58
Products
reviewed
467
Products
in account

Recent reviews by ge0rge

< 1  2  3  4  5  6 >
Showing 11-20 of 58 entries
No one has rated this review as helpful yet
7.9 hrs on record (7.8 hrs at review time)
Relativně jednoduchá taktická hra, zpracovaná ale s naprosto unikátním smyslem pro detail a estetiku. Velmi doporučuji.
Posted May 3, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
10.0 hrs on record (7.8 hrs at review time)
Výborně hratelné i na LInuxu, je to sice krátká příběhem ale zajímavá a intenzivní hra. Rozhodně doporučuji.
Posted February 13, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
5 people found this review funny
20.2 hrs on record (20.2 hrs at review time)
there is no linux/steamos and macos version, why ? VR should be multiplatform technology for all game developers.
Posted January 5, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
60.8 hrs on record (25.4 hrs at review time)
Dohráno ... Dreamfall rozhodně stojí za těch pár dolarů, za zajímavě strávený čas v rozmanitých fantaskních prostředích Bez potíží běžel celou dobu pod Ubuntu Linux takže i když ta podpora tam oficiálně zmíněna není stačí pro tuto hru aktivovat v nastavení steamplay a poběží bez problému i mimo windows. Vytknul bych snad jen absenci optimalizace pro herní ovladače (především pak SteamController), přesto že existuje poměrně dobře použitelné komunitní nastavení ovladače není to zkrátka tak odladěné, například ovládání směru pohybu je jen striktně osmisměrné bez plynulých přechodů). Jsem si jistý že tento detail by mělo smysl vylepšit i dodatečně, přeci jen je to drobnost a zbytečně to herní zážitek narušuje. Jinak ale mohu jen doporučit.
Posted February 24, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
1.8 hrs on record
Grafika je pěkná, planety vypadají skutečně působivě a laserové paprsky zanechávají odlesky na prolétajících meteoritech, stačí to ale na kvalitní střílečku ? ... bohužel nestačí. Do klasiky typu Tyrian tomu schází duše a hratelnost a obecně rozmanitost prostředí spolu s častým momentem překvapení. Chybí zkrátka smyslu pro detail a snaha o originalitu, zcela chybí humor. Autor měl hru ještě nějakou chvíli nechat pod pokličkou a popřemýšlet nad tím jak do hry dostat něco, co vás do ní skutečně vtáhne protože nyní to tam nenajdete. Škoda. Hře chybí nějaká rozmanitost v chování a druhu nepřátel, všichni jsou na jedno brdo a na porážku jdou jak lumíci v řadách. Neexistuje tu ani náznak toho že ten svět kromě nepřátel obsahuje i něco jiného, třeba civilní struktury, prostě nic jiného tam není ... Pokud nerozumíte co tím vším myslím, zkuste si zahrát podobnou ale mnohem lépe vymazlenou střílečku Jets'n'Guns a pochopíte ... závěrem jen dodám že hra bez problémů běží na Ubuntu Linux 18.04 LTS a je to jistě bod k dobru pro autora kterému není lhostejná alespoň ta rozmanitost herních platforem platforem.
Posted January 5, 2019. Last edited January 5, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
0.5 hrs on record
Pro děti velmi pěkná hra. I na počítačích s linuxem funguje bez problémů i když výrobce uvádí nepochopitelně jen podporu macOS a windows ... Stačí jen v nastavení steamu zapnout "kompatibilitu SteamPlay se všemi tituly" a hra se bez problémů spustí.
Posted October 3, 2018. Last edited October 3, 2018.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
15.4 hrs on record (4.3 hrs at review time)
Zaznívá na tuto hru dost kritiky, ale musím říct že to nakonec není tak zlé. Pravdou je že hudební doprovod zdaleka není tak zajímavý a kvalitní jako u prvního Neverhoodu, tedy rozhodně nenadchne. Zato ale logické hádanky doznaly myslím jistého mírného zlepšení, hlavně proto, že příběhem už neprocházíte osamoceně ale ve dvojici se "psím" průvodcem, ktému jsou ve hře vyhrazeny činnosti kterých kvůli své velikosti není hlavní hrdina schopen a přibylo i několik dalších více méně živých postav takže v herním prostředí zdaleka není tam "mrtvo" jako v původním neverhoodu. Puzzly jsou trochu rozmanitější i když tam jsou značné podobnosti, i nadále jde o hádanky založené na hrátkách s malými čísly, barvami, posloupnostmi a záhadnými symboly. Pokud jste pro toto měli rádi neverhood budete spokojeni i s Armigrog a to přesto že hudební doprovod ztratil svůj osobitý půvab. Hra bez problému běží na Ubuntu Linux i SteamOS což je určitě příjemný bonus, který nás opět o kousek odproštuje od svazující závislosti na windows. Spolupráce se Steam controller ovladačem a Steamlinkem je také bezchybná, takže hru nemusíte hrát u počítače ale pohodlně se můžete rozvalit v křesle před obývákovou televizí.
Posted September 28, 2018. Last edited September 28, 2018.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
1.6 hrs on record
Toto je imo jedna z mála závodních her při kterých skutečně koluje adrenalin v žilách, nebo přinejmenším je to jedna z těch zábavnějších a hratelnějších závodních her. Možná už dnes grafika nevypadá zrovna jak podle nejvyšších standardů, ale to na hratelnost nemá zásadní vliv. FlatOut běží naprosto hladce i v Linuxu, SteamOS a MacOS (stačí jen v nastaveni Steamu zaškrtnout podporu SteamPlay pro všechny tituly)
Posted September 27, 2018. Last edited September 27, 2018.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
0.2 hrs on record
Hledání min, liší se jen tím že hrací plocha je poněkud pokřivenější a v některých místech se záludně transformuje :-) Docela to zabaví, ale myslím že vhodnější platformou než PC by byly chytré telefony. Nicméně musím pochválit steam že tato hra je bez požítí hratelná i v linuxu (jen je třeba jedním zaškrtávátkem aktivovat steamplay pro všechny hry v nastavení steamu)
Posted September 22, 2018.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
6 people found this review helpful
13.5 hrs on record (9.4 hrs at review time)
Domnívám se že toto je pro fanoušky žánru RTS povinná "četba". Tato hra byla ve své době nečekaným překvapením od českých tvůrců. Na české poměry je to v žánru RTS naprostý unikát a na světové poměry se rozhodně hravě vyrovná prvním dílům slavné série command & conquer i když tedy příběh mi u original war připadal mnohem nápaditější a zajímavější. Takže klobouk dolů, tohle se vám povedlo. Hudební dokres hodním také výrobně, sice se po čase může zdát, že se hodně opakuje, ale dokres je tak diskrétní že to nijak zvlášt žíly netrhá. Patrně v žádné jiné RTS nezažijete český dubing a tím méně pak takto skutečně kvalitně odvedený český dubing. Pozitivně hodnotím i skutečnost že hra naprosto bezchybně běží v operačním systému Linux (Ubuntu 18.04LTS) a stejně tak i na MacOSX, čili nechápu úplně proč výrobce tuto hru nezařadil do oficiální multiplatformní podpory SteamPlay když by mu k tomu zřejmě stačilo jen zaškrtnout dva checkboxy :-) stejně tak to ostatně může udělat teď který koliv uživatel, stačí v nastavení checkboxem aktivovat podporu SteamPlay pro všechny hry a pak je možné snadno hrát i Original War mimo platformu windows. Až na tuto "chybku" která zřejmě vzešla jen z nepozornosti správců této hry na platformě Steam ale hodnotím hru velmi pozitivně a fanouškům RTS žánru doporučuji.
Posted September 14, 2018.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2  3  4  5  6 >
Showing 11-20 of 58 entries