Project Zomboid

Project Zomboid

Project KafeZ B41
TANIMLANIYOR ÇÖZÜMÜ!
Evet arkadaşlar ben de dahil olmak üzere bir çoğumuzun sorun yaşayıp saatlerce beklediği 'TANIMLANIYOR' sorununu çözdüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Kısaca özet geçeceğim ki hızlıca olayı anlayın. Atölyeden bir moda abone olduğunuzda o modu sadece single player için yükleme yapıyor. Eğer siz modlu co-op oynamak istiyorsanız *EĞER ABONE OLMUŞ DAHİ OLSANIZ* server dosyanız için modları tekrar yüklemekte ve bu yüzden çok uzun sürmekte. Yapmanız gerekenleri aşağıya sıralıyorum.

---Abone olduğunuzda yüklenen mod dosyaları aşağıdaki dizine yükleniyor. Buradaki tüm modları kopyalayacaksınız. (Ya da direkt dosyayı kopyalayın)

===C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\workshop\content\108600

---Yukarıda kopyaladığınız dosyayı ise aşağıdaki kısma yapıştıracaksınız. Bunun sebebi server kurmak istediğinizde oyunun modları buraya yüklüyor olması. Kısaca yapacağımız işlem oyunun modları yüklemesini beklemektense bizim oraya direkt kopyalamamız.

===C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ProjectZomboid\steamapps\workshop\content\108600

Bu işlemi yaptıktan sonra tanımlanıyor kısmı çok daha çabuk geçecektir.

DİKKAT!!
--Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra oyuna bağlanırken ''İŞLEM DURDU.SUNUCUDAN YANIT GELMEDİ' uyarısı alabilirsiniz.(Çünkü ben aldım.)

Bu durumda ise sırasıyla: ''MoreLootSettings/ArsenalGunFighter/Rust/ExtraNoise's Automobile Extravaganza/'' modlarını sunucu ayarlarındaki steam atölyesi kısmından iptal etmeniz olacaktır.

Ben modları iptal ettikten sonra sıkıntısız bir şekilde oynamaya başladım. Umarım sizde de bu sorunlar çözülecektir.

SON BİR UYARI!!
--Eğer ki 'FILE DOESN'T EXIST' uyarısı alırsanız, ekranda gördüğünüz dizindeki dosyanın kaynağını silmelisiniz. Örn:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ProjectZomboid\Media dosyasını ya da Lua dosyasını silip oyunun dosyalarını tekrardan doğrulamalısınız. Sizin için silinen dosyaları tekrar yükleyecektir merak etmeyiniz.

UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR. HERKESE İYİ OYUNLAR :)
Last edited by ✪ Ur'désair; Apr 19 @ 9:42am
< >
Showing 1-11 of 11 comments
VVentos  [developer] Apr 20 @ 6:05am 
Teşekkürler :steamhappy:
yiit Apr 20 @ 5:15pm 
coop oynadığımızda bunu 2 kişinin de mi yapması lazım yoksa sadece sunucu sahibinin mi
Originally posted by yiit:
coop oynadığımızda bunu 2 kişinin de mi yapması lazım yoksa sadece sunucu sahibinin mi
Sunucuyu açacak kişinin mutlaka yapması lazım. Sunucuyu açtıktan sonra bağlanacak arkadaşınız da 15 dakikadan fazla bekliyorsa eğer onda da yapmanızda fayda var.
Last edited by ✪ Ur'désair; Apr 20 @ 5:19pm
yiit Apr 20 @ 5:29pm 
tamamdır teşekkürler. şuan yukarda önerdiğin şeyleri yaptık sunucuyu başlata bastık tanımlanıyor kısmında bekliyoruz
. Apr 20 @ 6:05pm 
Kanka yaptık bütün dediklerini. Serverı ben açıyorum ama yaklaşık 1 saattir bekliyoruz bu normal bir durum mu yoksa yapmamız gereken bir şey var mı ?
Normalde başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok lakin ekleyin beni yardımcı olmaya çalışayım.

Originally posted by .:
Kanka yaptık bütün dediklerini. Serverı ben açıyorum ama yaklaşık 1 saattir bekliyoruz bu normal bir durum mu yoksa yapmamız gereken bir şey var mı ?
yiit Apr 21 @ 3:38am 
kanka yaklaşık 4 5 saat ekranı açık bıraktım geldiğimde hala tanımlanıyor yazıyordu :D , kötü bi sistemimiz de yok sanırım modları kurarken bi yerde hata yaptık
Sahnorat Apr 22 @ 5:41am 
hala aynı valla tanımlanıyorda kalıyor mq oyunu
Sahnorat Apr 22 @ 10:33am 
aw oyunu 4-5 saattir uğraşıyorum çözümü buldum agalar
arkadaşın verdiği çözüm doğru https://steamcommunity.com/app/108600/discussions/1/510695796907240766/
burdaki arkdaşın dediği gibi benim gibi sabırsız bir gen z iseniz iptal ederek oyunu bozmuşsunuzdur workshop dan kopyalamak da içe yaramıyor hali hazırda o dosyalar olduğu için tekrar uğraşıyor kontrol için
ÇÖZÜM
Steam\steamapps\common\ProjectZomboid yani oyunun yüklü olduğu yere girip (steamden oyuna sağ tık installed files ordan browse) 'steamapps' ı silin komple E:\SteamLibrary\steamapps\workshop böyle değil E:\SteamLibrary\steamapps\common\ProjectZomboid\steamapps\Workshop böyle gözükmesi lazım burdaki steamapps ı komple silin sildikten sonra tekrar E:\SteamLibrary\steamapps\common\ProjectZomboid dizinine elle steamapps diye klasör açın ve E:\SteamLibrary\steamapps\ daki workshopu kopyalayıp elle açtığınız steampps klasörünün içine atın oyuna girin tanımlanıyor kısmında sakın ALT TAP atmayın en fazla 5dk yüklenir ben yukardaki yorumumu gördüğünüz gibi 2-3 saat bekledim aw neyse iyi oyunlar
Arda' May 19 @ 3:08pm 
Kanka söylediğin işlemleri yaptım fakat SteamLibrary diye bir klasör bulamadım yardımcı olma şansın var mı?
aga karışık gibi aslında ama çözümü bu yani delete workshop file inside the project zomboid (E:\SteamLibrary\steamapps\common\ProjectZomboid\steamapps) and copy E:\SteamLibrary\steamapps\workshop this paste inside the zomboid
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50