Neshandra 2020 年 3 月 24 日 下午 5:12
hesabım hacklendi!
hesabım hacklendi. steam guardım ile hesabımı saniyeler içerisinde hackleyerek telefon numaramı ve e postamı etkinsizleştirdiler. hesabımı geri aldım fakat 15 günlük takas banına rağmen hesabımdan steamın bilgisi dahilinde 3200 tl lik envanterim çalındı. Bu steamın suçudur ve geri gelmesini talep ediyorum!!! bu sizin sistem açığınızdan kaynaklı bir hack ve dolandırıcılıktır
zararımın karşılanmasını talep ediyorum lütfen.
< >
目前顯示第 1-3 則留言,共 3
wuddih 2020 年 3 月 25 日 上午 3:39 
"hacklendi". cool word and so accurate transposed into other languages.

this is no crime of Steam and Steam was not compromised, your account/credentials were compromised. the only one at fault at this is you. Steam security measurement cannot protect your account if you are the weak link.

you gave your account credentials away and/or maintained an improper amount of care about your credentials overall or your behavior online.

Steam has a clear policy item restoration:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9958-MJDG-3003
short version: your stuff is gone, forever.

ok, that out of the way... i assume you mean the account that you are talking with here.

Your Steam account is probably still compromised.
Please do the following steps in order:

1. Scan for malware (with whatever)
  2. Deauthorize all other devices
  3. Generate new backup codes
  4. Change your Steam account password, preferably from a known safe device.
  5. Revoke API key
Neshandra 2020 年 3 月 25 日 上午 7:27 
hesabımla hiçbir özensiz harekette bulunmadım. dolandırıldım hesabımdaki bütün eşyalarımı takas banı varken takas ettiler benim 15 günlük takas banım vardı bunu nasıl etkinsizleştirdiler.
Neshandra 2020 年 3 月 25 日 上午 7:39 
steam guardımı hacklediler ve bir sürü insanın hacklendiğinde itemlerini geri verdiniz forumlarda bir sürü mutlu ayrılan insanlar var. 3200 tl vardı ve ben bundan öncede bu hesap için çok maddi yatırımda bulundum küçük bir mebla gibi gözüksede benim için ciddi bir miktar. lütfen yardım edin ben bütün skinlerimi çok uğraşarak ve emek vererek beğendiğim için aldım. benim için manevi değerleri var. kayıtlarınızda da göreceğiniz gibi gerçekten çok uğraştım hesabımın şifresini sadece nüfusuma kayıtlı kardeşimle paylaştım. başka kimseyle paylaşmadım lütfen yardım edin.
< >
目前顯示第 1-3 則留言,共 3
每頁顯示: 1530 50

張貼日期: 2020 年 3 月 24 日 下午 5:12
回覆: 3