zrecenzovaných

Nedávné recenze uživatele dk

< 1 ... 4  5  6  7  8 ... 10 >
Zobrazuje se 51–60 z 91 položek
5 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
32.4 hodin celkem (11.9 hodin v době psaní recenze)
Arkadaş grubunuz mu var? Bu oyun tam sizin için arkadaşlığınızı sınayabileceğiniz muhteşem bir oyun. Eskiden masa oyunları vardı. Artık korona var, artık bu oyunlar var. Puzzle tipi ilerleyiş süreçlerini arkadaşlarınız ile el ele beraber geçebileceğiniz platformlarda eğlendim.42 tl değilde 20 tl ve altına değer. İndirimini bekleyin. 7,5/10.
Odesláno 25. dubna 2021. Naposledy upraveno 18. června 2021.
9 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
4 osob ohodnotilo tuto recenzi jako vtipnou
128.1 hodin celkem (46.3 hodin v době psaní recenze)
Recenze předběžného přístupu
Osmanlı simulasyonu mu? Severim. Grafikler iyi geliştirilebilir miydi evet sizin bilgisayarınız 5-10 bin askeri aynı haritada görmeye dayanır mıydı o zaman bilemem. Yönlendirmenin bana bırakılması benim çokça sevdiğim bir nokta oldu. İstediğimle savaşıp, istediğimle ittifak kuruyorum, istediğimle oyunda flört etmeye çalışıyorum, garip. Fethetme mantığının ve meydan muharabelerinin çok güzel işlendiğini düşünüyorum. 7.6/10
10 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
0.9 hodin celkem
eski arkadaşlarımla internet kafede oynardım ne onlar kaldı nede bu oyun. Yeni versiyonu çıkacaktı ona da bakarım bir ara.
8 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
4 osob ohodnotilo tuto recenzi jako vtipnou
22.1 hodin celkem (12.3 hodin v době psaní recenze)
Recenze předběžného přístupu
Kovaladıkça kaçan ateş böceğime Allah peygamber demeden dört nala girdiğim, sonundada yakalayıp mapuslara yolladığım ayak. Güzel bir kovalamacaydı. Arkadaşınızla kovalayın harici sıkar. 5-20 saat max fazla sürmez.
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
2 osob ohodnotilo tuto recenzi jako vtipnou
22.1 hodin celkem (21.2 hodin v době psaní recenze)
Bir dönemin hypelanan oyunu idi aldım. Değmedi. Niye aldım ben bu oyunu? Cahillik... Tamamen kendini tekrar eden platformlar, toksik insanlar işin doğası bu ama ne bileyim 20 saatimide arkadaşlar istiyor diye verdim öbür türlü adını bile anmadım.
5 TL lik oyun. fazlasına gerek yok. Hatta telefon oyunu. 2/10
Odesláno 24. dubna 2021. Naposledy upraveno 5. července 2021.
7 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
2.1 hodin celkem
Dead by daylightın gölgesinde kalmış bir oyun. Hepimiz bu oyuna sahibiz ama hiçbirimiz oynamıyoruz. Güzel bir yapım olabilecekmiş hissiyatı vardı. Malesef ilgisizlikmidir bilmiyorum yetersiz kaldılar.
26 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako vtipnou
36.3 hodin celkem
Ormana düşen bir uçak, uçaktaki tek kişiler sen ve çocuğun, işte böyle zenginlik. Tamamen survival, eşya topla craft sistemini çok güzel bulduğum bir keşif oyunu. Çocuğu için ormanın delileri ile savaşarak neleri gözden çıkaran baba. Yapacağınız seçim ile kaderinizin değişeceği son. 7/10 survival oyun.
2 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
104.2 hodin celkem (93.4 hodin v době psaní recenze)
Recenze předběžného přístupu
Minecraft yeni versiyon gibi birşey ama daha çaplı daha güzel olduğunu düşündüğüm bir oyun. Bolca malzemenin olduğu hayal dünyanızı geliştirip ortaya birşeyler çıkarabileceğiniz bir oyun. Şöyle diyeyim kartal yapanı gördüm, bizans kalesi yapanı gördüm. Tek başınıza bir süre idarecektir, arkadaşlarınızla daha uzun sürecek bir oyun. Yoksa bir sigara da sizin için yakarım. Oyunu indirdiğinizde karşılaştığınız harita ile indirdiğiniz gb sizi şaşırtabilir. Keşfedebileceğiniz denizlere açılabileceğiniz çok yer var. Niflheim'e gitmemeye gayret edin, kolay gelsin :).
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
110.5 hodin celkem (82.4 hodin v době psaní recenze)
Yüzüklerin efendisi evrenini seven, biraz keseyim biçeyim yöneteyim yıkayım mantığının ağır işlediği hikayesini çokça da beğendiğim en güzel canonlardan biri. Zaten oyunu grafiği böyle şöyle demeye gerek yok. Firma ortada mal ortada. 9/10 indirimini yakalayın şöyle oturup 70-80 saatinizi verirsiniz.
4 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
1.2 hodin celkem
Oyunda bir türk yapımı olarak biraz farklı bir yapım açıkçası. İlk yapım olarak elinden böyle birşey çıkmış olması güzel ileride daha kaliteli bir yapım beklerim.Yapımcının bu incelemeleri okuduğunu düşünüyorum. Fazlasıyla eleştirel bir inceleme ve yapıcı olmasını dilerim. Hatta incelemenin yorumlarınıda açacağım ki incelemeye görüşünüzü bildirirsiniz. İlk olarak şöyle başlıyım;
1-Hikayeyi başta anlatmışsın hikaye insanı baştan sarıyor internette videosunu izlermişim gibi. Fakat oyun içinde hikayeye dair pek bir kapılma hissetmedim. Yani odalarda bir ondan bir buna gittim sadece. Hikaye oyun esnasında hissetirmiyor. Ama ev köy evi anlamında güzel sadece bazı eşyaların yıllarında problem var gibi. Yada bizim köy daha kötü bir halde.
2-Mekana ilk adım attığınızda mekan fena değil, fakat anladığım kadarıyla sen bu oyunu Türklere satmak istemişsin sadece, bunu yapma derim giriş bizim için iyi yabancı sektör saçma bulucaktır.
3-Karakterimizin seslendirmeleri gerçekçilik adına güzel ama yine dediğim gibi yabancı sektör ile yerli sektör farkı. Ki yabancı bunu dinlediğinde ne diyor lan bu ne demek bu diyip dinlemeyecek bile arapça saçmalıyor diyecek. Türk yapımının hatta arabiq arabiq diye dalga geçmelerinin en büyük sebebide bu olur. Geniş sektöre odaklan bırak insanlar abi hani Türkçe desin. Burada 20.000 Türke satacağım abi demek var Toplamda yabancıda dahil 100.000 hedefim var demek var. Ama ek olarak söylemek isterim şunu doğru bulurum ben yabancı sektör ile şuan yarışamam ama kendimi geliştirir kafa tutarım. Şuan yabancı yerine Türk sektöründe bunu satacağım yükseleceğim dersen bu oyun Korku kategorisinde türkler için çok güzel çünkü. Dini giriş konuşmalar, sesler gayet başarılı.
4-Bunun yerine seslendirmeleri biraz daha arapça konuşmadan çok ingilizce konuşmaya çevir fakat seslerin etkili olması için bunu test etmen gerekecektir bir kaç kişi ile. Çünkü dua bizi etkiliyor konuşma ne denli etkiler?
5-Mekan çok fazla küçük. Anahtar bul diye uyardığında beni anahtarı aramaya yöneldim fakat sonradan çözüyor insan oyun tetikleme üzerine. Tamamen bir odaya giriyorsunuz hiç bir şey yok fakat daha önce girdiğiniz oda tetikleniyor. Açıkçası bir odaya 10-15 defa girmek beni baydı.
6-Interact olayı biraz eksik kalmış eşyalarla daha çok etkileşimde olmayı isterdim. Ek olarak ekranın ortasına bir nokta koy ve elimi götürdüğüm şeye bir sembol ata. Örnek veriyorum; Noktayı çekmeceye sürüklediğimde bir açma kapama sembolü koyki biraz daha ben bununla etkileşime girebiliyorum diyebilirim. Ama fazlada göze batmayacak tabiki. Bunu yapmak zorunda değilsin ama en azından nokta olsun.
7-Gelelim korku anlarına sandalyelerin tabakların tavanda oluşu, düşüşü, kapıların kendi kendine açılması (bunada ek söylemek isterim kapıyı istediğimiz zaman açıp kapatabilelim hatta yarım bile bırakabilelim güzel bir etkileşim olur). Sonrasında radyo, tv gibi şeyler güzel. Toplamda 4-5 defa korku anı var 3 tanesinde karşımda çıktı. Eşyanın bizimle girdiği etkileşim sayısı çok az. Örnek vereyim düşen fırlatılan eşyalar, kapanıp çarpan kapılar yok.
8-Gelelim oyundaki fotoğraflara birbirleriyle hiç bağlantısı yok. Hatta şöyle diyeyim objektif bilmeyen birisi gibi bakacağım. Bazı fotoğraflar eski havasını sezdirmiş çok güzel. Ortam eski abi dedirtiyor. Şehitlerimizi koyman hoş ama gereksiz. Mekanları cennet olsun. Ama sana şunu diyeyim bu prim olarak algılanır. O yüzden bunu hiç yapmaman daha iyi olur. Ne prim yapmışsın nede yapmamışsın davası yaşarsın. Fotoğraflarıda sadece bizler anlarız yabancı gelip baktığında diyeceği şey şu kim bu?. Yani bir bağlantısı oyun ile yok. Tavsiyem eğer ki koymak istiyorsan oyunun sonuna credit bölümü atarsın oraya yazarsın isimlerini daha güzel olur.
9-Oyunun süre fiyat performans olarak karşılaştırdığında yarı fiyatına değer derim. Çünkü toplamda 1 saat oynuyorum. İçeriği göz önüne alırsam böyle düşündüm.

Ek Düzenleme: Oyunu bağımsız birinden beğendim fakat karşılaştırmam gerekiyordu.Bu yüzden kendim beğendiğim noktalarıda yazayım. Ortam yinede beni gerdi korku anlarında korktum, genel olarak sesler olsun(dışardan gelen köpeğin sesi bile muhteşem etki) havası olsun scare jumplar güzel. 5.5/10 verebilirim.Türk arkadaşlar alıp oynasın o zaman tavsiye ederim. Ama fiyat konusu tartışılır.

Yabancıların oyunları genellikte daha mantaliteye oturuyor. Emin olun bu paranormal olaylardan onlarda korkuyor. Çünkü anlam veremediğin bir şeyden korkuyorsun tamamen psikolojik. Bunu kullanmaya devam et bunun dışına çıkma :).

Sonuç;
Yani işin özü hikayeyi baştan videodaki gibi çıtlat bize oyun içinde anlatmaya çalış, bu anlatımı yaparken ortam bu hikayeden uzaklaşmasın, ve aynı yerde tekrar tekrar dönmeyeyim. Grafik beklemiyorum zaten göz önüne alındığında oyunun grafiklerine bağımsız yapımcı olarak ve türk yapımı olarak baktığımda güzel. (Diğer bağımsızları gördük çünkü). Bir yerlerden kopyalamaymış felan beni ilgilendirmiyor. Sonuca bakıyorum. Umarım başarılı olursun. Kolay gelsin.
< 1 ... 4  5  6  7  8 ... 10 >
Zobrazuje se 51–60 z 91 položek