Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Evlat
 This topic has been pinned, so it's probably important
buz  [developer] Sep 26, 2020 @ 2:34am
Evlat 2 çıkacak mı?
evlat 2 için aklıma yeni bi senaryo geldi ve bu yüzden er ya da geç benim bu modu çıkarmam lazım. ama bannerlord modlama araçları daha çıkmadığı için warband için planlıyorum. altyapı olarak calradgyr modunun kodlarını kullanacağım için geriye sadece görevleri eklemesi kalıyor...

görüş ve önerileriniz buradan yazabilir veya aşağıdaki platformlardan son gelişmeleri takip edebilirsiniz. teşekkürler, saygılar =)
https://instagram.com/buzoyun
https://twitch.tv/buzoyun
Last edited by buz; May 13, 2024 @ 10:29am
< >
Showing 1-8 of 8 comments
TosunPasha Apr 17, 2021 @ 7:49am 
bence senaryoad kalradyaya veba yayılsın ve bizde farkli yerlerden (kalradyadan farkı bi evrenden) ilaç getirmeye çalışalım
zubumafu May 5, 2021 @ 6:36am 
Originally posted by mehmetmehmet15:
bence senaryoad kalradyaya veba yayılsın ve bizde farkli yerlerden (kalradyadan farkı bi evrenden) ilaç getirmeye çalışalım
mantıklı aslında
Oprion May 15, 2021 @ 2:39pm 
Bekliyoruz :)
Hooded Chick May 19, 2021 @ 6:19am 
Bence önceki sürümdeki evlatlarımızdan biri olarak başlayalım. Galiba bir oğlan bir de kızımız oluyordu. Hangisiyle oynayacağımızı seçebilelim. Bunun yanı sıra seçeceğimiz karakterin dışında kardeşimizin ve babamızın da isimlerini ayarlayabilelim böylece insanlar hayal güçlerini konuşturabilir ya da öncekini bitirmiş olanlar oradaki isimleri kullanabilir. Baba karakteri ölmüş olsun ve onun geride bıraktığı hazineyi ararkenki maceralarımız konu olsun. Oyunun ana hikayesi dışında yan görevler olsun ama 2 tür yan görevden bahsediyorum mesela ana hikaye gibi ama yapılması zorunlu olmayan uzun bir görev dizisi bunun yanı sıra klasik yan görevler yani tek npcde biten türden. Çok tutacağını düşünüyorum ama tabii ki hikayeye yalnızca babanın hazinesini aramak dışında da bir şeyler katılmalı ki sığ kalmasın.
Sir Ezrak Jun 17, 2021 @ 10:09am 
+1
Sivorium Aug 19, 2021 @ 12:10pm 
+1
enescpus Jun 25, 2024 @ 10:54pm 
gözünü seveyim be abi kaç yıl oldu mod daha gelmedi :D
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50