Products
in account

Recent reviews by Katarzyna Sokołowska

Showing 1-5 of 5 entries
No one has rated this review as helpful yet
36.1 hrs on record (2.1 hrs at review time)
kill all ♥♥♥♥♥♥s♥
Posted March 7.
No one has rated this review as helpful yet
80.0 hrs on record (16.2 hrs at review time)
Spore jonderka
Posted August 16, 2022.
1 person found this review helpful
1 person found this review funny
176.4 hrs on record (87.6 hrs at review time)
Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu.
Posted April 9, 2022.
No one has rated this review as helpful yet
24.4 hrs on record (6.0 hrs at review time)
demony robiom bum bum pew pew shoootututu ratatata
Posted May 13, 2021.
No one has rated this review as helpful yet
241.1 hrs on record (169.6 hrs at review time)
CS:GO Review
very good russian language lessions
Posted April 10, 2021.
Showing 1-5 of 5 entries