Dota 2
Not enough ratings
Huskar - Agresif Yapı
By Zemheri
Uzun zamandır oynadığım Dota'da bu sefer Huskar'ın Rehberi ile karşınızdayım;
Huskar çok rahat leş alabilen son derece agresif olan aynı zamanda oynaması oldukça kolay olan bir karakter olduğunu düşünüyorum. O yüzden sizlerle kendi Huskar oyun tarzımı ve evrelerini bu rehberimde açıklayacağım.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Huskar - Agresif Yapı - İlk Oyun -
Huskar

Huskar ile koridorda bir destek karakter ile yada tek başınıza koridorunuzun üstünlüğünü ele geçirmeniz oldukça güçlü bir ihtimal sahip olduğu 3 yeteneği de size bu konuda oldukça yardımcı oluyor size kalan tek şey DBA ( dakika başına altın )'nızı yüksek tutmaya çalışmak ve rakipten çalabildiğiniz kadar sürüngen çalmak.

Rehberimize adını veren (agresif yapı) bir oyun sergilemeniz size koridorda harika bir ilk oyun geçirmenizi sağlayacaktır. 2. yeteneği ile rakibe zor dakikalar yaşatabilir uygun kullanırsanız sürüngen alırsınız. 1. yeteneği sayesinde harika bir sağlık yenilemesine kavuşursunuz ve tabi 3. yeteneği ile dayanıklılığınız ve saldırı hızınızı arttırarak altın kazanmak için ihtiyacınız olan herşeye sahip olabilirsiniz. Bu yeteneklerle size koridorda kalan tek şey ZAMANLAMA.































HERŞEYİN BAŞI BROADSWORD

Neden Helm of The Dominator'den önce crystalys yapıyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Bunun çok mantıklı bir açıklaması var 3. yeteneğiniz bolca bir kaç oyunda deneme yaptıktan sonra birşeyi fark ettik ki 3. yeteneğiniz ayakta kalmanızı ve saldırı hızınızı arttırdığı için üzerine 4. yeteneğiniz ile atladığınız bir karaktere saniyeler için bir kaç crystalys hasarı KESİNLİKLE veriyorsunuz ve ilk oyun için 230 - 270 arası hasar hiçte az değil rakibiniz sizden kaçmayı başarsa dahi üzerinde artarak çoğalan 2. yeteneğiniz uzaklarda bir yerde can vermesini sağlıyor.


Huskar - Agresif Yapı - Orta Oyun -
Huskar ile Orta Oyunda
yapmanız gereken tek bir şey var Shadow Blade eşyasına sahip olana kadar DBA ( dakika başı altın)'nızı olabildiğince yukarda tutmaya çalışmak.

Bizim için hayati öneme sahip olan SB'ye sahip olduktan sonra aynı juggernaut gibi 4. yetenek kombinasyonu ile leş toplamaya başlayabilirsiniz ve kendi 4. yeteneği juggernaut'in ki kadar uzun süreli bir bekleme durumu da olmadığı için harika sonuçlar elde edebilirsiniz.
Huskar - Agresif Yapı - Son Oyun -
Artık dananın kuyruğunun koptuğu noktaya gelmiş bulunuyoruz. Şu zamana kadar her şey bizim için iyi gitti ise bariz bir takım ve yahut bireysel bir hata yapmadığımız sürece oyun bizim tarafımızda olacaktır.

Oyunun gidiş hatına göre toplu savaşlarda dilerseniz tankları, dilerseniz taşıyıcı kahramanları, dilersenizde destek kahramanları gözünüze kestirebilirsiniz bu artık sizin nasıl bir oyun planı içerisinde olduğunuza kalmıştır.

Çok fazla kalabalık olmasın diye alternatif eşya koymadım ama dilerseniz Aganim yerine BKB veya MKB'de oyunun gidiş hatına göre yapabilirsiniz.
Huskar - Agresif Yapı - Yetenek Ağacı -
Bunlar kendi edindiğim deneyimler sonucunda en iyi yetenek ağacı sıralamasını oluşturuyor ancak kişiden kişiye ve oyundan oyuna sıralamanın değişiklik göstermesi son derece normaldir.
Küçük Bir Teşekkür
Rehberde kullandığım resimlerin bazıları bana ait değildir ve internet üzerinden bulmuş bulunmaktayım bu güzel resimleri çizen ve hazırlayan arkadaşları çalışmalarından dolayı tebrik ederim.
10 Comments
Tüy Sikret Nov 13, 2015 @ 1:14pm 
emeğine sağlık ona diyebilceğim birşey yok ama rehber çok başarısız.
Anaxunamun Nov 8, 2015 @ 12:42pm 
sürüngen neyse
Centipede Nov 8, 2015 @ 2:39am 
bence gayet mantıklı ve güzel bir guide olmuş kardeşim, teşekkürler
ichiroo Nov 8, 2015 @ 12:51am 
iyi
CommendBack Nov 4, 2015 @ 2:13am 
doğru olan tek şey skill build o da duruma göre dğeişir karşıdna magic çoksa 1 vermezsin başta ezber build bu da
CommendBack Nov 4, 2015 @ 2:12am 
aylardır dota oynamıyorum ona rağmen dünyada 59. yum huskarla http://www.dotabuff.com/heroes/huskar/players 59 a bak ve senin rehberin aşırı kötü bro
CommendBack Nov 4, 2015 @ 2:11am 
amk domi yok armlet yok en ana itemler yok sb ne ya :D marjinalleşmeyin lüzumu yok amk
CommendBack Nov 4, 2015 @ 2:10am 
berbat bi rehber huskar dotabuff ilk 20 deydim binlerce oyun huskar oynadım böyle rezalet bi rehber görmedim sb yi napıcaksın huskarın görünmez olmaya ihtiyacı mı var. armletsiz huskar hiçtir armletin nerede armlet huskar itemidir. rezalet . skill buildin doğru. bot domi alcaksın lane farm + domi ile bitane creep alıp jungle farmı tertemiz alcaksın sonra pt sonra armlet sonra creeple smoke rosh 12 dk da pt domi armlet gelmiyosa gg. ayrıca huskar solo safe lane kasar bi supporta babysitter a ihtiyacı yoktur kendi başına yürümeyi koşmayı öğrenir berbat bi rehber dostum.
Zemheri  [author] Nov 2, 2015 @ 10:43am 
çok teşekkür ederim
silksongbeklerkndedolanoğullari Nov 2, 2015 @ 9:34am 
Aynen bu build çok iyi tavsiye ederim.