Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

283 ratings
Romania - The Turning Point
3
3
2
2
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
Updated
11.726 MB
Aug 8, 2016 @ 5:55am
Mar 13, 2021 @ 3:34am
87 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Romania - The Turning Point

Description
Romania - The Turning Point

"Romania - The Turning Point" este un mod special conceput pentru jucatorii de Hearts of Iron care isi doresc o campanie captivanta si cat mai detaliata jucand cu Romania.

CONTINE:

Peste 70 de evenimente ce cuprind subiecte precum:
- Crizele Politice ale Romaniei (Dictatura Regala, Concesiile Teritoriale, Regimul Legionar, Regimul Antonescian, Instaurarea Comunistilor la Putere).
- Politica Externa (Tratate Economice, Misiunea Germana, Pactul Balcanic s.a.).
- Progresele Romaniei (Dezvoltarea Infrastructurii, Industriei Aeronautice).
- Evenimente Imersive (Directia Politica a Romaniei, Bombardamentele Anglo-Americane asupra rafinariilor de petrol din jurul Ploiestiului, Intoarcerea Armelor s.a.).

Un Focus Tree cu 4 Ramuri Principale
- Industrie (Punand accentul pe cateva dintre industriile care au jucat un rol cheie in acea perioada, valorificarea indeosebi resursele de petrol si capacitatea de rafinare a acestuia, dezvoltarea infrastructurii).
- Cercetare (Cuprinde doua ramuri de cercetare: Militara si Tehnologica).
- Politica Interna (Permite urmarea diferitor ideologii totalitare sau democratice).
- Proiecte Militare (Fortificarea anumitor pozitii strategice, dotarea armatei cu echipamente moderne, dezvoltarea industriei militare, valorificarea unitatiilor de elita - Vanatorii de Munte).

*Este de mentionat faptul ca ramura politica este cea mai importanta intrucat ea influenteaza in mare masura celelalte ramuri de dezvoltare.

Decizii Politice
- Parlamentul Romaniei, care introduce in premiera, in comunitatea moddingului de HoI4, mecanica de Congress (Adaptata la specificul vietii politice din Romania, aceasta ofera avantaje dar in acelasi timp poate ingreuna dezvoltarea tarii, totul depinzand de deciziile jucatorului).
- Tratate de Embargo, Tratate Economice.
- Puciul Regelui Mihai.
- Redobandirea Transilvaniei (Daca sunt urmate toate eforturile politice necesare dupa ce efectele Dictatului de la Viena intra in vigoare).

*Si altele!

Grafica si Personalitati:
- Imagini pentru Tehnologii (Armament, Tancuri, Avioane).
- Imagini pentru Personalitatiile Politice si Militare ale vremii (Prim-Ministrii, Politiceni Influenti: Corneliu Z. Codreanu, Iuliu Maniu, I.C. Bratianu, Nicolae Iorga, Ministrii, Generali).
- Asi ai Aviatiei de Vanatoare (Alexandru Serbanescu "Alecu", Constantin Cantacuzino "Bazu", Horia Agarici "Salvatorul Constantei").
- Generali si Maresali (Petre Dumitrescu, Ion Antonescu, Gheorghe Avramescu, I. Mihail Racovita s.a.).

Concluzii:

Modul este foarte complex intrucat isi doreste sa ofere libertate de alegere jucatorului si sa decida pana in ce punct doreste ca parcursul jocului sau sa fie unul istoric, de cel de unde incepe sa faca istorie. Asadar, fiecare decizie luata conteaza, si ca un mic pont. Daca primele Alegeri Generale sunt castigate, intreg cursul istoriei se va schimba :) Altfel, este foarte probabil ca regele Carol sa impuna Dictatura.

Fara alte adaugiri, sper sa va bucurati de mod, iar daca sunt probleme, nelamuriri sau curiozitati, ma puteti intreba oricand in sectiunea de comentarii.
Distractie placuta!
Popular Discussions View All (7)
22
Jul 10, 2018 @ 12:01pm
PINNED: Bug report
tullio25
13
Mar 9, 2020 @ 2:46am
PINNED: Suggestions
tullio25
3
Nov 5, 2017 @ 7:21am
Why was this removed from 1956?
Cloak&Dagger
368 Comments
urdnaxelA Apr 7 @ 2:15am 
update pt ultimul patch?
ArcaniteM Mar 20 @ 10:14am 
Destul de tare modu
Taipan Feb 25, 2023 @ 2:16am 
Ignore me, sunt prea pacifiste focusurile.
Taipan Feb 25, 2023 @ 12:52am 
Oare functioneaza cu ultimul patch?...
ZeXen Dec 3, 2022 @ 4:48am 
pai asteptam vara atunci! Update cu legionarii!
Mr. Javert  [author] Nov 22, 2022 @ 1:26am 
Salut @xRed47! Ma bucura foarte tare ca apreciezi modul si ca iti face placere sa-l joci.Chestiunea este ca am continuat cu facultatea si am din nou proiecte la care trebuie sa lucrez, prezentari de facut. Pe langa astea, lucrez in continuare la o aplicatie mobila de tip companion pentru Hearts of Iron. Sincer, nu ma vad lucrand foarte curand la mod. Probabil pe perioada verii, cand voi dispune din nou de ceva timp liber, voi reveni asupra modului si il voi aduce la zi astfel incat sa implementeze mecanismele nou adaugate (ex: design-uri de avioane, tancuri pentru posesori de DLC s.a.).

Daca tu sau altcineva aveti o idee pe care o considerati interesanta si credeti ca ar merge sa faca parte din mod, o puteti lasa aici si o sa vad daca o pot integra. Va multumesc!
xRed47 Nov 21, 2022 @ 5:29am 
Buna, @Mr. Javert! Stiu ca ai scris de multe ori in comentarii ca esti ocupat cu examenele si e de inteles. Dar, sunt curios daca si cand mai ai in plan sa lucrezi la mod, deoarece e modul meu preferat pt Romania si e pacat ca nu e updatat.
RandomLad223 Oct 23, 2022 @ 4:19pm 
is there an english translation?
ZeXen Sep 15, 2022 @ 9:52am 
ai pute adauga mai multe optiuni pentru romania legionara, precum integrarea banatului de vest, afold si transnistria.
Mr. Javert  [author] Apr 26, 2022 @ 9:30am 
Functioneaza pe 1.10.*, pana la toamna nu am timp sa lucrez la el, trebuie sa termin intai cu lucrarea de licenta.