Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Podlasie +
Kristof Kononowitz  [developer] Jul 30, 2019 @ 2:28am
UWAGI
Piszcie swoje uwagi na temat modu Podlasie+
< >
Showing 1-4 of 4 comments
MrGandalf Jul 30, 2019 @ 2:48am 
No dzień dobry oguem. Uważam że ten mod okrutany i sam projekt. Jednak mod ma wiele problemów. Jedyną sensowną drogą w obecnym stanie jest droga strusia. W przypadku Niżarłaka nie jest możliwe robienie dwóch drzewek. Cele polityczne zajmują zbyt długo czasu przez co nie jest możliwe ogarnięcie przemysłu i armii przed 1939. Po roku 1939 jak wypowiemy wojnę polscę po stronie bembena to dołącza ona do aliantów i podlasie szans w tym momencie nie ma. W mojej opinii jest potrzebne skrócenie czasu robienia celów politycznych. Sprawy Strusia,menela,nera powinny zostać skrócone do 28 dni lub chociaż 42. Tak samo niezależne podlasie i kupno warmii. W tym momencie znajdzie się czas na zbudowanie przemysłu i wojska z celów. To jest obecnie największy problem jeżeli chodzi o stronę kśka. Można by jeszcze dodać jakieś cele po jego stronie na polskę np: Miejscowi menele z piaseczna postanowili na rozkaz biura interwencji obywatelskich przejąć władze nad piasecznem dzięki czemu podlasie zyskuje mazowsze lub ksiek w geście uznanie dla swoich rodziców przejmuję kontrolę nad wschodnią polską. od grodna aż do granicy z łotwą. A jeżeli chodzi o podlasie jak całość. to dobrą rzeczą byłoby zwiększenie ilości manpowera na terenia podlasie przez jakiś cel np dodanie do cle cwiczenia napad ludność w wieku poborowym 1.00%. Jeżeli byście szukali osoby od celów to chętnie mogę pomóc w tworzeniu moda. Mam dość dużą wiedzę na temat uniwersum. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Kristof Kononowitz  [developer] Jul 30, 2019 @ 10:30am 
Szanowne Państwo, kochani moi. Dziekujemy za uwagi. Obecnie pracujemy nad innym projektem, ktory bedzie zawieral moda Podlasie+, wiec powinnismy naniesc jakies poprawki. Wrazie jakiekolwiek pomocy prosze pisać do autora moda czyli uzytkownika Krzysztof Kononowicz.
bo coś jest nie tak i większość doradców politycznych nie daje żadnego efektu można to naprawić ? poza tym fajnie w było gdyby cele narodowe zamiast trwać 70 dni trwały by 30 albo 35 dni bo każdego męczy ile trzeba czekać na zrobienie celu narodowego
Last edited by patryk_wesierski16; Jun 22, 2020 @ 4:24am
mam szalony pomysł, niedawno oglądałem film gdzie była wzmianka o imperium lechickim i w tym samym momencie było kilka przekleństw więc wpadłem na pomysł żeby była możliwość zrobienia tego w tym modzie ? proponuje dać taką opcje mexicano bo drzewko ma biedne
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50