Produse

Recenzii recente de dk

< 1  2  3  4  5 ... 10 >
Se afișează 21-30 din 91 intrări
10.3 ore înregistrate
Her zamanki gibi güzel serinin güzel bir oyunu. Her ne kadar oyundaki partnerim ile birbirimizi çıldırtsakta sonuna kadar gittik. Buradan kendisine sesleniyorum senin elinin ayarına tüküreyim. Gerçekte olsa içeride arkadaşımı bırakır kaçardım. Normal serilerden daha uzun sürdü. Daha yaratıcı ve görsel şölen puzzlelar vardı. Bu sebepten serinin en iyisi. Ortalama 9-15 saat süresi var. Puanım: 8/10
Postat 17 iunie 2022.
4.6 ore înregistrate
İlk witcher 3 de denk geldim baya ön yargılıydım normalde hiç sevmem. Fakat kendimi bir anda oyun içinde kart toplarken buldum şimdi de buradayım. Bir çok kart oyunundan daha iyi bence üstüne üstlük beleş şans verilir beğendim.
Postat 3 mai 2022.
O persoană a considerat această recenzie utilă
78.6 ore înregistrate (60.6 ore pâna la publicarea recenziei)
Tüm oyun boyunca pezemenk gibi üç karının peşinden koştum. Hikaye 5/5, Oyun süresi 5/5, Savaş 4/5, Motor 3/5. Oyun 8.7/10
Postat 30 aprilie 2022. Editat ultima dată 30 aprilie 2022.
2.1 ore înregistrate
Recenzie acordată în perioada accesului timpuriu
Kendinizi yormadan söyleyeyim orijinal bir fikir yok. Gidin phasmophobia alın oynayın. 3/10
Postat 19 februarie 2022. Editat ultima dată 30 aprilie 2022.
4.3 ore înregistrate
Son zamanlarda oynadığım en etkileyici psikolojik korku oyunu. Hikaye aile ve ana karakterimiz olan babanın iç yapısı ve etrafındaki olayları baz alıyor. Bakış açınız ile biten 3 farklı son var. Her bir detayı çok güzel düşünülmüş. Nereye adım atacağım duvardaki yazıyı uygulayacak mıyım? Bir çok farklı detay... Sonuç olarak göstermezsen hanımına ilgi, kaçırırsın keçileri. 8/10
Postat 5 februarie 2022. Editat ultima dată 30 aprilie 2022.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
2 oameni au considerat această recenzie amuzantă
12.0 ore înregistrate
Size yeni mouse aldırır.
Postat 29 decembrie 2021.
7.7 ore înregistrate
Oyun çift kişilik bir oyun olduğu için incelemeyi arkadaşımla beraber yapıyorum. Oyun genel anlamda yaratıcı, hikayesi güzel, puzzlelar baya düşündürücü ve baya eğlenceli. Platformlardan bahsedip spoiler vermeyeceğim. 8 saatte tek solukta bitirdiğimiz nadir oyunlardan. Beynimizi çiğ çiğ yedi. Yorulduk. Sonuç olarak 7.6/10
Postat 26 noiembrie 2021. Editat ultima dată 17 iunie 2022.
O persoană a considerat această recenzie utilă
3.3 ore înregistrate (0.6 ore pâna la publicarea recenziei)
Yılların oyunu. Eskimeyen tat. Mükemmel ötesi rol yapım oyunu. Saçma sapan banditlerin seni tehditleri, ''-Your money or your life. +Pay 100 gold. -You're smarter than you look. sneak and stole 100 gold. '' Oblivion bandit konuşmasından çok severim bolca karşılacaksınız. 8.9/10
Postat 25 noiembrie 2021.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
10.0 ore înregistrate
Şu ana kadar çok fazla video editlemedim. Fakat editlediklerim arasında bana verdiği kolaylık ve erişilebilirlik bakımından çok fazla memnunum. Yeni yeni başladım, ileride de motovlog, gezi vlog'ları gibi türevlerde videolar editlerken kullanacağım program :).
Postat 24 iulie 2021.
0.2 ore înregistrate
Solucan sevdiren oyun. Tüplü ekranla eski oyununu oynadığım zamanı hatırlıyorum. Muhteşem bir oyundu zamanına göre. Arkadaşlarınızla nostalji takılın :)
Postat 19 iulie 2021.
< 1  2  3  4  5 ... 10 >