Products
reviewed
Products
in account

Recent reviews by Pabi "Chojrak"

Showing 1-5 of 5 entries
4.2 hrs on record
Spędzając piątkowy wieczór na odpoczynku i przeglądaniu z nudów steama napotkałem Find Love Or Die Trying w zakładce free to play. Why not zagrajmy, według mnie gra powinna być pełno prawnym tytułem. Opowiedziana historia, zwroty akcji, piękne przedstawienie po prostu uderza. Dawno nie spotkałem tytułu który aż tak mną poruszy. Jak dla mnie prostota mechaniki (klikaj lewy przycisk myszy to wszystko), ale przede wszystkim pomysł i wykonanie bije na głowę nowe wysoko budżetowe gry. Najlepiej spędzone 4 godziny jakie mogłem sobie wyobrazić, gorąco polecam.
Posted November 12, 2021. Last edited November 26, 2021.
No one has rated this review as helpful yet
0.7 hrs on record (0.6 hrs at review time)
Świetna gra bardzo dobrze oddająca klimat WWII, polecam gorąco
Posted November 26, 2020.
No one has rated this review as helpful yet
24.5 hrs on record (9.7 hrs at review time)
Dzięki tej grze zgłębiłem techniki poruszania się pojazdem oraz poznałem wiele ciekawostek. Ogromna wiedza jaka jest przekazywana poprzez samouczek przydaje się nawet w codziennym poruszaniu się po mieście. Pokaźny, dobrze zaprojektowany i ciekawy symulator jak rówież świetna opcja jeśli ma się ochotę pobawić na torze asfaltowym jak i odcinku szutrowym. Oprawa wizualna oraz musyczna dodają pikanteri tej odsłonie. Godne polecenia.
Posted November 22, 2018.
1 person found this review helpful
2,525.6 hrs on record (1,594.0 hrs at review time)
CS:GO Review
Rush B!
Posted November 23, 2017.
3.8 hrs on record
Polecam gorąco, gra bardzo dobrze zrobiona, świetny klimat, poruszyła moimi emocjami ze wzgędu na podejmowane decyzje i losy bohaterów
Posted December 29, 2016.
Showing 1-5 of 5 entries