Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Regnum Poloniae - Updated
016  [developer] Sep 14, 2024 @ 10:08am
Problems or Bugs
If you have a problem with mod or you have encountered a bug, write it here and I will try to help
Write in either Polish or English
< >
Showing 1-12 of 12 comments
kapki007 Oct 21, 2024 @ 12:46pm 
Od dłuższego czasu gdy wybucha wojna domowa na początku to Dowódcy którzy powinni być po stronie monarchistów na przykład Sikorski, Maczek albo stają po stronie sił rządowych albo znikają. Czy tylko ja tak mam?
016  [developer] Oct 21, 2024 @ 3:02pm 
@kapki007 Dziwne, mi nic takiego się nie dzieje. Nie licząc już tego że Maczek nie ma jak zniknąć bo dostaje się go z celu w drzewku. Na pewno masz najnowszą wersję moda? I czy masz inne mody oprócz tego włączone?
kapki007 Oct 22, 2024 @ 8:39am 
Z tym Maczkiem to zgadywałem akurat, moda mam pleared conference bez żadnych modów też przywódcą Polski zostaje Lwewandowski, albo Kazimierz. Jakiś błąd ze skryptem.
Last edited by kapki007; Oct 22, 2024 @ 10:17am
016  [developer] Oct 24, 2024 @ 1:16am 
To szczerze nie mam pojęcia jak to jest możliwe, ja nie mam takich błędów
76561199692746720 Oct 25, 2024 @ 9:02am 
nie wczytuje mi sie zadne drzewko mam podstawowe z tych biedniejszych krajów nawet nie ma zwyklego polski bez moda
016  [developer] Oct 25, 2024 @ 10:14am 
Nie masz włączonych żadnych innych modów? Może spróbuj zrobić reinstall moda.
nie. Oct 26, 2024 @ 12:30pm 
protektorat związku kozaków dońskich i protektorat afryki południowej rządzi sosabowski (w sensie ze oboma protektoratami na raz), proponuje zmienić któreś z nich na np. szylinga lub maczka (o ile nie rządzą w innych protektoratach)
016  [developer] Oct 26, 2024 @ 1:05pm 
Nie wiem jak tego nie zauważyłem, poprawię w następnym updacie
dmowski_goat Dec 28, 2024 @ 2:48am 
W drzewku Habsburskim, gdy zrobimy cel traktat z Vaduz a później już polską podbijemy włochy nie da się zrobić tych włoskich protektoratów, bo Trent jest austriacki
KPTF Jan 2 @ 8:45am 
Witam, w moda gram juz kilka lat (korzystając z okazji chciałem bardzo podziękować światna historia, która nadaje kolorytu rozgrywce Polską), dziś wystąpił problem, na który wcześniej nie trafiałem. Grę wyrzuca do pulpitu i niestety na razie rzeczy takie jak wylaczenie innych modow, zmiana celu narodowego (zastanawialem sie czy przyczyna nie jest przyłączenie Gdańska, ale to również odpadło). Mam podejrzenie że jest to związane z mechaniką wspierania powstania na terenach utraconych na rzecz ZSRR. Poziom wsparcia był już na końcowym etapie, oraz grę wyrzuca za każdym razem jak wejdzie się w okno agencji wywiadu. Nie wiem czy w obecnym save da sie cos z tym zrobic ale może taq informacja bedzie cenna przy planowaniu aktualizacji.
Pozdrawiam serdecznie
DrMomi Feb 4 @ 7:22am 
natknołem się na problem w którym chodzi że gdy rosja wybierze cel aby iść w monarchie lub faszyzm to jako polska nie moge stworzyć protektoratów po tym gdy podbiłem i zrobiłem cel aby niby móc stworzyć
electing king doesn't work, says king becomes leader of " " party (blank)
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50