135
Products
reviewed
208
Products
in account

Recent reviews by Silverfish003

< 1  2  3  4  5 ... 14 >
Showing 21-30 of 135 entries
No one has rated this review as helpful yet
12.6 hrs on record (8.5 hrs at review time)
The key to enjoying this game is to not taking it seriously.
Posted April 2.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
0.0 hrs on record
24 nových, nejzákeřnějších z nejzákeřnějších hádanek které Talos Principle může nabídnout, klobouk dolů level designerům, protože odvedli fantastickou práci. Já velmi obtížné logické hry přímo vyhledávám, takže toto DLC jsem si parádně užil. Pokud i Talos Principle 2 dostane obdobné DLC, bude must have.

Všiml jsem si ale velké části lidí, kteří si právě na velmi vysokou obtížnost stěžují. Pokud jste nedokončili Talos Principle nebo jste ho dokončili tak, že jste si googlili řešení, tak toto DLC zcela jistě nedohrajete a DLC si nepořizujte. Pokud jste Talos Principle zvládli bez googlení, tak Road to Gehenna dohrajete, ale chce to trpělivost a čas - přístup "pokud puzzle nevyřeším do 15 minut, tak si to vygooglím" není vhodný.
Posted March 22.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
0.0 hrs on record
Dialogy nejsou přílíš zábavné a to je zároveň i důvod palce dolů - jedná se sice pouze o april fools joke DLC, ale joke je to, čím nedisponuje. K negativům patří i absence titulků.
Posted March 22.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
10.8 hrs on record
Zákeřná plošinovka, vysoká obtížnost jdete-li pro všechny coiny. Ovládání je velmi obtížné, ale zvyknete si relativně rychle. Krátká běžná plošinovka, která neurazí.
Posted March 11.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
85.7 hrs on record (16.1 hrs at review time)
Není to hra pro všechny.

Ale ty hádanky jsou bomba.

Sice v druhé polovině B se hádanky opakují, ale C tyhle nedostatky dohání spoustou super hádanek. Hodně z nich je velmi obtížných, proto nedoporučuji pro nezkušené hráče v ohledu řešení logických hádanek - já obtížné logické hry vyhledávám a dokázal jsem hru dohrát bez použití žádných nápověd.

Zároveň musím zmínit super voice acting - a hra má nejlepší neviditelnou stěnu okolo mapy
Posted March 6. Last edited May 11.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
9.3 hrs on record (9.3 hrs at review time)
Uděláme to co možná nejrychleji. První Bendy šel, sice poslední kapitola byla mega rushed, ale ok. Tohle též nebylo špatné, do Audrey se vžijete snadno a postavy jsou zapamatovatelné.

Začneme s plusy:
+ Soundtrack je slušný
+ Grafika je naprosto fantastická. Z grafického hlediska hra naprosto exceluje

Ale teď už to nebude tak super.
- Hra má skutečně creepy nepříjemnou atmosféru. To nelze zapřít. Ale já chtěl horor, ne jen "creepy" cosi. Během hry jsem se skutečně lekl jen asi jednou.
- Ačkoliv Ink Demon dostal podstatný redesign a jeho nový model oproti prvnímu dílu je fakt skvělý, už se nejedná o fyzickou hrozbu, pokud pomineme několik málo naskriptovaných setkání. V BATIMu se jednalo o nepřítele, který se náhodně objevil v chodbě a při vizuálním kontaktu začal hráče pronásledovat, dokud se neschoval nebo nezemřel. Zde je to ale jinak - Ink Demon útočí opět náhodně, ale už se nejedná o encounter nýbrž o krátký time event, který výstižně popíšu jako "přežij nebo zemři". Pouze se ozve zvuk, který vyzývá k tomu se někam ukrýt, což pokud do asi deseti vteřin neuděláte, prostě se spawne za vámi a sejme vás. A dodatečně, po schování se ozve další zvuk, který značí, že je čistý vzduch. Dost nuda.
- Kam se poděl všechen horor? Od čtvrté kapitoly až do konce hry je horor prakticky neexistující, pak spíš jen řešíte, aby vás neinstakillnula jedna z těch divných lochnesek, nevím jak jinak je nazvat
- Superschopnosti jsou k ničemu. Kromě sem-tam přeskočení díry s FLOW je v combatu zcela nepoužitelný. Banish sotva použijete, primárně monstra musíte zabíjet pro součástky z nich, ne se healovat, protože jídlo je prakticky zdarma - peníze, SLUGS, jdou použít pouze a výhradně na nákup jídla v automatu, což stojí pouze 5 SLUGS, takže vůbec nemusíte šetřit.
- A když už jsme u toho, combat je celkem špatný. Máchat okolo sebe s multifunkčním nástrojem není nic extra, sice se hodí do hry, ale je to jediná vaše obrana po celou dobu. A i pokud zemřete, prostě vyskočíte z fontány a můžete je dobít jako by se nic nestalo. Pokud vás ale zabije ink démon, musíte hrát od posledního autosave, což je zpravidla dost velká ztráta postupu.
Posted February 11.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
7.1 hrs on record (5.5 hrs at review time)
Parádní mód. Chybí mi výzva, z těch cca 40ti hádanek je většina velmi snadná, bylo tam asi ale 5 velmi zapeklitých. Některá řešení byla velmi chytrá a museli jste použít i důvtip, což se mi líbilo. Příběh je obstojný, jen mě štve, že je tam to klišé "nejdřív se tváří jako kamarád, pak se ukáže, že je zlej". Po grafické stránce super, nápad dělat testovací místnosti i s výhledem na ♥♥♥♥ venku je fajn. Líbily se mi ty nové laser kostky, škoda, že s nimi udělali po málu. Boss battle... nevím no. Ale jinak doporučuji zkusit. Bavilo mě to!
Posted January 15.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
1.1 hrs on record
Není to nejchytřejší hra, tím začnu a skončím. Některé hádanky typu začmárej nápis tak moc jak to jen jde aby se otevřely dveře jsou nesmyslné. To je vlastně velká část hádanek. Buď jsou nesmyslné, nebo extrémně snadné. Falešné hádanky, které nabudí dojem, že s nimi máte něco dělat, ale ve skutečnosti jsou úplně k ničemu. Nepovedená The Witness fanouškovská hra, které prostě chybí... hra.

Plusy:
- Obstojná grafika, některé detaily jsou fakt super, nevím, jestli jsou to asset flipy nebo jestli jsou vlastní, ale pokud jsou vlastní, tak pěkný
- Kreativní pause menu
- Některé nápady stojí za to (střílení po lodích, ...)

Mínusy:
- Laciný meme konec
- Vše, co jsem vypsal nahoře
Posted January 15.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
49.9 hrs on record (12.3 hrs at review time)
A quite decent editor, which feels pretty powerful yet accessible to newcomers to video editing. I had no video editing knowledge apart from some Clipchamp mess, but because Clipchamp is brutally limited, investing into something better simply was required.

Used this to cut simple videos for my assigns to school, but I can see great potential in this. You can also make easy watermarks in order to protect your work from thieves.

The only con would be the prices of the expansions, which are massive considering how little they add and therefore, I'm not interested in them. If only they were a little cheaper...

Can't wait to make something cool with this! I highly recommend buying this. On Steam obviously. Because you won't need to worry about licenses between computers :)
Posted November 6, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
6 people found this review helpful
3.9 hrs on record
I loved this game when I started playing it, but over time, I started to dislike it.

No indicators on how powerful the enemies attacks are and no, you can't just make it out by looking which projectiles fly from which direction, because there is a ♥♥♥♥ ton projectiles and enemies on the screen at all times, it's a crazy bullet hell. So you may lose minimum health from an attack, and suddenly you see that another attack drained a fifth of your total health. Super overcomplicated weapon/skill system, there aren't two stats, are like 6 stats you need to watch for, so for a casual player who wants to generally just play and enjoy the game, it's hard to find a setup that will make you last longer. The mutations are a guessing game as there are no explanations on how to charge them/see if you can use them at any moment in-game. If you also get swarmed, you are knocked down the moment you get up after taking damage, making you completely defenseless and you can't do anything else than die.

Can't get past the third boss battle, because while I deal minimum damage to the boss, they drain all my three stockpiled lives like nothing before I even take half their HP. Taking out some dumb containers which have a ton of health while being attacked by tens of enemies at once isn't easy, not mentioning the boss itself - the boss would be insanely hard even by itself, but there are of course also enemies constantly appearing from all directions, which is ridiculous.
Posted November 4, 2023. Last edited November 4, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2  3  4  5 ... 14 >
Showing 21-30 of 135 entries