Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
2) Yukarıda verilen Zomboid Rar dosyasını indirip D/C:users\<user> dosyasına girip Zomboid dosyasının üzerine yaz.
3) Oyuna girip "Modlar" kısmına tıkla ve Kayıtlı Ön Ayar seçme ekranından "Project KafeZ SP"'yi seçip onayla ve ana menüye dön. Oyun LUA'yı güncellesin.
4) "Modlar" kısmından sağ alttan server'a tıkla ve server sekmesine geçtikten sonra sağ alttan Project KafeZ'i seçip solundaki kayıtlı ön ayar seçme kısmından "Project KafeZ MP"'yi seç. Modları seçmenin ardından en sağdan kaydedip geri çık.
5) Oyunu kapatıp yeniden aç. Modların ve Sandbox ayarların tamamen yenilenmiş olacaktır.
1. aşamayı yaptım. 2. aşamayı da yaptım zomboid klasörüne ekledim içindekileri.
3. aşamadan sonrasını yapamadım. modlar kısmı menüdeki mi yoksa oyuna girerken modlar var hepsine baktım ama yazdıgınız gibi görünmüyor bende. acaba video anlatımı mevcut mudur ?
"C/D:\Steam\steamapps\workshop\content\108600\3119788162\mods\Every Texture Optimized - FPS mode\media\textures"
Bu dosyanın içerisinden devam edeceksin adımı yapmaya.
Kullanıcı dosyasına geldiğin zaman "Zomboid" görüyor isen doğru yerdesindir. userda zomboid yok kendim açıp attım sıkıntı olurmu