Gothic II: Gold Classic

Gothic II: Gold Classic

Gladiator
Ch4v3z Aug 1, 2024 @ 9:07am
Spotaknie z Królem
Witam , mam problem . Po zabiciu templariusza , bossa jednej z aren , udajemy sie na spotkanie z Królem . Problem polega na tym, że po rozmowie z nim i wybraniu jakiegokolwiek dialogu nie można nic dalej zrobic , wszyscy NPC sie freezuja , ja moge co najwyzej bezkarnia powykradac caly loot z pokoju i to tyle , utknąłem , czy ktos mial podobny problem i chce pomoc ?
< >
Showing 1-3 of 3 comments
冰淇淋 Aug 28, 2024 @ 9:40am 
mam ten sam problem znalazłeś może rozwiązanie?
Ch4v3z Sep 10, 2024 @ 6:54am 
Nie , po prostu przestalem grac , bo jak widac nikogo to nie intersuje :) zagraj w inne ,, sagi ,, tez sa super , a ten juz zlej bo maja wyjebane
Damianut  [developer] Sep 15, 2024 @ 2:38am 
Originally posted by Ch4v3z:
Nie , po prostu przestalem grac , bo jak widac nikogo to nie intersuje :) zagraj w inne ,, sagi ,, tez sa super , a ten juz zlej bo maja wyjebane

Do ciebie jak i do osoby, która zadała pytanie wyżej, wysłałem zaproszenie do znajomych, byście mogli przesłać mi aktualne zapisy.

Odpowiadam na każdy komentarz dotyczący problemu technicznego w sekcji komentarzy, więc jak mogę mieć to gdzieś?

W karcie "Dyskusje" był już wątek dotyczący tego problemu w którym odpowiedziałem. Autor musiał ten wątek usunąć.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50