STEAM GROUP
Total War Online - Magyarország © TWO Hungary
STEAM GROUP
Total War Online - Magyarország © TWO Hungary
13
IN-GAME
49
ONLINE
Founded
November 20, 2010
Language
Hungarian
ABOUT Total War Online - Magyarország ©

A Total War Online - Magyarország portál [továbbiakban: TWO] a Total War™ játéksorozat professzionális magyar felülete, amely a hazai játékosok támogatására létrejött, non-profit oldal. Az oldal 2005-ben, az egykori: twonline.jatekok.hu domain néven alakult. Oldalunk fő profilja a Total War™ játéksorozat és minden azzal kapcsolatos hír,- információ,- szakanyag szolgáltatása a játékosok részére. A TWO alapítását követő évek során folyamatosan bővítette mellékprofilját, amely további PC játékokkal egészült ki. Lapunk teret ad a tudománynak is, ennek keretében történelmi és hadtörténelmi munkákat publikálunk. Az oldalon történő böngészés megkönnyítése érdekében keresőmotort üzemeltetünk, ezenkívül a portálhoz tartozik a TWO fórum, amely egyaránt a látogatóink és játékosaink fő kommunikációs csatornája.
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (272)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Megjelent az Europa Barbarorum 1.31b
Total War: Rome II - Divide et Impera
67 Comments
Jürgen Domian Apr 2 @ 1:40pm 
Please join this group, I made it because there is no RTW-Alexander group yet. Thanks :) http://steamcommunity.com/groups/RomeTotalWarAlexander
Domonkos70 Oct 16, 2016 @ 9:55am 
hello , a third age 3.2es petchet szeretném felrakni végez a telepítéssel , de amikor indítom a játékot akkor mindíg a 3.0-ás verzió indul
InAcTiV Jan 10, 2016 @ 4:27am 
hali sziasztok valaki tudna segíteni roma 2 ben launcher elidítása után befagy ? angol oldalakon már írkálták hogy lehet orvosolni a problémát de sajnos nem vagyok perfekt :D előrre is köszönöm !!
Sick | kickback.com Jan 5, 2016 @ 6:28am 
A játék steamon van meg dlc-kel együtt.Próbáltam újratelepíteni,a steamot is újra raktam és ugyanez a probléma.(megróbáltam a dlc-k ket letörölve is idnítani de az sem működött).
centurio63 Jan 5, 2016 @ 12:59am 
Eredeti (gyári) legyen a game, vírusírtás, unistall (minden fájl letakarítása), újratelepítés...