Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Turkey+
 This topic has been pinned, so it's probably important
alef  [developer] Sep 8, 2024 @ 2:01am
Öneriler / Suggestions
İstek ve önerilerinizi buradan bildirebilirsiniz.

--

You can submit your requests and suggestions here.
< >
Showing 1-5 of 5 comments
24 Ayar Feb 9 @ 8:44am 
usta sen de Türksün bu modu oynayanlar da Türk neden Türkçe değil de ingilizce yapıyorsun? En azından türkçe halini ayrıca ek olarak ayarlasana
alef  [developer] Feb 9 @ 11:10pm 
@24Ayar Türkçe yama zaten var. Sadece yeni eklediğim bazı içerikleri çevirmedim. Ona da güncelleme atacağım.
24 Ayar Feb 12 @ 7:16am 
senin profiline tıklayıp atölye öğelerinden girince anca buldum usta. Bu Türkçe yamayı direkt modun üstüne ek olarak ayarlarsan daha iyi olur sağ ekranda görünüyor ya hani bu mod ile çalışacak eklentiler diye oraya ayarlayabiliyorsun diye biliyorum.
Dostum oyuna ittihaçıları içeren bir yol ekleyebilirsen çok mutlu olurum. Enver ve Cemal Paşa gibi kişilerin aslında ölümünü gizlediği ve geri dönüğü bir yol fikri güzel olabilir. Veya direkt olarak hayatını kaybetmemiş İttihadçıların döndüğü bir yol.
alef  [developer] May 31 @ 8:28am 
Originally posted by yun:
Dostum oyuna ittihaçıları içeren bir yol ekleyebilirsen çok mutlu olurum. Enver ve Cemal Paşa gibi kişilerin aslında ölümünü gizlediği ve geri dönüğü bir yol fikri güzel olabilir. Veya direkt olarak hayatını kaybetmemiş İttihadçıların döndüğü bir yol.
Öyle bir easter egg vardı zaten ama kaldırdım sonra. Tekrardan eklemeyi düşünüyorum ama önce hikayesini kafamda oluşturmam lazım.
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50