Steam for Linux

Steam for Linux

Steam for Linux > Limited Beta > Emneoplysninger
destruct0r 2. dec 2012 kl. 8:17am
Issue Report: String missing/incorrect for backup restore
When restoring a game from backup, the first string that is displayed is #Steam_Install_StartCacheLoading. I guess this is a missing or incorrect string?

< >
Viser 1-7 af 7 kommentarer
Frank 3. dec 2012 kl. 5:27pm 
Adding to the bug database.
DrewB 4. dec 2012 kl. 11:18am 
I was unable to repro this, the string comes up correctly. Does this happen every time for you, with any game (I used Darwinia but that shouldn't matter)? Are you using a non-English locale (unlikely given your screenshot)?
destruct0r 4. dec 2012 kl. 12:29pm 
I did this this with world of goo game restore.

My locale is set to
$ locale

South African local, which is quite close to British English.

One thing I did forget to mention: I was testing my restore problems with TF2, so I disconnected my network (Right click on Network icon in task bar, and untick "Enable networking") just as the screen shoted page comes up. After you set the restore folder, if I recall correctly.
DrewB 6. dec 2012 kl. 6:30pm 
I didn't see any problems when running with en_ZA. Does this happen every time (skipping the network disconnect)?
destruct0r 7. dec 2012 kl. 12:35pm 
I just reproduced this problem with no network funny business. Just a plain restore of world of Goo demo. See for a screen cast.
destruct0r 7. dec 2012 kl. 12:38pm 
I did notice restoring larger games (Trine2 with Book of unwritten tales) does not show this message. Or shows it too fast to notice.
drewb🐧 19. dec 2012 kl. 12:22pm 
Do you have the latest Steam client? The default directory for backups should now be in Backups (which is where it always should have been).
< >
Viser 1-7 af 7 kommentarer
Per side: 15 30 50

Steam for Linux > Limited Beta > Emneoplysninger