34
Produse
recenzate
0
Produse
în cont

Recenzii recente de Suspiria

< 1  2  3  4 >
Se afișează 11-20 din 34 intrări
O persoană a considerat această recenzie utilă
8.8 ore înregistrate
Recenzie acordată în perioada accesului timpuriu
*Το Mango είναι ένα indie adventure game πρώτου προσώπου -κάποιοι θα το χαρακτήριζαν και walking sim-, ένα αμάλγαμα ντανταϊσμού, υπερρεαλισμού εκτεινόμενο στην φροϋδική κλίμακα των Id, Ego, Superego. Αναδρομές σε τόπους και μη τόπους, συγκρητισμοί με ιερά τοτέμ και ταμπού του πρωταγωνιστή προσπαθώντας να τα ξορκίσει ή να τα αποδεχτεί. Ίσως η ιστορία του έχει να πει κάτι σε όλους μας.
[...]
Ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δραματικές κορυφώσεις αποτελούν ένα σπιράλ αλληλοδιαδοχής προσωπικών βιωμάτων με τα οποία διακρίνεται ίσως ένα ψυχομετρικό τεστ. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη καθώς προστίθενται πολύ συχνά νέα χαρακτηριστικά και περιβάλλοντα και φυσικά θα το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει με τον χαρακτήρα! Αυτή η εξέλιξη δεν είναι αποτρεπτική από το να ξεκινήσετε το παιχνίδι καθώς πρόκειται για ένα έργο τέχνης το οποίο κάθε φορά μπορείτε να ερμηνεύσετε διαφορετικά. Που ξέρετε, ίσως ανακαλύψετε κάπου και τον εαυτό σας.*

Διαβάστε ολόκληρο το preview στην ιστοσελίδα μας: https://justgamer.gr/mango-the-preview-early-access/
Postat 9 mai 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
15.2 ore înregistrate
*Τεράστια έκπληξη, ανάμεικτα συναισθήματα που συνηγορούν στην αισιόδοξη -σε ό, τι με αφορά τουλάχιστον- προοπτική της δημιουργικότητας εκεί έξω, άμεσο follow στο itch.io για να απασχοληθώ με μικρότερα project του Michel Ziegler έως ότου μας κάνει την χάρη να κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι του! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο, πρόκειται για έναν προσωπικό άθλο και θρίαμβο ενός πανέξυπνου και ταλαντούχου δημιουργού*

Διαβάστε ολόκληρο το review στο https://justgamer.gr/mundaun-the-review/
Postat 11 aprilie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
2.1 ore înregistrate
Recenzie acordată în perioada accesului timpuriu
*Το παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξη, οπωσδήποτε θα βαθμολογηθεί ως τέτοιο και αναμένω το update με συγκρατημένες προσδοκίες. Μπορεί να μη διαθέτει state of the art γραφικά, να υπάρχει η αίσθηση της ανακύκλωσης ή υιοθέτησης κλασικών horror μοτίβων και συμπεριφορών αλλά στην πραγματικότητα η δαιμονική ατμόσφαιρα, μια πολύ περίεργη αίσθηση ομολογώ που διαπερνά όλο το παιχνίδι σαν να υπάρχει όντως κάτι ιερόσυλο, όπως ανέφερα και στην αρχή της παρουσίασης, δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης για τις επιδιώξεις του δημιουργού*

Διαβάστε ολόκληρο το review στο JustGamer.gr: https://justgamer.gr/horror-story-hallowseed-the-review/
Postat 23 martie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
5.2 ore înregistrate (4.0 ore pâna la publicarea recenziei)
"Πρόκειται για ένα άρτιο και πολύ (sic) χιουμοριστικό adventure παιχνίδι το οποίο υπενθυμίζει ότι το genre δε χρειάζεται απαραίτητα εκτυφλωτικούς (ή εκφυλιστικούς;) προβολείς για προσοχή ή στροφές και «διεξόδους» σε άλλα είδη για έμπνευση. Είχα πολλά χρόνια να διασκεδάσω τόσο πολύ και κάθε φορά που έκανα quit ανυπομονούσα να επιστρέψω για να ακούσω τους πανέξυπνους διαλόγους, να εμπλακώ με τον κόσμο του παιχνιδιού. Γενικά, δεν έχω να παρατηρήσω κάτι αρνητικό και ίσως το μόνο «μελανό» σημείο του παιχνιδιού είναι μια απότομη δυσκολία χωρίς ιδιαίτερο λόγο κάπου στα μέσα του συνολικού χρόνου. Πολλά συγχαρητήρια στο Pirita Studio που μας προσφέρει ένα παιχνίδι αναφοράς! Θα την παρακολουθώ πολύ στενά αφού είναι βέβαιο ότι διαθέτουν και το μεράκι αλλά και την κατάρτιση ώστε να μας προσφέρουν μελλοντικά κάτι ποιοτικά αντίστοιχο".

Διαβάστε ολόκληρο το review στο JustGamer! https://justgamer.gr/mutropolis-the-review/
Postat 11 martie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
3.3 ore înregistrate
Wow, what an awesome experience! A 3 hour game with a great horror perspective! Kudos to Korean Linguistics Lab!
Postat 26 februarie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
2 oameni au considerat această recenzie utilă
O persoană a considerat această recenzie amuzantă
3.8 ore înregistrate
*Το “The Shore” αποτελεί την ιδανική ευκαιρία ώστε να αναλογιστούν οι developers ότι τα όρια μεταξύ της υπερεκτίμησης των ικανοτήτων τους και της υπεροψίας είναι πολλές φορές δυσδιάκριτα. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο αποτελείται από ένα «τραχύ» gameplay περιβάλλον, αδιάφορο σενάριο και υπερβολικά πολλές τεχνικές αστοχίες, αμέτρητα bugs τα οποία καθιστούν ουκ ολίγες φορές το παιχνίδι unplayable. Οι τεχνικές εκκρεμότητες και τελικά η έλλειψη ενσυναίσθησης για την ιστορία και τον χαρακτήρα συνηγορούν σε μια αίσθηση ημιτελούς και βεβιασμένου εγχειρήματος.*

Διαβάστε ολόκληρο το review στο JustGamer: https://justgamer.gr/the-shore-the-review/
Postat 25 februarie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
12.8 ore înregistrate (12.3 ore pâna la publicarea recenziei)
Recenzie acordată în perioada accesului timpuriu
Go for the eyes (and ears), Boo!

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά και θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή ότι δεν γίνονται εκπτώσεις σε καμία περίπτωση αλλά αντιθέτως θα εντυπωσιάζεστε επανειλημμένως. Κατά τη διάρκεια του early access συνάντησα δύσβατες και απόκρημνες περιοχές ανάμεσα σε πανέμορφα δάση, ξεχαρβαλωμένους ναούς σε κορυφές με πανέμορφη θέα προς τις θάλασσες, υπόγειες και υπέργειες εγκαταστάσεις, ενέδρες μάγων και λοιπών χθόνιων δυνάμεων τυφλωμένων από τον φθόνο, οργανωμένα λημέρια και βάσεις των Goblin έτοιμων να επιτεθούν σε χωριά προαιώνιων φυλετικών αντιπάλων, σκοτεινές και υπόγειες λίμνες, καταραμένους θησαυρούς και λάφυρα. Όλα μα όλα συνομολογούν στο ότι τα ταξίδια σας θα βρίθουν εξαιρετικών σκηνικών. Τα textures είναι πανέμορφα αλλά, δυστυχώς, παρατηρούνται πάρα πολλά προβλήματα που ξεκινάνε από ένα απλό flickering μέχρι που εξαφανίζονται ολόκληροι χαρακτήρες και αντικείμενα. Το animation και το lip synching είναι καθόλα προσεγμένα αφού σε αυτό συνδράμει το motion capturing που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Ειδικά στη φωνητική υποστήριξη οι επαγγελματίες ηθοποιοί δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στους διαλόγους τόσο με τη χροιά όσο και τη δραματική υπόστασή τους. Η επική μουσική που συνοδεύει την μυθιστορία, τις ενδιάμεσες ιστορίες και τις μάχες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Αποκλίνοντες χαρακτήρες, αποστάτες της φυλετικής κληρονομιάς, ασύμβατες προσωπικότητες με φαιδρές και άλλοτε θλιβερές ιστορίες, αδίστακτοι τυμβωρύχοι, ματαιόδοξοι εξερευνητές, κάστες και θρησκευτικά τάγματα, βάρδοι με υπερβολικό ζήλο στην εξιστόρηση για μια κούπα ζεστό κρασί, αλλοπρόσαλλα βαμπίρ, μυθολογικά όντα, ξόρκια που λύνουν και δένουν δαίμονες και στοιχειά χαρακτηρίζουν τα ταξίδια σας στον κόσμο της Faerûn. Όλα τα παραπάνω απεικονίζονται με τόσο γοητευτικό τρόπο που ειλικρινά ήταν ένας από τους λόγους που ΔΕΝ επιθυμούσα να συνεχίσω το παιχνίδι καθώς προσδοκώ εναγωνίως να το απολαύσω στην πλήρη εκτύλιξή του.

Διαβάστε τη συνέχεια του review εδώ: https://justgamer.gr/baldurs-gate-3-the-preview/
Postat 17 ianuarie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
2.5 ore înregistrate
Το Vigil διαθέτει πολύ όμορφα 2D γραφικά και στις πλείστες των περιπτώσεων εκπλήσσουν ευχάριστα. Μοιάζουν πραγματικά σαν μελαγχολικοί πίνακες ακουαρέλας. Η ερεβώδης ατμόσφαιρα κατακλύζεται συνήθως από την ομίχλη με μοναδικό σύμμαχό σας μια μόνιμη πανσέληνο να κρέμεται σαν απέλπιδα λαιμητόμος. Οι αποχρώσεις παραμένουν σκοτεινές, τα τέρατα -και πιο συγκεκριμένα τα bosses- είναι άψογα σχεδιασμένα διαθέτοντας ομαλότητα στις κινήσεις. Το animation και οι χαρακτήρες, λοιπόν, κλέβουν την παράσταση αφού τόσο οι σταφιδιασμένοι από τον τρόμο κάτοικοι όσο και οι γκροτέσκες λεπτομερείς φιγούρες των τεράτων είναι αδύνατον να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Πολύ καλή δουλειά χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί! Από εκεί και ύστερα, τα τοπία και οι περιοχές είναι οι αναμενόμενες σε παιχνίδι τους είδους· δάση, νεκροταφεία, λίμνες, dungeons στοιχειωμένα προκαταβολικά από μελλοντικές υποσχέσεις ή ματαιοδοξίες επίδοξων ηρώων. Ηχητικά προσφέρει πολλές συγκινήσεις ιδιαίτερα στα bosses όπου η ένταση της στιγμής κορυφώνεται σε δραματικούς τόνους αποφεύγοντας μεν το cheesy αλλά σίγουρα αγκυλώνεται στο same as usual πεντάγραμμο με προεξέχοντα όργανα το πιάνο και το βιολί που συντηρούν την μελαγχολική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, η μουσική ενώ πράγματι συμβάλει καθοριστικά στο concept, επαναλαμβάνεται. Αρνητικό σημείο, επίσης, αποτελεί και η μετάφραση του κειμένου καθώς σε πλείστα σημεία δεν βγάζει νόημα η σύνταξη και πρόκειται προφανώς για κακή απόδοση των κινέζικων στα αγγλικά.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review εδώ: https://justgamer.gr/vigil-the-longest-night-the-review/
Postat 17 ianuarie 2021.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
26.7 ore înregistrate
*Το VirtuaVerse αποτελεί ένα love letter στα κλασικά adventure της χρυσής εποχής καθώς και στη demo κοινότητα των 90s που με τους πειραματισμούς και την παρακαταθήκη τους διαμόρφωσαν εν πολλοίς την PC culture σε όλες τις εκφάνσεις του. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα ελάχιστα αλλά απαράδεκτα σημεία με το pixel hunting θα μπορούσαμε να μιλήσουμε υπό άλλους όρους. Ο τεχνικός τομέας τόσο στα γραφικά όσο και στη μουσική επένδυση είναι πραγματικά τόσο «μονιασμένος» με το concept του cyberpunk που ακόμα και αν δεν είστε θιασώτες του είδους θα εκπλαγείτε. Η ιστορία του μπορεί να μη δείχνει κάποια πρωτοτυπία αλλά σίγουρα κρατάει το ενδιαφέρον σας*.

Επισκεφτείτε το www.justgamer.gr για να διαβάσετε ολόκληρο το review!
Postat 18 iulie 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
O persoană a considerat această recenzie utilă
5.7 ore înregistrate
Great prologue, very promising for the completed game. Nice atmosphere, nice dialogues and a dark story!
Postat 20 iunie 2020.
A fost această recenzie utilă? Da Nu Amuzantă Premiază
< 1  2  3  4 >
Se afișează 11-20 din 34 intrări