The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
owen Dec 2, 2015 @ 3:54am
Skyrim Launcher çalışmayı durdurdu hatası acil
2 adet bilgisayarım var masaüstü olanda oyunu yükledim çalıştırdım. daha sonra internetten türkçe yamayı buldum. bir .exe programı indirdim daha sonra atölyeden bakınca bu programa gerek yok yazdığını gördüm programı sildim. sonrada burdan abone olup tükrçe olarak kullandım. daha sonra laptopuma flashla oyun dosyalarını aktardım commonun içine attım. laptoptan yükle dedim oyunu ve hiç bişi indirmeden kabul etti. ama oyunu çalıştıra basınca direk launcher çalışmayı durdurdu hatası verdi. oyun dosyalarına baktım internetten indirdiğim .exe altyazı uyum dosyasının bi kaç parçası duruyordu onları sildim yine çalışmadı. oyun dosyalarını doğrula dedim bişiler indirdi yine çalışmadı. Sonra komple oyunu sil dedim ve steamden baştan indirdim ancak yine aynı hatayı verdi. türkçe altyazı ile ilgili değil gibi ama başka bi açıklama bulamadım. bilgisyar i7-4720hq gtx960 4gb 16gb ram asus n551jw. sistem yeterli yöenetici olarak çalıştırmayıda denedim uyum moduda win 8de denedi yine aynı. şimdiden teşekkürler.
< >
Showing 1-5 of 5 comments
MutantTuna Dec 8, 2015 @ 5:22am 
oyunu silip tekrar yüklemeniz gerekebilir bana öyle oldu malsef :,( . Başka yol bulamamaıştım tekrar yükledim çalıştı
owen Dec 9, 2015 @ 9:05am 
2 kez silip yükledim herşeyi kaldırdım sonuç aynı :(
CaeSar Jan 2, 2016 @ 10:58pm 
Tr yamayı buradan indirdiyseniz kaldırın sorun çözülüyor
owen Jan 4, 2016 @ 2:15am 
steam.exe uyumluluk modunda çalışıyormuş. Uyumluluk modunu kapatınca oyun çalıştı.
utkanismyname Apr 15, 2017 @ 10:46am 
Originally posted by owen:
steam.exe uyumluluk modunda çalışıyormuş. Uyumluluk modunu kapatınca oyun çalıştı.
kardeşim aynı sıkıntı bende de var sorunu nasıl çözdün anlatır mısın
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50