951 people found this review helpful
40 people found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 68.0 hrs on record (54.1 hrs at review time)
Posted: Oct 4, 2024 @ 2:16pm
Updated: Oct 4, 2024 @ 2:17pm

Efsane serinin Efsane oyunu

Benim için GTA5'den daha önemli bir yere sahip oldu. Çıkış yılına göre ve tabii ki günümüze göre de hala efsaneliğini ve güzelliğini koruyor. Akılda kalıcı ana ve yan karakterler, mekanikleri, atmosferi ve hikayesiyle mükemmel bir yapım olmuş.

Beğendiğim Kısımlar

〽️Koskoca bir şehir ve etkileşime girilebilen yapılar.

〽️Arkadaşlar ile yapılabilecek etkinlikler (Bowling,dart vs.)
〽️Yılına göre aşırı iyi modellemeler, grafikler ve atmosfer.

〽️Araç ve kaza fizikleri çok iyi olmuş. Araba sürmek aşırı zevkli.

〽️İkonikleşmiş oyun müziği. Araç radyoları kötü değil.

〽️Genel olarak mekanikler başarılı.

〽️Efektler güzel.
〽️Hikaye oldukça başarılı.

〽️Modlanabilir olması.

Beğenmediğim Kısımlar

💥Bazen Alt + Tab atınca oyunun bir anda kitlenmesi ve kapatmaktan başka çare olmaması.

💥Aşırı kötü optimizasyon. Oyun aşırı fazla 30fps olup duruyor.
💥Son görevi bug yüzünden yapamadım. İnternette araştırdığımda gördüm ki çoğu kişide buga giriyormuş. Motor ile helikoptere atladığımızda karakter bir türlü yukarı çıkamıyor ve görev iptal oluyor. 4 kere denedim ve sonunda sinirim bozuldu. Alt + F4'ü yapıştırdım, finali internetten izledim.

Puanım 90/100

Aşırı saçma optimizasyon hataları ve buglar olmasaydı gönül rahatlığı ile 97 puan verebilirdim ama buglar beni çileden çıkardı.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
9 Comments
Selim Nov 1, 2024 @ 3:01am
oyunda hala online varmi
Voonex Oct 10, 2024 @ 7:38am
Oyunda aim almak hala sıkıntılı. Bazen fareyi hareket ettirdiğin halde aim oynamıyor
Crijon Oct 7, 2024 @ 2:00pm
uzun zamandır girmiyorum hala silah aim sorunu var mı? bundan dolayı oyunu oynayamıyorum.
TorKemA Oct 5, 2024 @ 12:11pm
:sotgrog: :sothappy:
akif de Vil. Oct 5, 2024 @ 10:30am
Olmadı öyle denerim Muhammet abi. Bilgi için sağ ol :csdsmile:
TorKemA Oct 5, 2024 @ 8:43am
Final görevi için işlemci çekirdeğini teke düşürmüştüm.
akif de Vil. Oct 5, 2024 @ 5:09am
Bilgilendirme için teşekkürler. Yakın zamanda tekrar denerim
TC | Mahmut Hoca Oct 4, 2024 @ 10:22pm
Ayarlardan görüntünüzü "60 HZ" bandına çekerseniz son bölümü dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Oyundaki animasyonlar, ara sahneler vs hepsi 60 hz'e göre yapıldığından sıkıntı yaşatabiliyor... Arabaların gereksiz yere kayması, motorların sürülememesi gibi sıkıntıları 60 hz yaparak çözebilirsin, oyunun ek paketlerini de oynayabilirsin zira Gay Tony eklentisi bile, Gta 5'ten daha iyi hikayeye sahip
GOKTENGRİ Oct 4, 2024 @ 4:43pm
cokguzel hir oyun