The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
Sexdizayn Apr 24, 2015 @ 7:02am
Skyrim yama
Denileni yaptım menü türkçe fakat oyuna girince atıyor neden ?
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Archon'm Apr 24, 2015 @ 8:45am 
Bendede aynı sorun var
jiantholder Apr 24, 2015 @ 8:55am 
bende de aynı durum mevcut. yardımcı olabilir misiniz?
Sexdizayn Apr 24, 2015 @ 9:52am 
Beyler sorunu çözdüm önce her şeyi sıfırlıyoruz ( yama uyumluluk vs. kaldırıyoruz ) sonra kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özellikler diyoruz ve yukarıda oyunun dosyaları kısmında oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diye bir şey var ona tıklıyoruz ve o tarama yapıyor eksik dosya vb. indiriyor sonra belgelerim/mygames/skyrimdeki SkyrimPrefs adlı dosyayı not defteri ile açıyoruz ve ctrl+f yapıp '' launcher '' diye aratıyoruz ilk çıkanın altına bir satır açıp aşağıdaki kodu kopyalıyoruz ( satır açmak önemli alt alta olcak yani )

bEnableFileSelection=1
bShowAllResolutions=1
uLastAspectRatio=3
bLoadLooseFiles=1

bu kodu kopyaladıktan sonra oyun çevirinin tr yamasına abone oluyoruz abone olun altında uyumlulukla ilgili bir program var onu indirip kuruyoruz sonra oyunun dosya konumundaki ( /Steam/steamapps/common/skyim) deki data klasörüne giriyoruz ve stringsbkp diye bir klasör var içindeki 6 tane dosyayı siliyoruz ve oyunu çalıştırıyoruz yalnız oyunu açmadan önce data files yada oyun dosyaları diye bir yer var ona giriyoruz ve bir tik işareti olacak ona tik koyuyoruz bu adım önemli ve oyuna girip doya doya oynuyoruz :) ben böyle çözdüm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
asporkan Apr 24, 2015 @ 10:09pm 
bu işlemleride yapıp hala çözülmediyse bir kaç işlem daha var çözülmeyen arkadaşlar llütfen dönüş yapsınlar onlarıda aktarabilirim.
Sendektorn Apr 25, 2015 @ 12:28am 
Ben yapamadım. Yardımcı olurmusunuz

Ek olarak şunuda eklemek istiyorum Data files dosyasının içi boş işaretlenicek bir kutu dahi yok
Last edited by Sendektorn; Apr 25, 2015 @ 12:30am
Sexdizayn Apr 25, 2015 @ 12:47am 
data filesi açmak için belgelerim/mygames/skyrim deki SkyrimPrefs diye bir dosya var onu not defteri ile aç v ctrl+f yapıp '' launcher '' diye arat o çıkan yazının altına şunları ekle

bEnableFileSelection=1
bShowAllResolutions=1
uLastAspectRatio=3
bLoadLooseFiles=1

kaydet ve çık data files tik koyma yeri açılıcak bunu yapmazsan tik koyamıyorsun gözükmüyor
tricks88 Apr 26, 2015 @ 2:08am 
data dosyalarında tik gözükmüyor dediklerini yaptım ex
Night Fox May 6, 2015 @ 7:34am 
abi abone oluyom yükleniyo gibi gözüküyo ana menüden daha yüklü olmadığı görünüyo
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50