King Zog
Ahmed Muhtar Bey Zogolli   Fier, Fier, Albania
 
 
Jam veçanërisht i lumtur të theksohet, për të vëzhguar me sytë e mi hapat e ngurta grupi shqiptar ka hedhur drejt disiplinës dhe progresit. Le të bërtasim: Rroftë Shqipëria, rroftë grupin me avull e popullit shqiptar, dhe Rroftë mbreti!
:)
Currently Offline
Last Online 8 hrs, 36 mins ago
Favorite Group
Kingdom of Albania - Public Group
A group to unite Albanian gamers around the globe
95
Members
1
In-Game
12
Online
0
In Chat
Artwork Showcase
King Zog and Queen Geraldine
3
Doovhakiin Jun 17 @ 2:08pm 
am proud of ma king
ChaosWander Jun 11 @ 10:39pm 
trans traffiking on the black market has showned to be the most enjoyable job on eatrh :)
vaid$ May 22 @ 7:12pm 
+rep Serb Exterminator
Johnson May 17 @ 2:47pm 
National Focus Occupy Albania xddddddddddd
ChaosWander Apr 18 @ 9:14pm 
yu suck putain
Mesut Yılmaz Apr 7 @ 1:09pm 
Ja sve ove dane, čekam da mi svane
da vidim tvoj dragi lik
ja sve ove dane tješim jarane
a bolan više sam od njih

Jednom si rekla, nisi porekla
da sam za tebe jedini
mene si zvala, a srce dala
drugome da ga isprosi

Ko bi rek'o čuda da se dese
pa Miljacka mostove odnese
da ne mogu tebi doć'
da ne mogu ulicom ti proć'

Ja sve ove noći, čekam kad ćeš doći
doći u život moj
ja sve ove noći živim u samoći
jer mogu biti samo tvoj


Da ne mogu tebi doć'
Da ne mogu ulicom ti proć'