已評論

dk 最近的評論

< 1  2  3  4  5 ... 10 >
目前顯示第 21-30 項,共 91 項
總時數 10.3 小時
Her zamanki gibi güzel serinin güzel bir oyunu. Her ne kadar oyundaki partnerim ile birbirimizi çıldırtsakta sonuna kadar gittik. Buradan kendisine sesleniyorum senin elinin ayarına tüküreyim. Gerçekte olsa içeride arkadaşımı bırakır kaçardım. Normal serilerden daha uzun sürdü. Daha yaratıcı ve görsel şölen puzzlelar vardı. Bu sebepten serinin en iyisi. Ortalama 9-15 saat süresi var. Puanım: 8/10
張貼於 2022 年 6 月 17 日。
總時數 4.6 小時
İlk witcher 3 de denk geldim baya ön yargılıydım normalde hiç sevmem. Fakat kendimi bir anda oyun içinde kart toplarken buldum şimdi de buradayım. Bir çok kart oyunundan daha iyi bence üstüne üstlük beleş şans verilir beğendim.
張貼於 2022 年 5 月 3 日。
1 個人認為這篇評論值得參考
總時數 78.6 小時 (評論時已進行 60.6 小時)
Tüm oyun boyunca pezemenk gibi üç karının peşinden koştum. Hikaye 5/5, Oyun süresi 5/5, Savaş 4/5, Motor 3/5. Oyun 8.7/10
張貼於 2022 年 4 月 30 日。 最後編輯於 2022 年 4 月 30 日。
總時數 2.1 小時
搶先體驗版評論
Kendinizi yormadan söyleyeyim orijinal bir fikir yok. Gidin phasmophobia alın oynayın. 3/10
張貼於 2022 年 2 月 19 日。 最後編輯於 2022 年 4 月 30 日。
總時數 4.3 小時
Son zamanlarda oynadığım en etkileyici psikolojik korku oyunu. Hikaye aile ve ana karakterimiz olan babanın iç yapısı ve etrafındaki olayları baz alıyor. Bakış açınız ile biten 3 farklı son var. Her bir detayı çok güzel düşünülmüş. Nereye adım atacağım duvardaki yazıyı uygulayacak mıyım? Bir çok farklı detay... Sonuç olarak göstermezsen hanımına ilgi, kaçırırsın keçileri. 8/10
張貼於 2022 年 2 月 5 日。 最後編輯於 2022 年 4 月 30 日。
2 個人認為這篇評論值得參考
2 個人認為這篇評論很有趣
總時數 12.0 小時
Size yeni mouse aldırır.
張貼於 2021 年 12 月 29 日。
總時數 7.7 小時
Oyun çift kişilik bir oyun olduğu için incelemeyi arkadaşımla beraber yapıyorum. Oyun genel anlamda yaratıcı, hikayesi güzel, puzzlelar baya düşündürücü ve baya eğlenceli. Platformlardan bahsedip spoiler vermeyeceğim. 8 saatte tek solukta bitirdiğimiz nadir oyunlardan. Beynimizi çiğ çiğ yedi. Yorulduk. Sonuç olarak 7.6/10
張貼於 2021 年 11 月 26 日。 最後編輯於 2022 年 6 月 17 日。
1 個人認為這篇評論值得參考
總時數 3.3 小時 (評論時已進行 0.6 小時)
Yılların oyunu. Eskimeyen tat. Mükemmel ötesi rol yapım oyunu. Saçma sapan banditlerin seni tehditleri, ''-Your money or your life. +Pay 100 gold. -You're smarter than you look. sneak and stole 100 gold. '' Oblivion bandit konuşmasından çok severim bolca karşılacaksınız. 8.9/10
張貼於 2021 年 11 月 25 日。
2 個人認為這篇評論值得參考
總時數 10.0 小時
Şu ana kadar çok fazla video editlemedim. Fakat editlediklerim arasında bana verdiği kolaylık ve erişilebilirlik bakımından çok fazla memnunum. Yeni yeni başladım, ileride de motovlog, gezi vlog'ları gibi türevlerde videolar editlerken kullanacağım program :).
張貼於 2021 年 7 月 24 日。
總時數 0.2 小時
Solucan sevdiren oyun. Tüplü ekranla eski oyununu oynadığım zamanı hatırlıyorum. Muhteşem bir oyundu zamanına göre. Arkadaşlarınızla nostalji takılın :)
張貼於 2021 年 7 月 19 日。
< 1  2  3  4  5 ... 10 >