Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Ottoman Scenario V2.51
[23rd]Antana Feb 6, 2023 @ 12:39pm
Musketli birlikler yok
Modun fotoğraflarında musketli birlikler gözükse de oyunda ne kadar uğraşsamda bir türlü o birlikleri bulamadım acaba bilirkişi varsa bana yardımcı olabilir mi ?
< >
Showing 1-2 of 2 comments
O birlikler kaldırıldı galiba. Ben bu modun ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım. Oynadığım v0.5 gibi bir sürümdü. Oyun native haritasında geçiyordu ve sadece Osmanlı İmparatorluğu eklenmişti Svadyanın yerine. Muhtemelen aşırı güçlü olduğundan dolayı Osmanlı birlikleri modun ilerleyen versiyonlarında değiştirildi. Tüfekçi haritanın bir ucundan öbür ucuna atış yapıyordu ve neredeyse her düşmana tek atıyordu. İsabet oranı filan da çok yüksekti. Diğer askerleri de değiştirip dengeli hale getirmişler. Yeniçeri birlikleri modun ilk zamanları aşırı güçlüydü. Hayvan gibi güçlü zırhlar giyiyordu. Kırılması imkansız bir kalkan,kılıç,balta,50'li fırlatma hançeri gibi şeyleri vardı. Keşke o şekilde bırakılsaydı. Oyun kolaylaşıyordu ama tam bir güç fantezisi söz konusuydu.
[23rd]Antana Feb 7, 2023 @ 5:38am 
Anladım baya bir geçmişiniz varmış bu modla , ama bence modun tanıtım görsellerinden kaldırılmalı sonuçta şu anda oyunda öyle bir birlik bulunmuyor.Musket için kaldık yine Fire and Sword a:(
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50