Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Turkey+
 This topic has been pinned, so it's probably important
alef  [developer] Sep 8, 2024 @ 2:00am
Hata Bildiri / Bug Report
Yaşadığınız sorunları buradan bildirebilirsiniz.

--

You can report the issues you are experiencing here.
Last edited by alef; Sep 8, 2024 @ 2:00am
< >
Showing 1-12 of 12 comments
rkaracavus3 Sep 8, 2024 @ 10:01am 
mod açılmıyor
alef  [developer] Sep 8, 2024 @ 10:19am 
@rkaracavus3 Mod sorunsuz çalışıyor. Modlarının arasında bu modla çakışan modlar olabilir, onları kapatıp tekrar dene.
xitofa Oct 30, 2024 @ 10:27am 
game crashes, i dont know why but it crashes
alef  [developer] Oct 30, 2024 @ 10:40am 
@xitofa Check your other mods, they might interfere with this mod. Mod is working without any problems.
yaz2003 May 13 @ 6:02am 
mod ben de açılmıyor sadece bu mod ile senin yapmış olduğun Türkçe Yama modu aktif
alef  [developer] May 13 @ 9:16am 
DLC yoksa çalışmaz. Eğer DLC'ye sahipsen ve yine de odak ağacı çalışmıyorsa, oyuna girerken odak ağacını değiştiren modların aktif olmadığından emin ol. Mod sorunsuz çalışıyor. Ancak bazı sebeplerden ötürü yine de çalışmadığı oluyor. O durumda linkteki çözüm yolunu takip edebilirsin. https://steamcommunity.com/app/394360/discussions/0/2974028351336504611/?ysclid=m75b4fh874874957362
yetimdoven May 13 @ 11:42am 
Atatürk ölüyor fakat hala ülkenin başında kalıyor ve politik odaklara gidemiyorum sebebi nedir
alef  [developer] May 13 @ 12:47pm 
@hellokitymehmet Hangi yolda oluyor bu ? Hangi odakları tamamladın ?
Originally posted by alef:
@hellokitymehmet Hangi yolda oluyor bu ? Hangi odakları tamamladın ?
Politik kısımda etatism ve altı oku tamamlıyorum ondan sonra doğal olarak Atatürkün ölmesini beliyorum ancak öldükten sonra Atatürk gitmiyor herhangi bir politik odağı da yapamıyoırum(İsmet inönü,devrim yolu ve peace in the world focuslarından bahhsediyorum)

Anladığım kadarıyla İsmet İnönüyü politik advisor olarak almam gerekiyor ancak Atatürk gidince Prime Minister advisor olarak Celal Bayar geliyor ve değiştiremiyorum.
alef  [developer] May 13 @ 2:53pm 
@hellokitymehmet Eğer Atatürk'ü tedavi yoluna gidilmemişse ve emekli edilmemişse vefat olayını tam 10 kasım 1938'de gerçekleşecek şekilde ayarladım. Anladığım kadarıyla Atatürk vefat etse bile tamamladığın odaklara göre yeni lider seçme olayı tetiklenmiyor bu yüzden de Atatürk lider olarak kalıyor. Kodları tekrar kontrol edeceğim.
Originally posted by alef:
@hellokitymehmet Eğer Atatürk'ü tedavi yoluna gidilmemişse ve emekli edilmemişse vefat olayını tam 10 kasım 1938'de gerçekleşecek şekilde ayarladım. Anladığım kadarıyla Atatürk vefat etse bile tamamladığın odaklara göre yeni lider seçme olayı tetiklenmiyor bu yüzden de Atatürk lider olarak kalıyor. Kodları tekrar kontrol edeceğim.
Birkaç defa boş save aççıp farklı şeyler denedim eğer Atatürkün tam ölüm tarihi glmeden önce "retire" kararını verirsek İsmet İnönü kalmaya devam ediyor sadece başa Kazım Orbay gfeçiyor ancak bu sefer odaklara gidilebiliyor. Ben mi yanlışlıkla oyunu tıkadım yoksa modda mı bir hata var emin değilim o yüzden.
alef  [developer] May 14 @ 11:39am 
@hellokitymehmet Kodlarda bir sorun gözükmüyor. Zaten kodlar ana oyundan alınmış kodlar. Ben yazmadım yani. Bir de oyunda test edeceğim bakalım.
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50