Zoli_bacsi3
Hungary
 
 
Vélhetőleg a magyarításaim miatt váltunk itt ismerőssé. Jelenleg a Twin Mirroron dolgozom.
Currently Offline
Completionist Showcase
Review Showcase
108 Hours played
A Death Stranding egy olyan játék, ami biztos vagyok benne, hogy utánozhatatlan. Sokat gondolkodtam, hogy megvásároljam-e, mert jót és rosszat is lehet hallani róla, de bátran kijelenthetem, hogy életem egyik legjobb vétele volt.

Az üzenet, amit igyekszik átadni, azt már talán láthattuk máshol, de ahogyan átadja, a narratívája, az olyasmi, ami példaértékű.
Sam, akárcsak a játékos, nem akar bíbelődni a csomagkézbesítéssel való piszmogással, a háta közepére sem kívánja. Viszont ahogy telik az idő, úgy jön rá ő is, és jöhetünk rá mi is játékosként, hogy ez sokkal többről szól. Arról, hogy nem kell egyedül maradnunk. Nem kell magunk maradnunk a legnagyobb bajban. Megtehetjük, persze, de nem érdemes. És ahogy haladunk a játékkal, a környezetünk, a karakterek is úgy döbbennek rá erre, akárcsak mi.
Ahogy haladunk előre, egyre több segítség érhető el, amit más játékosok építettek a többieknek, bárkinek, mert időközben magunk is rájövünk, hogy ez jó. Egyszerűen jó érzés.
A játék ezért is fizet lájkokban pénz helyett, mert a DS világában már rájöttek arra, hogy a köszönet többet ér bárminél. Hogy egy közösség részévé válásánál semmi sem tölthet el nagyobb örömmel.

Mint írtam, példaértékű az egész játék. Ki kell próbálni, mert ez tényleg egy élmény. Olyan, amit valószínűleg más játéktól sosem kapnánk meg.

Hosszabban itt fejtettem ki.[magyaritasok.hu]