Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

44 ratings
Pracovní Vůz
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
Updated
51.664 MB
Feb 18, 2022 @ 8:18am
Feb 13, 2023 @ 2:06pm
3 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Pracovní Vůz

In 3 collections by Tigrovica
Tram mods | Skins, Vehicles, Buildings
125 items
Tigrovica Created
42 items
Freight Trams
8 items
Description
PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ PRACOVNÍ VŮZ
It is here! Get ready!

ENG:
PRACOVNÍ VŮZ is a "Tram" mod inspired by a service tram vehicle(s) from Pilsen.
But this little fella ain't just a regular tram. It has multiple uses. (4 of them to be more specific).
Uses of PRACOVNÍ VŮZ:
- Tram: Carry cargo (sadly cannot be used by DO's) - Railway DO doesn't accept anything that can both move and carry resources at the same time.
- Track builder: Railway construction
- Light locomotive: Can be used as a light locomotive for Railway DO's (but doesn't carry any cargo on it's own)
- Railway car: Made for DO as well (cannot move on it's own, but it can be paired with wither the tram or a locomotive version)

Update:
- Pre-coupled duo: Will allow for the set to fill completely even when using on the tram tracks (This exist due to fact, that 2 or more normal cars connected in train depot won't be able to fill when on tram tracks, only the 1st car will fill)
- Container trailer: "Open hull" version (due to fact that cargo won't visualise on 2nd and 3rd car, there's an "Container model")
- Cooler Container trailer: Meat transport

CZ:
PRACOVNÍ VŮZ je "Tramvaj" inspirována Pracovními vozy z města Piveň.
Tento vůz není určen pro přepravu cestujících, ale na durhou stranu má několik jiných možností na využití. (4 abychom byli konkrétní)
Využití PRACOVNÍHO VOZU:
- Tramvaj: Převáží zboží (nelze využít pro automatickou distribuci) - Železniční distribuční kancelář neakceptuje vozy, které mají vlastní pohon a zároveň mohou převážet suroviny.
- Pracovní vůz: Stavba kolejí
- Lehká lokomotiva: Tato verze je určena pro distribuční kanceláře (ale sama o sobě nemá žádnou kapacitu pro zboží)
- Vagon: Také případná verze pro distribuční kancelář (nemá vlastní pohon, ale může být spřažena buď s tramvajovou, či lokomotivní verzí)

Nově také:
- Permanentně spojená souprava: Dovoluje pro kompletní naplnění soupravy i při užití na tramvajové trati (Tato verze je přidaná z důvodu, že pokud se spojí 2 normální vozy v depu, po vjezdu na tramvajovou trať se bude plnit pouze první)
- Souprava táhnoucí kontejner: Slouží pro volně ložený materiál jako ocel, desky, atd. (Kontejner je na vozech, protože aktuálně nelze volně ložený materiál zobrazit na druhém, či třetím voze)
- Souprava s chladícím kontejnerem: Slouží pro přepravu masa
30 Comments
BohhY May 18, 2023 @ 9:11am 
BŮH ŽEHNEJ PRACOVNÍMU VOZU!

PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ! PRACOVNÍ VŮZ!
www.kokoti.sk Feb 23, 2023 @ 1:05pm 
okej, tak ak budes robit mazacku, vedel by si urobit aj verziu pre cestujucich? prave kvoli tomu, nech moze jazdit po celej sieti, vdaka :D
Tigrovica  [author] Feb 23, 2023 @ 10:28am 
Můžou na ni zajíždět i normální nákladní automobily
Tigrovica  [author] Feb 23, 2023 @ 10:28am 
No, jelikož je to nákladní vozidlo, tak na zastávce pro cestující nemůže zastavit. Existuje však na workshopu i nákladní stanice propojená s tramvajovou tratí a tu PRACOVNÍ VŮZ i Tramwaj Transportovy použít můžou.
www.kokoti.sk Feb 23, 2023 @ 10:24am 
Ano, ved prechadzat po kolajoch mozu, ale nemozem im dat do planu klasicku zastavku elektricky. Bud som slepy, alebo ozaj chyba regulerna tram pre pasazierov
Tigrovica  [author] Feb 20, 2023 @ 1:07pm 
Pracovní Vůz jako tramvaj funguje (jo, jsou tam verze, co jsou dělaný jako "lokomotiva" a "železniční vagon", ty jsou dělaný takhle kvůli železniční distribuční kanceláři, do který tramvaj nejde koupit a tyhle opravdu na tramvajovou trať nemůžou). Ale ostatní verze (čili cokoliv co se dá nakoupit v menu "tramvaj/električka") funguje i na tramvajový trati a může mezi tramvajovou tratí a železnicí přejíždět. +Nedávno přidaný verze, co táhnou vozík s kontejnerem byly přidaný už po updatu, takže tam už se s tramvajovejma kolejema počítalo 100%
www.kokoti.sk Feb 20, 2023 @ 12:34pm 
Ono škoda že aj tento pracovný voz nefunguje práve ako tram po update. Plány s mazackou sú dosť zaujímavé, väčšine by stačila klasická pre cestujúcich
Tigrovica  [author] Feb 20, 2023 @ 7:13am 
Plus, moje původní záměry pro mazačku byly věci jako přeprava oleje, vody, splašek, atd. (Možná i chemikálií, pokud to jde nastavit zvlášť). A pro olej, vodu, splašky by byla potřeba namodovat i speciální tramvajová stanice (ano, Mazačka bude moct i na vlakovou trať a bude moct využít i vlakový stanice pro tenhle účel, ale pro pohodlí a případný užití bych asi preferoval, aby tyhle 2 mody vyšly nějak společně. Pracovní vůz jsem tehdy nehrotil, jelikož v tý době jsme ještě tramvajovou trať neměli a Tramwaj Transportowy byla vytvořená až po mým modu na tramvajovou cargo stanici, kterou taky mohla využívat)
Tigrovica  [author] Feb 20, 2023 @ 7:08am 
No... Pokud se nepletu, tak 100 zastávek ani nastavit nejde. (Max by mělo být jen 25)
Ale mě už se v minulosti povedlo udělat "vyhlídkovou" trolejbusovou linku přes půl mapy, co i přes svůj bizardní charakter byla schopná plnit pro republiku nějakou funkci. Takže i se čtvrtečním limitem se dá udělat docela dost.
Co se týče samotný mazačky, uvidí se až budu mít nějakou tu volnější chvilku a mohl bych ten model teoreticky dodělat, přesnější datum teď ale neřeknu.
www.kokoti.sk Feb 20, 2023 @ 2:31am 
tak to je super, velmi sa tesim, lebo by bolo super mat linku s mazackou (alebo tvojim pracovnym vozom, ale osobnym), ktora by mala tak 100 zastavok aby jazdila po celej sieti a kazdu cestu presla.