The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
 This topic has been pinned, so it's probably important
Deepblue  [developer] Jan 7, 2014 @ 12:44am
HIGH RESOLUTION TEXTURE PAKETİNİ KALDIRMA İŞLEMİ
Skyrim oyununa özgü bu 4gb'lik grafik paketi bazı sistemleri yoracaktır. Şahsen oyun içinde çok bir fark yarattığına da inamıyorum. İşin kötüsü şu ki kütüphanenize eklediğiniz zaman bir daha kaldıramıyorsunuz. Oyundan silseniz bile skyrim dosya güncellemelerinde bu 4gb'lik paket tekrar inecektir. Bu paket düşük performanslı sistemlerde başınızı ağrıtabilir, kurtulmanın tek yolu var, aşağıdaki adımlar izleyin.
1- https://support.steampowered.com/ linkinden Steam Destek sayfasına ulaşın.
2- Kaydınız yoksa kayıt olun. Steam profil kaydı ile destek kaydı farklı şeyler unutmayın.
3- Steam Başlığı / Contact Steam Support
4- Product: Skyrim - Account Questions > Family Options (Step 1)
5- Şimdi çıkan pencerede hesap bilgileri, dil, e-posta ve konu bölümlerini doldurduktan sonra Your Question kısmına şunu yazın (Step 2)

I have this DLC linked to my account. It has ruined my Skyrim game. There is no any option to make it deleted. So please delete this DLC from my account and game library.

Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC)

2-3 gün sonra bu DLC hesabınızdan silinecektir.
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Slorse Jan 7, 2014 @ 3:52am 
Merhaba CD-KEY istiyor oyunun keyini bulamadım nasıl öğrene bilceğimizide acıklarsan bide konu başlığına ne yazalım
Last edited by Slorse; Jan 7, 2014 @ 4:01am
Deepblue  [developer] Jan 7, 2014 @ 5:08am 
Key boş bırakılabilir. Konuya da ilgili DLC'nin adını yazabilirsiniz.
BurkycaL Jan 14, 2014 @ 4:00am 
Aynı sorun bendede mevcut.:rfacepalm:Bugün gönderdim bakalım silinecekmi?Yardımınız için teşekkürler.
taha.kavak Jan 22, 2014 @ 5:59am 
ABİCİM DİL KISMINA NE YAZALIM
Last edited by taha.kavak; Jan 22, 2014 @ 10:37am
Deepblue  [developer] Jan 22, 2014 @ 11:12am 
English.
twenk11k Jan 24, 2014 @ 10:18am 
5 gün geçti hala kaldırmadılar kütüphaneden. Bidaha da orjinal oyun alırsam, korsanda bu kadar problem yaşamıyorum...
taha.kavak Jan 24, 2014 @ 11:42pm 
Originally posted by LeGeNdPriNcE:
5 gün geçti hala kaldırmadılar kütüphaneden. Bidaha da orjinal oyun alırsam, korsanda bu kadar problem yaşamıyorum...
bendede kaldırmadılar
taha.kavak Jan 26, 2014 @ 9:53am 
abicim başka yolu yokmu kaldırmanın bu dlc yi
Deepblue  [developer] Jan 26, 2014 @ 11:24pm 
Data Dosyaları'ndan DLC'yi kapatabilirsiniz. Kaldırmadılar diye birşey yok, iletişim bilgilerinde hata yapmadıysanız kaldırırlar.
taha.kavak Jan 29, 2014 @ 9:10am 
Bİ SORUM OLACAK BU ESBERN KONUŞUNCA OYUN DONUYO Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
SERSERii Feb 2, 2014 @ 6:11am 
peki bu dlc türkçe yamaya bi zararı varmı
aLoneDARK Jul 1, 2014 @ 11:10am 
Üstad başta bu Türkçe yama için sana sonsuz teşekkürler ama dlc'yi kaldırmak için okadar uzun yola gerek yok oyuna sağ tıklayıp indirilebilir içeriklere tıklandığında high res pack yüklü tick'e tıkladığında steam onu kaldırıyor. ;)
Deepblue  [developer] Jul 1, 2014 @ 11:33am 
Biliyorum ama hesaptan kaldırmıyor. Güncellemelerle tekrar gelebiliyor, çok soruluyor diye bu açıklamayı yaptık.
FRUiTLOOPS May 19, 2015 @ 8:52am 
ben de uzun süre önce yanlışlıkla kütüphaneye yükledim neredeyse hiç fark bulamadım boyutu ise normal oyundan büyük çok mantıksız bir dlc
Sylarr May 28, 2015 @ 11:18am 
Hani yükleme başliğı.
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 1530 50