Project Zomboid

Project Zomboid

Project KafeZ B41
VVentos  [developer] Dec 13, 2024 @ 12:09pm
Destek!
Basitçe destek istiyorsanız buradan yazabilirsiniz.
< >
Showing 1-15 of 154 comments
Akaju Dec 15, 2024 @ 1:57am 
1) Mod listesinden "Hepsine Abone Ol"'a tıkla ve "Aboneliklerinin Üzerine Yaz" seçeneğini seç.

2) Yukarıda verilen Zomboid Rar dosyasını indirip D/C:users\<user> dosyasına girip Zomboid dosyasının üzerine yaz.

3) Oyuna girip "Modlar" kısmına tıkla ve Kayıtlı Ön Ayar seçme ekranından "Project KafeZ SP"'yi seçip onayla ve ana menüye dön. Oyun LUA'yı güncellesin.

4) "Modlar" kısmından sağ alttan server'a tıkla ve server sekmesine geçtikten sonra sağ alttan Project KafeZ'i seçip solundaki kayıtlı ön ayar seçme kısmından "Project KafeZ MP"'yi seç. Modları seçmenin ardından en sağdan kaydedip geri çık.

5) Oyunu kapatıp yeniden aç. Modların ve Sandbox ayarların tamamen yenilenmiş olacaktır.

1. aşamayı yaptım. 2. aşamayı da yaptım zomboid klasörüne ekledim içindekileri.
3. aşamadan sonrasını yapamadım. modlar kısmı menüdeki mi yoksa oyuna girerken modlar var hepsine baktım ama yazdıgınız gibi görünmüyor bende. acaba video anlatımı mevcut mudur ?
VVentos  [developer] Dec 15, 2024 @ 2:35am 
Bilgisayarındaki dosyalar üzerinden yapacaksın. Kendi bilgisayarında oyun kapalıyken bu konuma gitmen gerekiyor:

"C/D:\Steam\steamapps\workshop\content\108600\3119788162\mods\Every Texture Optimized - FPS mode\media\textures"

Bu dosyanın içerisinden devam edeceksin adımı yapmaya.
Akaju Dec 15, 2024 @ 2:57am 
yine anlamadım :steamfacepalm: 2. adımı yaptım 3te kaldım
Last edited by Akaju; Dec 15, 2024 @ 2:57am
VVentos  [developer] Dec 15, 2024 @ 3:10am 
Arkadaşlığını kabul ettim konuşalım yardım edeceğim.
Sermest Dec 15, 2024 @ 7:19am 
Merhabalar, ellerine sağlık. Ancak belirli aralıklarla yavaşlama ve ciddi derece FPS düşüşü ya da kasma meydana geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim? Daha önce bu tarz bir kasma yaşamıyordum.
VVentos  [developer] Dec 15, 2024 @ 7:52am 
Ramini arttırabilirsin, ayarlardan grafik ayarlarını kısabilirsin (ayarlar sayıyla yapılıyor maxı 2048)
Donelly Dec 15, 2024 @ 10:44am 
2.adımı nasıl yapıcaz dostum yardımcı olur musun
VVentos  [developer] Dec 15, 2024 @ 12:15pm 
Manuel bir şekilde dosyalara girip kuracaksın
Exrot Dec 16, 2024 @ 11:49am 
Merhaba Ventos bizim bir sorunumuz var. Coop bir şekilde oynuyoruz araç bulup belli bir yere gidince map yüklenmiyor ve ağır bir şekilde laglanıyoruz. Kuzenim server açtı olmadı ben açtım olmadı. Server GB 6 ya çıkardım gene fayda yok varmı bunun çaresi?
VVentos  [developer] Dec 16, 2024 @ 11:59am 
Malesef bilgim yok. Tandığım kişiler 6 kişilik ekipleriyle 150 gün civarı hayatta kaldı onlarda böyle bir sorun olmamıştı. Mümkünse serverın ramini biraz daha arttırın. Bununla beraber Adım Adım Kurulumda yer alan bilgisayardan ram arttırma adımını da yapın.
cCcZekiKurtcCc Dec 18, 2024 @ 2:20am 
C:\Users\<user> dosyasına git.

Kullanıcı dosyasına geldiğin zaman "Zomboid" görüyor isen doğru yerdesindir. userda zomboid yok kendim açıp attım sıkıntı olurmu
VVentos  [developer] Dec 18, 2024 @ 6:09am 
olur zomboid görmen lazım görmüyorsan oyun inik değildir
must Dec 18, 2024 @ 3:08pm 
merhaba oyuna 9 gb ram veriyorum solo oynuyorum çok fazla zombi öldürünce crash veriyor çözümü nedir console kısmına baktım out of ram gibi bir şey göremedim
VVentos  [developer] Dec 19, 2024 @ 2:31am 
maalesef bilgim yok @must
sezaiel Dec 20, 2024 @ 3:40pm 
singleplayer oynayabiliyorum ama hostlarken başlamadan termine ediliyor. Vaktiniz varsa rica etsem console logunu iletsem bir bakabilir misiniz? Birkaç modun ve scriptinin bulunamaması gibi bir problem görüyorum ama modlar ve scriptleri belirtilen directorylerde mevcut
< >
Showing 1-15 of 154 comments
Per page: 1530 50