Gothic II: Gold Classic

Gothic II: Gold Classic

Lobos Definitive Edition
MMS not found: ITRW_BOW_A_WOLFRIPPER.MMS
Witam, jeżeli ktoś natknął się na powyższy błąd tak samo jak ja (w moim przypadku w rozdziale 1, po przeniesieniu do obozu poza kopalnią i wczytaniu gry) i szuka rozwiązania uprzejmie donoszę że znalazłem je. A więc jak go naprawić?

1. Wchodzimy w ten oto link: https://worldofplayers.ru/threads/42158/post-1213953
Prowadzi on do forum World of Players, niestety wątek jest po rosyjsku ale nic nawet nie musimy czytać, link od razu powinien nas nakierować na właściwą odpowiedź - komentarz użytkownika N1kX oraz plik, który zamieścił w załączniku.
2. Pobieramy plik o nazwie ITRW_BOW_A_WOLFRIPPER.ZIP klikając na załącznik. Nie wrzucam go na innego hosta z racji takiej że jak wygaśnie to nie zamierzam non stop go od nowa wrzucać. Może to zrobić inny dobry samarytanin.
3. Pobrany plik rozpakowujemy, a jego zawartość wrzucamy do głównego folderu Gothica II NK, dokładniej do podfolderu _work/Data/Anims/_compiled (WAŻNE JEST ABY PLIK WRZUCIĆ DO FOLDERA SAMEJ PODSTAWKI A NIE DO PLIKÓW MODA, I TAK NIE MA TAM PODFOLDERÓW O KTÓRYCH NAPISAŁEM).
4. Włączamy grę i odpalamy zapis, który wcześniej powodował crasha i błąd. Et, voilà.