oyuna çok fazla kolaylık katıyor. Bu yüzden Dark souls zorluğu beklemeyin. oyunun ortalama 10-15 saatlik bir süresi var. Atmosfer ve grafikler güzel. Oyun büyük değil 4 tane büyük olmayan haritadan oluşuyor. DLC ile birlikte alın DLC'nin oyun mantığı ilerledikçe güç topla geri dönememe gibi o yüzden fena gelmedi bana 6.8/10 . İkinci oyunlarını daha gelişmiş bir şekilde bekliyorum
Posted August 14, 2022.
< 1  2  3  4 ... 10 >