The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
john Jun 7, 2015 @ 4:17am
Skyrim Türkçe Yama Sorunu
Yama data filesde gözüküyor, oyunu girdiğmde ana menüde oyun çeviri simgesi ve yazısı var ama herşey ingilizce. Yardım edebilir misiniz?
Showing 1-12 of 12 comments
VOLK Jun 7, 2015 @ 9:56am 
strings klasörünü sildinmi
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Skyrim
burdaydı galiba
Last edited by VOLK; Jun 7, 2015 @ 9:56am
Semi Jun 7, 2015 @ 10:14am 
Originally posted by DeathShot:
Yama data filesde gözüküyor, oyunu girdiğmde ana menüde oyun çeviri simgesi ve yazısı var ama herşey ingilizce. Yardım edebilir misiniz?
biraz bekle tüm modlar aktif olsun sonra C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Skyrim strings dosyasını sil zaten türkçe yamadada vardı öyle yapman gerekenleri anlatan bir yazı .D ordan da bula biliris yani
john Jun 7, 2015 @ 10:30am 
Teşekkürler
Saijax Jun 16, 2015 @ 9:44pm 
arkadaşlar yardım edermisiniz ben strings dosyasını sildiğim halde açılmıyor türkçe yama :(
Originally posted by Schwarzer Adler:
arkadaşlar yardım edermisiniz ben strings dosyasını sildiğim halde açılmıyor türkçe yama :(
bende aynı sorunu alıyorun nasıl düzelicek
Lykidh Jun 22, 2015 @ 9:11am 
Çok teşekkür ederim :3 bende de aynı sorun vardı önce steam library den oyunu çalıştırdım yülenmesini bekledim launcherin sağ alttında sonra D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Skyrim\data strings sildim, launcherı kapattım tekrar steamden açtım launcherı,play sonra bum oyun türkçe :3
Zee Jul 27, 2015 @ 6:28pm 
Ben de olmuyor zannetmiştim önce. Ama videoyu dikkatle inceleyince fark ettim ki yukarıda anlatılanların tümünü yaptıktan sonra ''Oyunu çalıştırıp girişteki (launcherdeki) data dosyasına tıklamak ve --Skyrim Türkçe Mod -- kutucuğundaki hariç diğer kutucuklardaki işaretleri kaldırmak'' gerekiyormuş :)) Sorunsuz çalışıyor yama. Emek harcayanlara teşekkürler..
Agarthan Jul 28, 2015 @ 10:30am 
yaptım da altyazı yok herşey Türkçe napabilirim
Semi Jul 28, 2015 @ 11:02am 
ayarladan açacan kardşim :D onudamı ben söyliyim :d
onurleventgelir Oct 3, 2015 @ 5:33am 
hepsini yaptım sadece nida türkçe olmadı ve ilk kırsallar bulusmasında durmadan amansız güç atıyorum kabul etmiyor bu arada her seyi denedin ve oyunu steam aldım o bölümü gecmek mümkünmü
onurleventgelir Oct 3, 2015 @ 5:42am 
o bölümde amansız güç diyor ama nida ismi deftar diye yazıyor ondanmı acama ondansa nasıl düzeltebilirim yardım lütfen
Oğuzhan Nov 28, 2015 @ 8:16pm 
beyler ben dlc bölümndeki yazılarıda tr yapmaya çalıştım bu sefer oyun ingilizce oldu sadece edlc olan yerler türkçe nasıl yapabilirm :S
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50