Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Düzenlenmiş Türkiye/Turkey Focus
 This topic has been pinned, so it's probably important
ZekeFreeman  [developer] Oct 25, 2018 @ 12:55pm
Turan Focus Tree'si için Fikir Gerekiyor
Turan Focus Tree'si için Fikir Gerekiyor.
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Mitalos Oct 27, 2018 @ 11:16am 
Turan için şu olabilir: 1.Türkiye Trakya Ve Burgaz'ı ister.Eğer ordusu 1 Milyon değilse başarısız,1 Milyon üstü ise başarılı olur.[Trakya Burgaz Ve Plevne Türkün Olur ve Core lar Türkün olur +Plevne fazladan verildiğinden bulgaristanla Türkler yakınlaşır (+50 iki ülkenin de düşüncesi)]
2.Türkiye Fransa Ve Iraktan Hatay,Halep,ve musul'u ister.Eğer Türkiye 30'dan fazla askeri fabrika bulunduruyorsa verilir bulundurmazsa verilmez)

Aklıma henüz bunlar geldi.Sonradan eklerim ;)
Chiclate Oct 28, 2018 @ 8:31am 
Turan Focus Tree'si için şunları ekleyebilirsin (moda daha bakamadım eğer var ise beni mazur görün): Azerbaycan'ı Ruslardan kurtar (sovyetlere war claim). Hazar denizinin sahibi ol (çevre bölgelere core). aynı zamanda event de ekleyebilirsin ordular azerbaycana falan girince moralleri artsın buff falan koyarsın. Kazak Ve Orta Asya Türklerine yardım(o bölgedeki ülkeler bağımsız olur ve sovyetlere savaş açar) en sonunda bunların hepsi başarılı olursa Turan bildirgesi focusu olsun diğer bagımsız ülkeler de katılsın ve Turan kurulmuş olsun. ekstra olarak batı trakya ve adalar konulabilir.
ZekeFreeman  [developer] Oct 28, 2018 @ 12:13pm 
Originally posted by товарищ Chicl:
Turan Focus Tree'si için şunları ekleyebilirsin (moda daha bakamadım eğer var ise beni mazur görün): Azerbaycan'ı Ruslardan kurtar (sovyetlere war claim). Hazar denizinin sahibi ol (çevre bölgelere core). aynı zamanda event de ekleyebilirsin ordular azerbaycana falan girince moralleri artsın buff falan koyarsın. Kazak Ve Orta Asya Türklerine yardım(o bölgedeki ülkeler bağımsız olur ve sovyetlere savaş açar) en sonunda bunların hepsi başarılı olursa Turan bildirgesi focusu olsun diğer bagımsız ülkeler de katılsın ve Turan kurulmuş olsun. ekstra olarak batı trakya ve adalar konulabilir.
Şuan Turkemistanı oyuna ekledim bir de Özbekistanı ekleyip bunlar üzerine yapıcam focus tree'yi.Saol tavsiyen için.
Last edited by ZekeFreeman; Oct 28, 2018 @ 12:13pm
Chiclate Oct 29, 2018 @ 11:15am 
Originally posted by ZekeFreeman:
Şuan Turkemistanı oyuna ekledim bir de Özbekistanı ekleyip bunlar üzerine yapıcam focus tree'yi.Saol tavsiyen için.

Ne demek Türki devletleri oyuna dahil edersen daha zevkli olur.
ZekeFreeman  [developer] Oct 29, 2018 @ 1:09pm 

Ne demek Türki devletleri oyuna dahil edersen daha zevkli olur.
Hepsini eklemek istemiyorum,bir yerden sonra hepsinin focusu aynı olcak.Turkemistandada Özbekistanda da ayaklandırıp basmacı hareketine dahil ediyosun.Diğerleride aynı olur gibime geliyor tabii fikriniz yoksa.
Patlichan Oct 30, 2018 @ 10:26am 
Orta Asyayı sovyetten Kurtarma görevi olsun. Bide ikiye ayrılsın:

Türkçü Turan: Sadece Türk Devletleri girebilir.
Ural-Altay Turan (Turanın özü) Japonya, Macaristan, Kore,Moğolistan, Finlandiya gibi kuzen ırklar da girebilsin. Bu focuslarla ilişki kasalım, en sonunda da bize katılsınlar.
ZekeFreeman  [developer] Oct 30, 2018 @ 10:50am 
Originally posted by Patlıchan (McAwe26):

Ural-Altay Turan (Turanın özü) Japonya, Macaristan, Kore,Moğolistan, Finlandiya gibi kuzen ırklar da girebilsin. Bu focuslarla ilişki kasalım, en sonunda da bize katılsınlar.
Şimdiki güncellemede ona benzer bir şeyler ekledim ::)
Patlichan Nov 4, 2018 @ 3:46am 
Originally posted by Patlıchan (McAwe26):

Şimdiki güncellemede ona benzer bir şeyler ekledim ::)
Eski sürümle oynadığım save ile girsem crash verir mi?
Bahme. Dec 10, 2018 @ 11:35am 
Balkan antantına Bulgaristanı da ekle balkan savaşlarına bulgarları ekle bu arada macarlar da Türk olduğu için Turan meselesine macarlar ve bulgarları da ekleyebilirsin bulgaristanın ve macaristanın başına milliyetçi Türk getirip yapabilirsin bunu. Kırım'ı talep et Kırım Türkleri ayaklanması yapabilirsin. Bu arada şeriatçılık değil de ittihad-ı İslam yapabilirsin ideolojinin adını. Faşistte nihal atsız var Turan imparatorluğu değil de Turan hanlığı yapman daha iyi olur çünkü imparatorluk farklı ırkları içine alır turan farklı ırkları pek barındırmaz. Daha çok Türk ülkesi eklemelisin 2 tane yetersiz İttihadı islamın altına şeriat hükümlerini geri getir gibi focuslar getirebilirsin. Şeriatçı Ülkenin adını da Devleti Aliyye-i Osmanî yap. Osman bey in rüyası abdülhamitin planları gibi focuslar getirebilirsin altına faşizmi destekle komünizmi destekle ingiltere ile yakınlaş kısımlarının altına defaulto yundaki ekleri getir düz oyundan bak görür aynısını eklersin bu arada çok güçlü özellikler eklemişsin bi anda çok güçlü olmasın oyunun oynanabilirliğini düşürür focusların verdiği güçleri biraz kıs mod için yardımcı olabilirim kendi modumu yaptım ama tamamlamadım az çok bilgim var hiçbir çıkar talep etmeden yardım ederim Düzenleme ( Türkçülük diye eklemişsin kurtuluş savaşını kazanmamızı sağlayan bu akım falan yazmışsın onun yerine "Büyük düşünür Ziya gökalpin ve onlarcasının fikirleri Türk milletinin ruhuna işlemiş ve bir çok kilidin anahtarı olmuştur. Bu milli fikir Türk milletinin kalbinde ve zihninde yeri büyüktür" gibi bir şey yazman daha iyi olacaktır sen kendine göre düzenlersin ellerine kollarına sağlık. Discord falan varsa bi ton düzenleme yardım vs yaparım basit gözüken şeyleri profesyonel dile dökerim bir ton tavsiyem olucak
Last edited by Bahme.; Dec 10, 2018 @ 11:58am
SeKo Dec 17, 2018 @ 4:05am 
aynen kardeşim
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Per page: 1530 50