Steam for Linux > Limited Beta > 제목 정보
destruct0r 2012년 12월 2일 오전 8시 17분
Issue Report: String missing/incorrect for backup restore
When restoring a game from backup, the first string that is displayed is #Steam_Install_StartCacheLoading. I guess this is a missing or incorrect string?

Screenshot: https://picasaweb.google.com/lh/photo/2nkbYz2udEOlnRe6ymTCA9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
7개 중 1-7 표시중
< >
Frank 2012년 12월 3일 오후 5시 27분 
Adding to the bug database.
drewb 2012년 12월 4일 오전 11시 18분 
I was unable to repro this, the string comes up correctly. Does this happen every time for you, with any game (I used Darwinia but that shouldn't matter)? Are you using a non-English locale (unlikely given your screenshot)?
destruct0r 2012년 12월 4일 오후 12시 29분 
I did this this with world of goo game restore.

My locale is set to
$ locale
LANG=en_ZA.UTF-8
LANGUAGE=en_ZA:en
LC_CTYPE="en_ZA.UTF-8"
LC_NUMERIC="en_ZA.UTF-8"
LC_TIME="en_ZA.UTF-8"
LC_COLLATE="en_ZA.UTF-8"
LC_MONETARY="en_ZA.UTF-8"
LC_MESSAGES="en_ZA.UTF-8"
LC_PAPER="en_ZA.UTF-8"
LC_NAME="en_ZA.UTF-8"
LC_ADDRESS="en_ZA.UTF-8"
LC_TELEPHONE="en_ZA.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="en_ZA.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="en_ZA.UTF-8"
LC_ALL=

South African local, which is quite close to British English.

One thing I did forget to mention: I was testing my restore problems with TF2, so I disconnected my network (Right click on Network icon in task bar, and untick "Enable networking") just as the screen shoted page comes up. After you set the restore folder, if I recall correctly.
drewb 2012년 12월 6일 오후 6시 30분 
I didn't see any problems when running with en_ZA. Does this happen every time (skipping the network disconnect)?
destruct0r 2012년 12월 7일 오후 12시 35분 
I just reproduced this problem with no network funny business. Just a plain restore of world of Goo demo. See http://youtu.be/egMKRueAl6k for a screen cast.
destruct0r 2012년 12월 7일 오후 12시 38분 
I did notice restoring larger games (Trine2 with Book of unwritten tales) does not show this message. Or shows it too fast to notice.
drewb🐧 2012년 12월 19일 오후 12시 22분 
Do you have the latest Steam client? The default directory for backups should now be in Backups (which is where it always should have been).
7개 중 1-7 표시중
< >
페이지당: 15 30 50