Products
in account

Recent reviews by TRIFACT

Showing 1-7 of 7 entries
2.5 hrs on record
pubg gibi sadeleşmiş bir redsec olsa dünyada rekor üstüne rekor kırardı
Posted December 1, 2025.
0.9 hrs on record
Early Access Review
oynanış inanılmaz farklı, düşük fps sorunu olmasa alınabilir.
Posted June 9, 2024.
3.2 hrs on record
eski nfs under 1-2 most wanted benzeri diye bakayım dedim yarısı anca eder.
Posted September 20, 2023.
1 person found this review helpful
1.1 hrs on record
BF 2042 is not worth the money. The hitting feel is really weak. The feedback when he hits the opponent is beyond awful. there are too many bugs. there is too much lag latency. The graphics are very nice if you are using a 3080, but if you are using a lower model video card, you will get crappy fps. If this game is completely free, it can be played, otherwise I will not pay and play. EA games has to choose to earn money with battlepasses, just like warzone.
Posted December 18, 2021.
No one has rated this review as helpful yet
84.0 hrs on record (39.2 hrs at review time)
dünyada rekor oyuncu potansiyeline sahip olup, oyuncuları soğutan serverıyla, cheaterlarıyla insanı nefret ettiren iki oluşum gördüm. bunlardan biri pubg diğeri apex. durup durup oyunu bozan bir anlayışa sahipler. apex oyun için dünyalar kadar para kaldırıp oyunu bozar şaka gibi oyunu düzeltemez. bir dönem hilesi meşhurdu turnuvalarında hile açan mı dersin teaming yapan mı dersin her türü var. kanser olmak istiyorsanız mutlaka bu iki oyunda uzun zaman geçirmeniz gerekiyor. fakat başlayacaklara tavsiyem şu başlamayın. koskoca EA bunu yapıyorsa vay oyuncuların haline.
Posted September 19, 2021.
1 person found this review helpful
7,318.7 hrs on record (3,739.7 hrs at review time)
PUBG OYNAMAMANIZ İÇİN 10 NEDEN!!!!!
1)Serverlarından özellikle AA FRA serverlarından hiçbir şey beklemeyin hatta kanser olmaya hazır olun çünkü server seçimi diye birşey yok ve AA-FRA server ister NORMAL ister RANED maçında gelsin %50 package loss veya ping ile rakibinizi vurmanız imkansız maça girmek zorunda bırakılırsınız. AZ-FRA AT-FRA serverlarında bu sıkıntılar yokken AA serverlarının nasıl oluyorda bunu göstere göstere yapıyor olması şaşırtırıcıdır ve PUBG'nin buna önlem almaması umursamaması 5000-6000 saatini PUBG'ye veren insanların oyunu steaminden kaldırmasına bile sebep olmuştur. Ve aylar bile geçse bunu fixleyemezler tam tersine bölge sorumlularının bir açıklamasını bile göremezsiniz.
2)Her oyunda hile olur ama PUBG bunu ileri bir boyuta taşımakta kararlı. CS veya VALO'da mesela hile vardır ama her maç yoktur ama pubg'de HER RANKED MAÇINDAN banko bir veya daha fazla takım hile kullanır. Kimisi ben esporcuyum adı altında wallhack veya radar kullanır kimisi ise ÇİNLİ beyni gibi aimbotu dibini körükleyip senin maçını kanserler.
3)PUBG sana bırak server seçtirmeyi harita bile seçtirmez ve EU-CIS-MEA bölgelesinin feedbacklerini dinlemediği gibi en nefret edilen maplari sana zorla dayatır. Maça gir çık sürekli lobiye dönmeyle baya bir zamanınızı kaybedersiniz.
4)PUBG hile kullanan yayıncıları ve potansiyel esporcu olacağım adaylarını çok sever ve onlara özellikle WHITE-LIST adı altında avantajlar sağlar korur kollar, hatta bunu videolu bile kanıtlasanız dahi umursamaz.
5)PUBG oyuncuların feedbacklarini hiç bir zaman dinlemediği için ASYA ÇİN bölgesi dışında sürekli oyuncu kaybeder ve Hadi bir maç atayım dediğinizde maç lobisinin dolmasını uzunca bir süre beklersiniz ve bir önceki maçınıza gelen beyinsiz hileci tayfa sizin bir sonraki maçınızada gelmesi olasıdır.
6)Ranked puanlandırma sistemi aşırı saçmadır kaşıkla verir kepçeyle alır. Özellikle Random Ranked Squad'a girdiğinizde ilk karşınıza çıkan takıma wipelanmanız olasıdır ve bu puanlama algoritmasını bir türlü oturtamamışlardır. Random Squad girdiğiniz RANKED maçı %99 ihtimal troll olacak veya eli kolu tutmayan sırf adam akıllı map gelsinde hot drop atayım evin için camp'leyeyim kafasında ki oyuncularla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel.
7)PUBG oyunculara verilen sözü asla tutmaz örn; trade bann geçici süreliğine getirdi geri açacağız demiştir ve tam 5 yıldır hala açılmamıştır, battlepass yenilik getireceğiz demiştir ama hala bir önceki skinlerin lacivertini boyayıp önüne sunar ve sıkıcılığın dibini iliklerinize kadar yaşatır.
8)PUBG çaktırmadan hile kullanan hiç kimseyi BANNLAMAZ, tam tersine 24 saat Timeout atar ve bu şekilde 6ay 1yıl gibi süreyle sürekli devam eder. Yani hileciyi bezdirecek politikayı asla uygulamazlar, eğerki oyunu iyi oynuyorsanız yeni profil açtığınızda 2 maç üst üste 10 kill alın sistem otomatik hesabınızı bannlar soranız buna anticheat derler.
9)Zamanında 3 Milyon oyuncu kazanan bir oyun dönem dönem 140bin dönem dönem 70bin oyuncu ortalamasında düştüğü görülmüştür. Buda oyunun oyuncuların feedbackleri tarafından değil, başına buyruk kişiler tarafından nasıl kötü yönetildiğini açık bir şekilde göstermektedir.
10)PUBG, oyuncuların oyundan haz alma konusunda inanılmaz derecede kötüdür, hatta gözünü para bürüyen bir politika yürütür. Geliştirilebilir skin, kutu açma gibi şeylerle sizden dudak uçuklatacak düzeyde para talep eder. Örnekle anlatayım geliştirilebilir bir skin çıkarmanız için minimum 50 dolar bu skini elde ettiğinizde geliştirmeniz için 1000 dolara yakın para harcatabilir. Dünyada kötü yönetilen oyunlarda bir çok örnek gösterebiliriz ama PUBG bu konuda cidden çığır açabilecek örnekler barındırmaktadır. Eskiden H1Z1 kötü yönetildiğini görmüşüzdür ama Z1 hiç bir zaman PUBG potansiyeli taşıyamamıştı ve oyuncu kitlesi hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştı. Z1 zamanında çözüm sunmak için birşeyler dener eline yüzüne sıvaştırırdı ama PUBG çözüm üretmek için birşeyler bile denemeyi bırakın duymamazlıktan geldiğini bile net birşekilde yukarıdaki sorunlarda görebilirsiniz. 2017 yılı dile kolay tam 6 yılda bir oyun bu kadar kötü yönetilemezdi.
Posted June 21, 2019. Last edited May 3, 2023.
Showing 1-7 of 7 entries