34
Produse
recenzate
0
Produse
în cont

Recenzii recente de Suspiria

< 1  2  3  4 >
Se afișează 21-30 din 34 intrări
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
33.1 ore înregistrate
Το Someday You’ll Return είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που δεν προκύπτει από στείρο μιμητισμό. Η ιστορία που διηγείται είναι ανθρώπινη και τραγική χωρίς υπερβολές και άτοπους συναισθηματισμούς. Η εκτέλεση και η δραματοποίηση είναι από τα δυνατά σημεία του. Ως προς το gameplay, προφανώς και δεν θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των παιχτών αφού κάποιοι θα το θεωρήσουν κοινότοπο και κάποιοι καχύποπτα υπερβολικό. Η αλήθεια είναι ότι κάποια σημεία θα μπορούσαν να διαρκούν λιγότερο ή κάποια mechanics όπως το climbing να περιορίζονταν. Με το τελευταίο patch το περιεχόμενο αυτών των συνθηκών, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, διορθώνεται. Όπως ήδη ανέφερα -και συνοψίζοντας όλη την εμπειρία μου με το παιχνίδι-, θεωρώ άδικες και προκατειλημμένες σε μεγάλο βαθμό τις όποιες αρνητικές αντιδράσεις. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και συγκινητικό παιχνίδι που προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης με την ποικιλία του gameplay.

*Για να διαβάσετε ολόκληρο το review επισκεφτείτε το site www.justgamer.gr
Postat 15 iunie 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
1.9 ore înregistrate (1.7 ore pâna la publicarea recenziei)
Πολύ όμορφο setting, ενδιαφέρουσα AI, in context sidequests, to the point διάλογοι. Με κάποιες παραμετροποιήσεις στην οπτική της κάμερας και προσθήκες, όπως minimap, θα έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κυκλοφορία.

* Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο www.justgamer.gr *
Postat 4 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
7.4 ore înregistrate
Ο επίλογος θα μπορούσε να αποτελείται από δύο διαφορετικά endings αν η παρουσίαση ήταν video game. Αυτό όμως δε με περιορίζει από το να δώσω στο κείμενο τη μορφή μου επιθυμώ. Δεν υπάρχουν bad και good endings εδώ, όλα είναι open themed. Τα δίπολα πολλές φορές περιορίζουν και μειώνουν τη δυναμική μιας επιδίωξης. Το πρώτο ending λαμβάνει μέρος παραφράζοντας ένα θεολογικό αξίωμα· «extra societatem nulla salus» ήτοι δεν υπάρχει σωτηρία εκτός κοινωνίας. Ο ήρωας της ιστορίας υποφέρει ψάχνοντας τη λύτρωση μέσα σε μια αδιάφορη και σκληρή πραγματικότητα για την οποία δεν υπήρξε ποτέ υπεύθυνος και οι developers καταφέρνουν να επικοινωνήσουν την τραγική βιογραφία του μέσα από ένα δραματικό οπτικοακουστικό επίτευγμα που δεν έχει προηγούμενο για αυτή τη θεματική. Η απλοϊκότητα και η λειτουργικότητα των game mechanics είναι πολύ σημαντική ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σας από την εξέλιξη της ιστορίας και είναι πλαισιωμένα από λιτές αλλά πολύ ιδιαίτερες τεχνικές λεπτομέρειες που άλλοτε προκαλούν τον τρόμο και άλλοτε την αγανάκτηση με το ανθρώπινο είδος. Το δεύτερο ending είναι πιο απλό και θα καταλήξει με τα λόγια της Dr. Emily Nuth, της Ψυχολόγου που παρακολουθούσε τον Lews Finch, αδερφό της Edith στο «What remains of Edith Finch»: «My imagination is as real as my body, he told me. I think it pained him to remember Lewis, the cannery worker. He began to despise the man with a royal contempt. I still thought I could save him. Even after he said he was being crowned king over all the lands of Wonder».

Θετικά
Η οπτικοακουστική αφήγηση
Εξαιρετική μουσική και voice acting
Η προσέγγιση της ψυχικής διαταραχής
Το κείμενο και οι διάλογοι
Η κατάληξη της ιστορίας

Αρνητικά
Κάποιες επαναλήψεις στο τελευταίο κεφάλαιο

Βαθμολογία 8,5

Ολόκληρο το review στη σελίδα justgamer.gr : https://justgamer.gr/the-shattering-the-review-giveaway/
Postat 1 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
4.9 ore înregistrate
Το «Fahrenheit 451» του Bradbury διέθετε σαν υπότιτλο το «The temperature at which book paper catches fire and burns». Αν έπρεπε να γίνει το ίδιο και για το Conglomerate 451 θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το «How to make a cyberpunk video game make sense». Είναι μια άρτια παραγωγή η οποία προσεγγίζει όλα τα πρωτεύοντα στοιχεία της cyberpunk κουλτούρας με απόλυτη επιτυχία. Το Conglomerate 451 είναι ο cyber παράδεισος των θιασωτών του είδους και δε θα σας απογοητεύσει. Ο χειρισμός είναι σχετικά απλός, η πληθώρα των χαρακτηριστικών που προσφέρει θα σας επιβληθεί και ο τεχνικός τομέας είναι παραπάνω από ικανοποιητικός. Το μοναδικό σημείο που ίσως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αποτελεί η ιστορία.

Θετικά
Cyberpunk περιβάλλον
Ατμοσφαιρικός ήχος
Πολυποίκιλο gameplay
Πληθώρα χαρακτηριστικών αναβάθμισης
Αρνητικά
Ρηχό σενάριο
Κάπως επαναλαμβανόμενο

Βαθμολογία 8

Ολόκληρο το review στη σελίδα του justgamer.gr : https://justgamer.gr/conglomerate-451-the-review/
Postat 1 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
10.0 ore înregistrate (10.0 ore pâna la publicarea recenziei)
Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο δυστοπικό παιχνίδι με το ενδιαφέρον του κόσμου να συντίθεται από τις ιστορίες ελκυστικών χαρακτήρων. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά λεπτομερή και μεταφέρουν απόλυτα την αίσθηση της καταστροφής και της αγωνίας επιβίωσης στην αφιλόξενη αυτή ήπειρο. Η μουσική, οι διάλογοι και οι ambient ήχοι προσδίδουν στην ατμόσφαιρα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας μεταφέρουν στις σκηνές των ιθαγενών, των ηγεμόνων και των πιο αποκρουστικών θυμάτων αυτής της κοσμικής τραγωδίας. Το gameplay είναι απλό, με παραλείψεις όσον αφορά το quest log και κάποια κενά στην εξέλιξη των quest. Σε γενικές γραμμές, αξίζει να περάσετε με τη νέα αυτή προσθήκη στο σύμπαν της «The Brotherhood» τις 40-50 ώρες της διάρκειάς του. Θα ήθελα να κλείσω αυτό το review περίπου όπως ξεκίνησε· με μια φράση του Umberto Eco (Κήνσορες και θεράποντες, εκδ. Γνώση, Αθήνα: 1987). Και αυτό όχι εξαιτίας κάποιου ιδεοληπτικού φιλολογικού ψυχαναγκασμού αλλά γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι και τα video games δύνανται να επιτελέσουν ακριβώς τον ίδιο ρόλο με τα υπόλοιπα προϊόντα της μαζικής κουλτούρας· οδούς ερμηνείας μηνυμάτων: «μπροστά στην αποκάλυψη ενός πιθανού, αλλ’ όχι ακόμα πραγματικού, κόσμου, γεννιέται μια κίνηση εξέγερσης, μια δραστική υπόθεση και, όπως κι αν έχει, μια κρίση».

Θετικά
Ο απίστευτος κόσμος!
Οι χαρακτήρες και οι ιστορίες τους!
Μουσική, ήχος, voice over!
Απέριττο gameplay


Αρνητικά
Έλλειψη quest log
Χρονική ασυνέπεια των quests
Βαθμολογία 8
Ολόκληρο το review στη σελίδα του justgamer.gr : https://justgamer.gr/beautiful-desolation-the-review/
Postat 1 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
3 oameni au considerat această recenzie utilă
12.4 ore înregistrate
Πρόκειται για μια πολύ καλή και αντάξια συνέχεια ενός horror τίτλου που δημιούργησε προσδοκίες και όχι αδίκως. Η μικρή ομάδα από την Ινδονησία Digital Happiness έφερε εις πέρας ένα ακόμα άρτιο σχετικά παιχνίδι -παρά το περιορισμένο budget- όπου το πιο σημαντικό είναι η διασκέδαση. Τα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού μπορεί να μη συγκαταλέγονται σε κατηγορίες ή υποκατηγορίες του state of the art αλλά το αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον τόσο με το ανανεωμένο gameplay όσο και το horror feeling με τις αναφορές στο ινδονησιακό folklore. Οι φίλοι του είδους αξίζει να ασχοληθούν τόσο με το πρώτο μέρος όσο και με αυτό της παρουσίασής μας.

Θετικά
Ιδανική ατμόσφαιρα
Η κύρια ιστορία και τα πολύ ενδιαφέροντα side quests
Μουσικό θέμα
Εύκολο gameplay

Αρνητικά
Κάπως ατημέλητα textures
Κάποια boss απαιτούν physical skills

Βαθμολογία 7
Ολόκληρο το review στη σελίδα του justgamer. gr : https://justgamer.gr/dread-out-2-the-review/
Postat 1 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
6.4 ore înregistrate
*Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο θα διασκεδάσετε ενορχηστρώνοντας τρόπους να αποφύγετε τον θάνατο. Από τους συνδυασμένους και ορθά προσανατολισμένους μηχανισμούς και μεθόδους του gameplay έχουν προκύψει σπουδαία αποτελέσματα τα οποία θα εκτιμήσει και ο πιο εμβριθής gamer παιχνιδιών στρατηγικής. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ικανότατους αντιπάλους σε διάφορα περιβάλλοντα έτοιμα να σας προσφέρουν όλα εκείνα τα εφόδια για να επικρατήσετε. Τεχνικά το παιχνίδι δεν υστερεί πουθενά και η προσπάθεια του developer είναι αξιέπαινη. Το σενάριο είναι μεν τυπικό αλλά παρασύρει τον παίκτη στον κόσμο του παιχνιδιού ιδιαίτερα εύκολα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι από κάθε άποψη και από τα πιο απαιτητικά σε προκλήσεις που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό!*

Θετικά
Εξαιρετικό και βαθύ gameplay
Πληθώρα εναλλακτικών στρατηγικών
Η μουσική υπόκρουση

Αρνητικά
Απουσία side quests
Σύστημα autosave
Απουσία core στοιχείων RPG

Βαθμολογία 9

Ολόκληρο το review στο justgamer.gr https://justgamer.gr/iron-danger-the-review/
Postat 1 mai 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
7.5 ore înregistrate (6.2 ore pâna la publicarea recenziei)
This is a perfect example of a "one man show". Nice story and great gameplay! Some glitches here and there but nothing that makes it unplayable. Good job!
Postat 24 ianuarie 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
2 oameni au considerat această recenzie utilă
6.0 ore înregistrate
Excellent indie game! Vakintor knows exactly what the terms "horror" and "mind*ucking" plot are about!
10/10!
Postat 15 decembrie 2019. Editat ultima dată 15 decembrie 2019.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
2 oameni au considerat această recenzie utilă
6.2 ore înregistrate
A great addition to the horror genre. Great atmosphere, superb soundtrack and ambient sounds. A little too short but the potentiality is strong!
Postat 2 octombrie 2019.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
< 1  2  3  4 >
Se afișează 21-30 din 34 intrări